neyse oluruna bırak bakalım insanın kendi ailesi gibi varmı ya annemin babamın yerini tutamaz valla kimse eşinde anlar zamanla inşallah bak 7 aydır ben gitmiyorum kaynvalidemlere eşimde gitmiyo benimle beraberben gitme falan demiyorum inan ama adam ben neyaparsam arkasında maşallahh
yok yok laf gelişiydi o ben memnunum halimden iş olsunda çalışalım
iyimiş valla ne güzel :)
iyi bakalım çalış :)
bi gün kayseride buluşalım ya sen ben selcenay
oda kötü cnm ya eşin destekcin olmazsa bnmkide aynı anası ağlasın zırlasın tamm herşeyini verr
ya eltim var bitane benim kaynanamla beraber oturuyolar sevmiyorum hiçbirisini napiyim içimden gelmiyo gitmek eşimde sanırım bizim aramzn bozulmasndan korktuğu içn ailesni çok araya sokmuyo
walla kızlar ya ne kaynattık ama bugün ayy ne güzel geçti vakit hiç sıkıldım çok saolun ikinizde
kesinlikle katılıyorum hele bir gün sırf bu yüzden tartıştık sanane dior beni sinirlendirme hepsini maaşımın veririm diyor :)ama hele biraz daha büysün evlilik ilerlesin görürüm ben onu :)
kesinlikle katılıyorum hele bir gün sırf bu yüzden tartıştık sanane dior beni sinirlendirme hepsini maaşımın veririm diyor :)ama hele biraz daha büysün evlilik ilerlesin görürüm ben onu :)
iyi bakalım çalış :)
bi gün kayseride buluşalım ya sen ben selcenay
eşin kaç yaşında cnm senin ve nekadarlık evlisiniz
walla kızlar ya ne kaynattık ama bugün ayy ne güzel geçti vakit hiç sıkıldım çok saolun ikinizde
ama şimdilik artık ayrılık vakti bu hafta başka şubede olduğumdan erken çıkıyorum ama haftaya çıkışım artık 8 mi olur 9 mu bilmiyorum:2:evden de bağlanırsam yazarım sizlere :)
eşimde benimle aynı 30 10 aylık evliyiz ya siz ?
ama şimdilik artık ayrılık vakti bu hafta başka şubede olduğumdan erken çıkıyorum ama haftaya çıkışım artık 8 mi olur 9 mu bilmiyorum:2:evden de bağlanırsam yazarım sizlere :)
eşimde benimle aynı 30 10 aylık evliyiz ya siz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?