• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over =(

bende aynı senin gibi adet görmediğim için 19 yaşında doktora gittim baya testler emar çektirdim ilaç tedavisi diyorlar her seferinde tam 5 senedir ilaç kullandım baya değişik doğum kontrol haplari kullandım banada doktor evlendiğinde çocuk için tedavi görebilirsin ve ilaçlara bağımlı kalabilirsin şuan ilaç kullanmıyorum bir iki ay böyle düşündüm sonra yine doktora giderim dr gelbi test daha yapcaz dedi daha gitmedim

canını sıkma aynı tedaviyi ben de görüyorum..benim de çocuğum yok .Allah bize ve olmayanlara da nasip eder inşallah şekerim.:49:
İnşallah tatlımm ama gönül istiyo ki artık şu ilaçlardan kurtulalım herşeyimiz normal olsn bakalım teknoloji ilerliyo belki bi çözüm bulurlar bizede :D

bende aynı senin gibi adet görmediğim için 19 yaşında doktora gittim baya testler emar çektirdim ilaç tedavisi diyorlar her seferinde tam 5 senedir ilaç kullandım baya değişik doğum kontrol haplari kullandım banada doktor evlendiğinde çocuk için tedavi görebilirsin ve ilaçlara bağımlı kalabilirsin şuan ilaç kullanmıyorum bir iki ay böyle düşündüm sonra yine doktora giderim dr gelbi test daha yapcaz dedi daha gitmedim

banada mr dediler ama çektirmedim bakalım bu ay çektircm yine yüksek çıkarsa tahlilim..tedavini ihmal etme cnm bildiğim kadarıyla pko ilerleyince yumurtalığı mı ne alıyolarmış şeker hastalığı kalp damar hastalığı rahim kanseri gibi riskleri varmış maalesf...zaten bu riskler olmasa ve çocuk olmama ihtimali olmasa bende ilaçları bırakmak isterdm :(

banada mr dediler ama çektirmedim bakalım bu ay çektircm yine yüksek çıkarsa tahlilim..tedavini ihmal etme cnm bildiğim kadarıyla pko ilerleyince yumurtalığı mı ne alıyolarmış şeker hastalığı kalp damar hastalığı rahim kanseri gibi riskleri varmış maalesf...zaten bu riskler olmasa ve çocuk olmama ihtimali olmasa bende ilaçları bırakmak isterdm :([/QUOTE]

bana pkosun demediler gerçeği bende sormadım ama bu sefer gittiğimde sorcam pkomu değilmi?

bana pkosun demediler gerçeği bende sormadım ama bu sefer gittiğimde sorcam pkomu değilmi?

Allah Allah niye demiyolar hastalığının adını rastgele ilaç kullanımı olmaz kii bu doktorlar niye böyleee :47: sor cnm rahatszlğnı ona göre kullan ilacını..bana çocuk için tedavi gerekebilir falan demediler her kadında var dediler saçma saçma şakalar yapıp başlarından atıyorlar ben internetten öğrendim bunları ama ilaç konusunda evet menopoza kadar kullanacaksn dediler :26:

Son düzenleme:
ne güzel kilo verince düzene giriyo...ben boyuma göre çok zayıfım kilo sorunum yok yani..1.75 50kilo..bnmde sivilceler çok vardı hiç adet göremedim..3ayda bir bu sefer oldu düzeldi diye gidiyrm doktora ama hayal kırıklığına uğruyrm hep:47: çocuğumuz illaki bi şekilde olacakta anlaşılan o ki yıpratıcı bi süreç olabilir..bnm korkumda bu süreç işte 5yıldır ilaç kullanıyrm düzene girmedi e insanın canı sıkılıyo bak arkadaşn ne güzel hiç bi sıkıntısı olmamş doğumda yapmş ama biz niye o şanslı insanlardan değiliz anlamıyrmmmmm..ilaca cevap vermeyen hastalarda laparoskopi deniliyo ama doktor böyle bir şey olduğunu söylemedi bile ben netten araştrdm acaba bi değişim olabilir mi ki..? kilolarını almamaya çalş cnm madem bi şansın var kiloyla düzeliyo dikkat et..ömür boyu bu ilacı kullanacaksın diyolar sonuçta ilaç bu olur mu cnm :47:

evet sen normalden de zayıfmışsı demekki kiloyla alakalı değil seninki...arkadaşım evet doğumlardan önce yokmuş ama şimdi çok sıkıntılı onun ki çok ilerledi ilaçla bile adet olamıyo hormonları allak bullak... Şeker hastasıda oldu şimdi :( zaten pkosun sonu şeker hastalığıymış hele ailede varsa... Benim annem şeker hastası ve en küçük çocuğum topun ağzındayım yani... Bi de adetlerim düzeldi dedim nazar ettim kendi kendime geciktim bu ay :((( nolacaksa bizim bu halimiz...

evet sen normalden de zayıfmışsı demekki kiloyla alakalı değil seninki...arkadaşım evet doğumlardan önce yokmuş ama şimdi çok sıkıntılı onun ki çok ilerledi ilaçla bile adet olamıyo hormonları allak bullak... Şeker hastasıda oldu şimdi :( zaten pkosun sonu şeker hastalığıymış hele ailede varsa... Benim annem şeker hastası ve en küçük çocuğum topun ağzındayım yani... Bi de adetlerim düzeldi dedim nazar ettim kendi kendime geciktim bu ay :((( nolacaksa bizim bu halimiz...

Ay Allah hepimizin yardımcısı olsun yaaa en korktuğum şey şeker hastalığı yoksa bu lanet ilaçlara kim katlanır of offf son 3aydır bende gecikmeli ve lekeli adet görüyrm bugün dr gittim kontrole yine pkos devam ediyo dedi bir hayal kırıklığı daha ve bu seferde sende progynex kullanalım ddi Allahım kendimi denek gibi hissediyorummm yine boşa çaba yine boşaaaa gebelik için problem yaşamaman için adetlerini düzene sokmamız gerekiyo dediiiii :43::43::(( cnm açıkçası kiloyla alakası olduğunu sanmıyrm ya o zmn benim hiç bi sıkıntım olmaması lazım..ailende şeker hastalığı varsa dikkat et bu pis hastalığa cnm bide şeker hastalığı dert olmasın :((

Son düzenleme:
Ay Allah hepimizin yardımcısı olsun yaaa en korktuğum şey şeker hastalığı yoksa bu lanet ilaçlara kim katlanır of offf son 3aydır bende gecikmeli ve lekeli adet görüyrm bugün dr gittim kontrole yine pkos devam ediyo dedi bir hayal kırıklığı daha ve bu seferde sende progynex kullanalım ddi Allahım kendimi denek gibi hissediyorummm yine boşa çaba yine boşaaaa gebelik için problem yaşamaman için adetlerini düzene sokmamız gerekiyo dediiiii :43::43::(( cnm açıkçası kiloyla alakası olduğunu sanmıyrm ya o zmn benim hiç bi sıkıntım olmaması lazım..ailende şeker hastalığı varsa dikkat et bu pis hastalığa cnm bide şeker hastalığı dert olmasın :((

Bu hastalık bizimle geldi bizimle gidecek dua edelimde daha da artmasın :( Ben hiç bi ilaç kullanmıyorum ama biraz daha bekliyim bakalım... Sende tüylenme oldu mu canım?

Bu hastalık bizimle geldi bizimle gidecek dua edelimde daha da artmasın :( Ben hiç bi ilaç kullanmıyorum ama biraz daha bekliyim bakalım... Sende tüylenme oldu mu canım?

doktor ilaç vermediyse kullanma tabi cnm ben bi girdim doktora çıkamıyorum artk =)) tüylenme var ama aşırı derecede değil kollarımda çok vardı aldırıyrm tüylerde ayrı bi işkence kuaförden nefret ettim valla :( yüzümde göbek bölgemde biraz var ama sert sakal gibi değil Allahtan bide onlarla uğraşamam..benim sivilce sorunum oldu daha çok cnm ya ama doğum kontrol hapıyla kurtuldum yüzümde iz kalmıştı onlarıda dermokil çok iyi geldi onunla hallettim her şeyin bi çağresi varda şu kistlerin yok işte..:44:

Back