- 5 Kasım 2022
- 168
- 11
- 18
- 18
- Konu Sahibi kumsallll0
-
Korkmayin pko insanı öldürmüyorEvet önce ki makaleden dolayı doktora gittim ve doktor benden kan aldı ultrasona aldı kontrol ettikten sonra polikistik over görünümde dedi korkudan deliriceğim gerçekten adam akıllı bir şey de söylemedi açıklamasını bile yapmadı görünümde o var dedi yani yine de sabahtan beri açıklamalara bakıyorum araştırma yapıyorum bi sürü şey çıkıyor korkudan ölöek üzereyim
Cildimi bozdu bu durum ama cildim için 8 aylık böbreğimi kaybedecek ilaçlar kullandım neredeyse bu sorunun bozması psikolojimi bozdu ve bana Dupbaston verdi bunu kullan dediKorkmayin pko insanı öldürmüyorneden korktunuz bu kadar 34 yasimdayim kendimi bildim bileli pko var hic korkum olmadi
Bence sen stres yaparak kendini cokta etkileme bununla yasamayi ogren spor yap saglikli beslen cildim benimde kotuydu artik bi sivilce bile cikmiyorCildimi bozdu bu durum ama cildim için 8 aylık böbreğimi kaybedecek ilaçlar kullandım neredeyse bu sorunun bozması psikolojimi bozdu ve bana Dupbaston verdi bunu kullan dedi
Nasıl geçirdiniz peki bi de kusura bakmayın iki de bir rahatsız ediyorum ama bana aferin 11-21 . Günü arasında kullan dedi tam anlamadım ne demek istedi ?Bence sen stres yaparak kendini cokta etkileme bununla yasamayi ogren spor yap saglikli beslen cildim benimde kotuydu artik bi sivilce bile cikmiyor
Polikistik over sendromu gecmez goz rengimiz gibi dogustan olan bi durumdur. Sadece kilo almazsaniz dikkat ederseniz zayif fit olursaniz pko belirtilrri size islemez...Nasıl geçirdiniz peki bi de kusura bakmayın iki de bir rahatsız ediyorum ama bana aferin 11-21 . Günü arasında kullan dedi tam anlamadım ne demek istedi ?
Bende yok dedi normal herkes olan gibi varmış çok büyük sorun değilmiş sorumda adetin 11-21 günü arasında al dedi ilacı pek anlayamadım ne dediğiniPolikistik over sendromu gecmez goz rengimiz gibi dogustan olan bi durumdur. Sadece kilo almazsaniz dikkat ederseniz zayif fit olursaniz pko belirtilrri size islemez...
Sorunuzu anlamadim aferin yazmissiniz
Acaba adetinin 11 ile 21. Gunumu demek istedi duphaston bende cok kullandimBende yok dedi normal herkes olan gibi varmış çok büyük sorun değilmiş sorumda adetin 11-21 günü arasında al dedi ilacı pek anlayamadım ne dediğini
Yan etkiler oldu mu peki cildi düzelttiğini de söylüyorlar şey bi de ilacı hala kullanıyor musunuzAcaba adetinin 11 ile 21. Gunumu demek istedi duphaston bende cok kullandim
Benim cildim saglikli beslendigimden beri cok duzgun. Artik kullanmiyorum hamileyim duphastonu gebeligimin 9. Haftasina kadar kullandim bi sorun yasamadim yediginize ictiginize dikkkat edinYan etkiler oldu mu peki cildi düzelttiğini de söylüyorlar şey bi de ilacı hala kullanıyor musunuz
Paketli gidalardan kesinlikle uzak durunYan etkiler oldu mu peki cildi düzelttiğini de söylüyorlar şey bi de ilacı hala kullanıyor musunuz
Paketli gıda dediğiniz çikolata cips vs ? Hayatımın sonuna kadar böyle mi devam edecekBenim cildim saglikli beslendigimden beri cok duzgun. Artik kullanmiyorum hamileyim duphastonu gebeligimin 9. Haftasina kadar kullandim bi sorun yasamadim yediginize ictiginize dikkkat edin
Ben de kendimi bildim bileli pkos var kaç yaşındasınız ve regl düzensizliği sizde de var mıKorkmayin pko insanı öldürmüyorneden korktunuz bu kadar 34 yasimdayim kendimi bildim bileli pko var hic korkum olmadi
Aslında yoktu vitamin ilacı kullandıktan sonra bu şekilde oldu normal çok düzenliydim zamanı zamanında oluyordu ama ilaç kullandım 3 ay boyunca içinden çıkamadım 18 yaşındayımBen de kendimi bildim bileli pkos var kaç yaşındasınız ve regl düzensizliği sizde de var mı
Anladım üzülme bende hep vardı lisede artık fark edip ilaç kullanmaya başladım adet görebilmek için ben beceremiyorum ama paketli gıdalardan asitli içeceklerden vs uzak durmalısın ketçap mayonez aklına gelen tüm sağlıksız şeyleri minimuma indirmelisin hareketli ve fit olmalısın pkos geçmesede en azından ilerlemezAslında yoktu vitamin ilacı kullandıktan sonra bu şekilde oldu normal çok düzenliydim zamanı zamanında oluyordu ama ilaç kullandım 3 ay boyunca içinden çıkamadım 18 yaşındayım
Hayir yaa mesela noodle lar paketli yemekler cips falanda var tabiki ama hic yemeyin demiyorum ki dikkat edin diyorumPaketli gıda dediğiniz çikolata cips vs ? Hayatımın sonuna kadar böyle mi devam edecek
34 yasimdayim benim.pko biraz ileri ben hic kendi kendime adet olmam :)Ben de kendimi bildim bileli pkos var kaç yaşındasınız ve regl düzensizliği sizde de var mı
Ben de öyleyim yaa evli misin çocuğun var mı acaba ?34 yasimdayim benim.pko biraz ileri ben hic kendi kendime adet olmam :)
Hamileyim ben insaAllah olucak sen evlimisin ?Ben de öyleyim yaa evli misin çocuğun var mı acaba ?
Allah kucağına almayı nasip etsinHamileyim ben insaAllah olucak sen evlimisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?