Polikistik Over

Kesinlikle. Ben kafama koydum ve saglikli besleniyorum artik. İsten eve geliyor ve spor yapiyorum. Sogan suyunu da bir deneyin belki de bende ise yaramistir siz de bir deneyin. İbrahim Saracoglu com oneriyor polikistikte sogan suyunu.

Rica ederim canım benim

Kesinlikle. Ben kafama koydum ve saglikli besleniyorum artik. İsten eve geliyor ve spor yapiyorum. Sogan suyunu da bir deneyin belki de bende ise yaramistir siz de bir deneyin. İbrahim Saracoglu com oneriyor polikistikte sogan suyunu.
Aynen öyle , soğan suyunu hiç denemedim açıkcası korkuyorum artık bitkisel şeylerden daha önce hormonlarım çok çıktı agnus castus diye bitkisel bişey içiyodum sanırım hayıt otu hem çayını hemde hapını kullanıyodum meğersem Polikistik overlere hiç yaramıyomuş 3 sene sonra anca değerlerim düştü toparlamak zor oldu tabi herkesin bedeni bir değil.. bide soğan suyu rahim inceltir ve kistte yapabilirmiş öyle duyumlar aldım 6 ayda 1 kez uygulanıyormuş yoksa elim kaç kez soğanlara gitti geldi

Risklerini ben de duymustum canim. Ama zaten 1 kez yapmak iyi olan ve sadece 10-15 gun. Polikistik icin İbrahim Saracoglu onerdigi icin ictim. Ben 10 gun yaptim sadece.

Risklerini ben de duymustum canim. Ama zaten 1 kez yapmak iyi olan ve sadece 10-15 gun. Polikistik icin İbrahim Saracoglu onerdigi icin ictim. Ben 10 gun yaptim sadece.
Ben yapmaya karar verdim canım galiba ..ama şimdi değil pko kaynaklı kilom var zayıflayıp şansımı denemek istiyorum zaten dediğin gibiymiş kısa süreliğine 10 gün yapılıyor nasıl içtin sorması ayıp ağır değilmi suyu tadı

:)
Ben bu konularda dayanikli bir insanim. İse yarayacagini dusunuyorsam tadi igrenc olsa da icerim ama bana gore normal tadi.
2 su bardagi kaynayan suya 1 sogani soyup ikiye bolerek attim. 5-10 dk kaynadi. Gunde iki kez acken ictim canim.

:)
Ben bu konularda dayanikli bir insanim. İse yarayacagini dusunuyorsam tadi igrenc olsa da icerim ama bana gore normal tadi.
2 su bardagi kaynayan suya 1 sogani soyup ikiye bolerek attim. 5-10 dk kaynadi. Gunde iki kez acken ictim canim.
wuyy açken bide kız nasıl içtin şart mi açken içmek acaba benim midem biraz hassas 10 gün boyunca aç karına içmeyi gözümde canlandıramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…