- 9 Temmuz 2019
- 560
- 574
-
- Konu Sahibi freespirit7
Canım 48 kiloyum aynı zıkkım bende de var kilo etkili mi bilemem ama bende ovi testi kullanıp hamile kaldımArkadaslar merhaba. Ben 35 yasindayim ve bir dusuk yasamistim daha once.
5 aydir cocuk icin ugrasiyoruz ama olmadi ben de ozele gittim.
Doktor muayene etti ve polikistik over var dedi. Daha once baska bir hastanede yaptirdigim amh, lh ve bircok diger hormonlarin oldugu degerleri de doktora gosterdim. Senin yasinda bu degerler gayet iyi ve yumurtan da cok dedi. Ama polikistik gorunum var yumurtan buyuyup catliyor mu bilemiyoruz takip edelim dedi. Ben de dedim ki ben ovulasyon testi yapiyorum her ay, kopkoyu oluyor yani yumurtluyorum sonra da catlamayi gordum testlerde dedim. O zaman buyuyup catliyordur, dedi. Ama bi de rahim filmi de cekelim dedi. Cektiricem ama aklima su takildi, polikistik over var ama testlerde buyuyup catladigi gorunuyor. Acaba yeterli sayida mi buyumuyor ya da catlamiyor anlayamadim. Bi de on kilo ver dedi. Kilo vermek polikistik overi gecirebiliyor mu? Yardimci olur musunuz? Panik oluyorum.
Zayıflamak yada herhangi birşey pco yu tedavi etmiyor semptomlarını düzeltiyor. Bende pcoyum. Şuan tüp bebek tedavisine başladık. En büyük sıkıntı bizde yumurta çok olduğu için birbirlerini sıkıştırıp yumurtaların birinden birini salamamaları birde yumurtada boş çatlıyorsa döllenme olmaz.Arkadaslar merhaba. Ben 35 yasindayim ve bir dusuk yasamistim daha once.
Doktor muayene etti ve polikistik over var dedi. Daha once baska bir hastanede yaptirdigim amh, lh ve bircok diger hormonlarin oldugu degerleri de doktora gosterdim. Senin yasinda bu degerler gayet iyi ve yumurtan da cok dedi. Ama polikistik gorunum var yumurtan buyuyup catliyor mu bilemiyoruz takip edelim dedi. Ben de dedim ki ben ovulasyon testi yapiyorum her ay, kopkoyu oluyor yani yumurtluyorum sonra da catlamayi gordum testlerde dedim. O zaman buyuyup catliyordur, dedi. Ama bi de rahim filmi de cekelim dedi. Cektiricem ama aklima su takildi, polikistik over var ama testlerde buyuyup catladigi gorunuyor. Acaba yeterli sayida mi buyumuyor ya da catlamiyor anlayamadim. Bi de on kilo ver dedi. Kilo vermek polikistik overi gecirebiliyor mu? Yardimci olur musunuz? Panik oluyorum.
Çakşır suyu kullanım ben öyle kullanıp hamile kaldımKuzum 5 aydir kullaniyorum testleri ama hamile kalamiyorumadetlerim de duzenli.
benim durumda aynı. aylarca ovu testi yaptım. farklı günlerde pozitif ve çatlama gördüm ama ertesi günü muayenede yumurtam olmadıgını öğrendim. aslında bu test sadece kanda ki hormonu ölçüyo. hormon yükselip alçalabilir ama bu yumurtanın yüzde yüz olustugu anlama gelmiyo maalesef. bende yumurtlama oluyo diye sevinirken olmadıgını öğrenince iş farklı boyuta geçti zatenArkadaslar merhaba. Ben 35 yasindayim ve bir dusuk yasamistim daha once.
Tesekkur ederim cevap icin. Peki simdi ne yapiyorsunuz bir sey kullaniyor musunuz? Sogan kurunu de oneriyorlar.benim durumda aynı. aylarca ovu testi yaptım. farklı günlerde pozitif ve çatlama gördüm ama ertesi günü muayenede yumurtam olmadıgını öğrendim. aslında bu test sadece kanda ki hormonu ölçüyo. hormon yükselip alçalabilir ama bu yumurtanın yüzde yüz olustugu anlama gelmiyo maalesef. bende yumurtlama oluyo diye sevinirken olmadıgını öğrenince iş farklı boyuta geçti zaten
sogan kürü vs hiç denemedim ama içemeyecegimi bildigim için hiç bulaşmadım. 1bardaktan sonraki içtigim su bile midemi bulandırırken kokulu soğanı içemem eminim.. Birkaç aydır yumurtlama tedavisi görüyorum. Klomen kullanıp takip yapılıyo ve çatlatma iğnesiyle sonuc bekliyoruz. Artık doktorda emin oldu kendiliginden çatlmadıgına. Zaten Yumurta aşiri zor büyüyor cogu ay boşa geçti bu yüzdenTesekkur ederim cevap icin. Peki simdi ne yapiyorsunuz bir sey kullaniyor musunuz? Sogan kurunu de oneriyorlar.
İnsallah bir an once duzelir ve bebeginiz olur en kisa zamanda.sogan kürü vs hiç denemedim ama içemeyecegimi bildigim için hiç bulaşmadım. 1bardaktan sonraki içtigim su bile midemi bulandırırken kokulu soğanı içemem eminim.. Birkaç aydır yumurtlama tedavisi görüyorum. Klomen kullanıp takip yapılıyo ve çatlatma iğnesiyle sonuc bekliyoruz. Artık doktorda emin oldu kendiliginden çatlmadıgına. Zaten Yumurta aşiri zor büyüyor cogu ay boşa geçti bu yüzden
Merhaba canım senin adına çok sevindim Allah'ım kucağına almayı nasip etsin bizede versin peki bu ay yaptığın birşeyler varmıydı dikkat ettinmi kendine ilişki sıklığı nasıldı belirtin varmıydıArkadaslar cok sukur hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu arada polikistik over icin sogan suyu ictim ve ayrica diyet ve spor yapiyorum 4-5 kilo da verdim.
MaşallahArkadaslar cok sukur hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu arada polikistik over icin sogan suyu ictim ve ayrica diyet ve spor yapiyorum 4-5 kilo da verdim.
Canim ben ovulasyon testi kullandim. Yumurtlamayi gordugum gunu degerlendirebildik sadece. İnofolic iciyordum iki aydir. Spor ve diyet yapiyordum, gecen ayda da sogan suyu icmistim sadece on gun kadar. Bunlarin mi faydasi oldu bilmiyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin. İyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.Merhaba canım senin adına çok sevindim Allah'ım kucağına almayı nasip etsin bizede versin peki bu ay yaptığın birşeyler varmıydı dikkat ettinmi kendine ilişki sıklığı nasıldı belirtin varmıydı