• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over

Premsesc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2022
92
11
3
26
Öncelikle selamlar geçen yıl planlamadigim bir şekilde gebe kaldım fakat kimyasal gebelik ile sonuçlandı.
Bu yıl 9 aydır deniyorum olmadı olmadığı için doktora gittim pko olduğumu söyledi fakat adetlerim düzenlidir killanmam yok sivilcelenmem yok. Size sorum şu olucak yumurtlama olmadığı zaman adet görülmüyor mu pkolarda. Şimdiden cevaplayanlara teşekkür ediyorum ☺️

Öncelikle selamlar geçen yıl planlamadigim bir şekilde gebe kaldım fakat kimyasal gebelik ile sonuçlandı.
Bu yıl 9 aydır deniyorum olmadı olmadığı için doktora gittim pko olduğumu söyledi fakat adetlerim düzenlidir killanmam yok sivilcelenmem yok. Size sorum şu olucak yumurtlama olmadığı zaman adet görülmüyor mu pkolarda. Şimdiden cevaplayanlara teşekkür ediyorum ☺️
Evet yumurta olmazsa adet de olunmaz

Ben geçen ay 21. Gün gittim hastaneye yumurtlama olmusmu diye yumruklama olmamış dendi ama o ay günü gününe adet oldum aklım iyice bulandi
21 inci gün gittiyse yok dediyde olduysa eğer önceki adetinden önce veya ortasında oluşmuş olabilir oluştu ama stres kaynaklı gecikti ama oldun stresten uzaklaşınca olabilir bunlar

Back