Bana da kan testi yaptılar prolaktin 130 çıktı şimdi onun için ilaç verdi bakalım nolucakBenimde 2 yılı geçti olmuyor. 2 yıldır tedavi gördüm hsg çektirdim rahim arkaya dönük 1 tüpüm kapalı çıktı.. selektif salpingografi yöntemiyle açtırdım ama yinede olmadı. Kilom zayıf adetlerim düzenli ama bu ay gittiğimde pcos dedi doktor. 1yıl öncede demişlerdi ama adetlerim günü gününe oluyordu. klomen kullandım yumurta oluştu çatladı gebelik olmadı 3.ayda kist oluştu tedaviyi bıraktık. Kist düştü 1 yıldır hala olmadı.. Şimdi devlet hastanesine başlamaya karar verdim 2ay femera deniycez olmazsa aşılama dediler adetimi bekliyorum ama aşılamayla da olmazsa daha çok üzülürüz diye korkuyorumacaba direk tüp bebek yaptırmaya mı gitsem diye düşünüyorum 2yılı geçti olmadıysa yine olmaz diye.. Güzel şeyler yazılmış inşallah benimde bu ay kendiliğinden sağlıklı hayırlı bebişim olur allah kimseyi bebiş hasretiyle sınamasın inşallah rabbim isteyene sağlıklı bebişler versin
Bunun için bi şey söylemek zor çünkü her değeri yüksek olanda pko olmuyor ultrasonda gözükmesi lazım doktora gittin miEki Görüntüle 2969711
Kızlar değerlerim nasıl polikistik overeyatkinlik varmi
Ben 3-4 ay önce gittiğimde hiçbir şey yoktu fakat geçen ay pko dediler prolaktin de yüksektiEki Görüntüle 2969711
Kızlar değerlerim nasıl polikistik overeyatkinlik varmi
Göründüm bugün ultrasonda görünen bisey yokms poliskistik overe yatkinlik var ama polikistik over değilsin dediBunun için bi şey söylemek zor çünkü her değeri yüksek olanda pko olmuyor ultrasonda gözükmesi lazım doktora gittin mi
Annenizin ne zamandır varIleri derece pkoyum. Evlendim 1 ay sonra hamile kaldim.olmaz diye korunmuyodum. Cocuk olmaz diyolar da ben inanmiyorum yani. Bu arada annemde de var. Evlendim hala duzensiz karnim davul gibi geziyorum.takmamak lazim aslinda bu melun hastalik duygusal kirilgan insanlarda oluyo sanirsam...
İlaç vs bi şey kullandınız mı bana doktorum prolaktin yüksek diye dostinex verdi birde bebek istiyorum diye pholicaps ve folikasit verdiEvet annemin genc kizligindan beri varmis. Benimde 22 yasindan beri var 9 sene oldu.
Adet düzeniniz nasildi acbaa ? 2-3 ay adet olmadiginizda olurmuydu ?Ileri derece pkoyum. Evlendim 1 ay sonra hamile kaldim.olmaz diye korunmuyodum. Cocuk olmaz diyolar da ben inanmiyorum yani. Bu arada annemde de var. Evlendim hala duzensiz karnim davul gibi geziyorum.takmamak lazim aslinda bu melun hastalik duygusal kirilgan insanlarda oluyo sanirsam...
Evet bizde heep vardi. Bende evlendim olmaz saniyordum korunmadim hemen hamile kaldim. Bende 10 senedir pko vardi hala var.Annenizin ne zamandır var
Şuan çocuk düşünüyoruz ama olmaz diye korkuyorum açıkçası annenizin doğumdan önce de varmıydı pko
İnofolic combiyi kaç ay kullandınız ve düzensiz kullandığınız oldumu yoksa hepmi düzenli kullandın canımpcos doğuştan olan bir rahatsızlık, yumurtalıklardaki şekil bozukluğu normalden büyük olması ve fazla yumurtlama olarak geçiyor. 6 ay eşimle denedik olmadı. en ergenlikten beri mbilirdim pcos olduğumu direk tedavi istedim klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. haricen doktorum infolic combi verdi 30. kapsülümde gebe olduğumu öğrendim
Merhaba canım çok düzenli kullandım sabah aç karnıma aldım uyanır uyanmaz. Bir kutu bitti ikinci kutunun da bir tabletini komple bitirdim geve olduğumu öğrendim. Hatta elimde de kaldı. Ben gebe kalmama yardımcı olduğunu düşünüyorumİnofolic combiyi kaç ay kullandınız ve düzensiz kullandığınız oldumu yoksa hepmi düzenli kullandın canım