Madem 1 tane yumurtan varmış niye öyle demiş kiMerhaba hanımlar bende PCo var bir buçuk senelik evliyim doğal yolla olmadı adet düzensizliğimde vardı tabiki 4 ayda bir fln oluyordum tarlusal kullandım adetin 5.günü klomen kullandım sonra yumurta takibi yapıldı 19.gün 18.8mm oldu sadece bitane yumurtam büyüdü dün 11de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum ağrı vs hiçvişey yok birde doktor ertesi gün 2gün ilişki dedi saat fln vermedi sonraki 3 gün ilişki yasak dedi ama netten baktığımda sürekli ilişki olsun diyen doktorlar varmış kafam çok karıştı ne yapsam acaba neden yasak dedi anlamadım o an heyecandan sormakta aklıma gelmedi doktorumu dinlesem yani hiçbir fırsatıda kaçırmakta istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Bende anlamadım ama dediğiniz gibi yapacam bir zararı olmaz diye düşünüyorum inşallah tutar çok teşekkür ederim cevabınız içinMadem 1 tane yumurtan varmış niye öyle demiş ki
İğneden 36 saat sonra ilişki daha sonra da gün aşırı ilişki yani önerilen bu şekilde 3 doktora gittim uygulanan işlem bu
İnşaallah güzel olur sonucun
Siz yanlış anlamış olabilir misiniz sonrası zaten doktoru ilgilendirmiyor ki mesela benim doktorum iğneden önce ve iğneden sonra olacak şekilde birliktelik verdi suan hamileyim gün aşırı şekilde iliikiye girin benceMerhaba hanımlar bende PCo var bir buçuk senelik evliyim doğal yolla olmadı adet düzensizliğimde vardı tabiki 4 ayda bir fln oluyordum tarlusal kullandım adetin 5.günü klomen kullandım sonra yumurta takibi yapıldı 19.gün 18.8mm oldu sadece bitane yumurtam büyüdü dün 11de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum ağrı vs hiçvişey yok birde doktor ertesi gün 2gün ilişki dedi saat fln vermedi sonraki 3 gün ilişki yasak dedi ama netten baktığımda sürekli ilişki olsun diyen doktorlar varmış kafam çok karıştı ne yapsam acaba neden yasak dedi anlamadım o an heyecandan sormakta aklıma gelmedi doktorumu dinlesem yani hiçbir fırsatıda kaçırmakta istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Yok Bi zararı olmaz gün aşırı değerlendirin inşallah tutarBende anlamadım ama dediğiniz gibi yapacam bir zararı olmaz diye düşünüyorum inşallah tutar çok teşekkür ederim cevabınız için
Ay Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahSiz yanlış anlamış olabilir misiniz sonrası zaten doktoru ilgilendirmiyor ki mesela benim doktorum iğneden önce ve iğneden sonra olacak şekilde birliktelik verdi suan hamileyim gün aşırı şekilde iliikiye girin bence
Ay inşallah ya bidaha gitmek istemiyorum şu hastaneye insan çok stres oluyor ya sürekli olacakmı oldu mu büyüdü mü pskolejik çok zorlanıyorum gerçekten Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınYok Bi zararı olmaz gün aşırı değerlendirin inşallah tutar
Aminn canım ama stres yapmamaya çalış çünkü stres Pkosu daha çok tetikliyorAy inşallah ya bidaha gitmek istemiyorum şu hastaneye insan çok stres oluyor ya sürekli olacakmı oldu mu büyüdü mü pskolejik çok zorlanıyorum gerçekten Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ne biçim bir hastalık ya hiç insanın elinde olmuyor ki düşünmemeye çalışsamda sürekli kendimi dinliyorum ama zorlucam bakalım kaldı 8 günAminn canım ama stres yapmamaya çalış çünkü stres Pkosu daha çok tetikliyor
Biliyorum canım bende de oluyor ama başka şeyler ile meşgul olmaya çalışNe biçim bir hastalık ya hiç insanın elinde olmuyor ki düşünmemeye çalışsamda sürekli kendimi dinliyorum ama zorlucam bakalım kaldı 8 gün
Sende demi pco varBiliyorum canım bende de oluyor ama başka şeyler ile meşgul olmaya çalış
Evet canım maalesefSende demi pco var
Aynen bende bir buçuk senelik evliyim daha hiçkimseye olmuyor demedim herkes korunduğumu biliyor bilmiyorum söylemek istemiyorum eksik hissediyorum kendimi o gözle baksınlar istemiyorum ama olmazsa söylemek zorunda kalacam pskolejik çok zor o yüzden dediğin gibi bazen bende diyorum boşver olursa olur olmazsa gezer tozarsın ama öyle de olmuyor bazen eşim bebek görüp sevdiğinde fln bi tuhaf oluyorum ne biliyim ya zor sen tedavi fln yaptın mıEvet canım maalesefbazen bunalıp isyan ettiğim de oldu Allah affetsin ama sonra beterin beteri var diyip alışmaya çalışıyorsun çok fazla takarsan çok büyüyor herşey o yüzden seni mutlu edecek ne varsa hepsini yap boşver ne diyen desin deliliğe vurmayınca olmuyor
Geç uyuyanlarda bugünEvet canım maalesefbazen bunalıp isyan ettiğim de oldu Allah affetsin ama sonra beterin beteri var diyip alışmaya çalışıyorsun çok fazla takarsan çok büyüyor herşey o yüzden seni mutlu edecek ne varsa hepsini yap boşver ne diyen desin deliliğe vurmayınca olmuyor
Sakın kuzum kimseye söyleme hiç bir şey bende ilk zamanlar öyle gösteriyordum kendimi sonra da kimseye taviz vermedim çok samimi güvendiğim Bi kaç kişi bilir gerisini salla insanlar bazen çok acımasız olabiliyorAynen bende bir buçuk senelik evliyim daha hiçkimseye olmuyor demedim herkes korunduğumu biliyor bilmiyorum söylemek istemiyorum eksik hissediyorum kendimi o gözle baksınlar istemiyorum ama olmazsa söylemek zorunda kalacam pskolejik çok zor o yüzden dediğin gibi bazen bende diyorum boşver olursa olur olmazsa gezer tozarsın ama öyle de olmuyor bazen eşim bebek görüp sevdiğinde fln bi tuhaf oluyorum ne biliyim ya zor sen tedavi fln yaptın mı
Eyvah yakalandımGeç uyuyanlarda bugün
Bitti ama burda da bi film varmış yakaladimEyvah yakalandımbitti mi filmin
Sorma sorma komedi aksiyon karıştıBitti ama burda da bi film varmış yakaladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?