• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Polikistik over

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Himm perşem günü gidicem sorarım doktorumu çok tşk ederim
[/QUOTE sor cnm inan bende araştıra araştıra inat ettim kelimenden sonra istersen aşılama yapalım dedi doktor hayır biraz daha beklicem dedim burda inofolic hamile kalan pkoslululari okudum sordum kullan dedi o ay hamile kaldım hemde hiç beklemiyodum adeti 4 gün geçince niye olmuyo deyip test yaptım düşün yani😀elbet olucaktir yani allah nasip etsin tez zamanda sanada

İnşallah canım bende çatlatma iğnesi isteyecem gerek varmı bilmiyorum ama kiste dönüşmesinden korkuyorum bide onunla uğraşmayayım

İnşallah canım bende çatlatma iğnesi isteyecem gerek varmı bilmiyorum ama kiste dönüşmesinden korkuyorum bide onunla uğraşmayayım
Klomende oluyo evet benimde kiste dönüştü bi ara çatlamazsa sıkıntı ama herdoktorda vermiyo ben istemiştim vermemisti

İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın canım bide burda herkes şey yazmış umudumu kaybettikten sonra benim oldu falan kafanıza takmayın boşverin öyle olur diye aslında ben hiç umutsuz değilim Dr.bana puko var dediğinde sevinmiştim ilaç tedavisiyle hamile kalırım hatta çoğul gebelik olur diye çünkü çok sayıda yumurtan oluyor ama büyüyüp gelişmiyor Bi hastalık değil bu zaten en kötü ihtimalle tüp de hemen olabiliyormuş gelelim demek istediğime hani insanlar vazgeçtikten sonra olur demeye getiriyorlar ya ben vazgeçemiyorum işte sürekli araştırma yapıyorum bilmiyorum olur inşallah kafaya takmamak mümkün değil ama çok da olumsuz düşünmüyorum çok yazdım kusura bakmayın
Evde başka şeyler ile ilgilen cik dışarı ya da eve misafir al kafanı bunlardan uzak tut evet bazen bitti dediğinde başlıyor herşey Rabbim güldürsün inşallah yüzümüzü

Kızlar bugün Dr. Gittim sadece 1 yumurtam olmuş bide kist oluşmuş çatlatma iğnesi vermedi ve yumurtam kaç mm olduğunu bile söylemedi tekrar da çağırmadı 1 yumurta var ama nedir ne değildir hiç bilgi vermedi ve sadece üstten baktı alttan muayene etmedi Yani olmaz ya artık değil mi sanmıyorum

Merhaba canim korma herseyden önce allaha güven duani eksik etme bendede ayni durum vardi cok şükür ben anne oldum allah sana ve isteyen herkese nasip etsin

Back