Polikistik over

Bende de pko var cnm adetim gecikiyor mesela bu ay tam 2 ay oldu ama hâlâ adet olmadım kilom fln normal doktor yumurtaların gelişip çatlamıyor dedi femara da kullandım bir işe yaramadı son çare tüp bebek sanırım

Kür denedin mi cnm bal çörek otu tarçın kürü yumurta geliştiriyor

Olur insallah doktora gidip yumurta takibi yaptirsin bence.. Bende ikinci icin 3 senedir bekliyorum pikodan dolayi.

Aslan pençesi otu atıp demleyip içsin. Yumurtlamasını ve adet görmesini sağlar. Ovülasyon testiyle de takip etsin yumurtlamasını.

Bende polikistik overim maalesef canim aslinda gebelige engek bı durum degil ama digerlerine göre biraz daha zor hamile kalmak ama rabbim isterse ilk ay bile hamile kalan var ben sogan kürü yaptim ilk denememde tuttu ama o ay baska seylerde yapmistim hangisi tuttu bilmiyorum acikcasi ama cok duzenli kullanmistim

Kızlaaar bu değerlenden anlayan var mıııı dr pco hastasıyım 1 yıllık evliyim dr 6 ay deneyin bebek için dedi ama değerler hakkında bildi vermedi ayın 2sinde regl olmuştum14ünde tekrar kanamam geldi bgn gittim duphaston verdi 10 gün kullan dedi

Eklentiler

• BE4FE92E-AEDF-4924-B00E-06911805A3D5.jpeg
    87,6 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…