20 yaşındayım ve 8 aylık evliyim ne yazık ki bi süreliğine bayburttayım ve 2 3 ay kadar önce çenemdeki küçük ama bir türlü geçmeyen sivilceler için cildiyeye gitmişmiştim. O sırada doktorum çenemin altında kalın tüyler fark etti ve adet düzenimi sordu bende bazı aylar saçmalıyor dedim. Daha sonra doktorum adetin 3 veya 4.günü gel ultrason bakalım dedim bende o sıra adetliydim 4.günümdü ultrasona gittim ama orada ki asistan tuvaletinin sıkışık olması gerekiyor yumurtalıklarına bakılıcak dedi bende öyle yaptım. Doktor ultasondan baktı perde arkasından asistanına söylüyor sağ yumurtalıkta 3 4 tane küçük kist sol yumurtalıkta 7 8 tane küçük kist diye ben o sırada çok endişelendim. Daha sonra sonuçları alıp ciddiye doktoruma gittim ama ultrasona giderken verdiği kağıtta Pcos yazıyordu. o da beni bu ultrasondaki sonuçtan dolayı hem tüylenme hemde sivilcelerin geçmiyor olabilir dedi. Kadın doğuma yönlendirdi gittiğim doktor erkekti ve beni hiç tatmin etmedi çok sıkıldım hiç bir açıklama yapmadı ağzının içinde bişeylerr geveledi. Bi tane doğum kontrol hapı verdi ama ben almadım çünkü hiç memnun kaldığım bi doktor olmadı. Burda 1 tane hastane var ve sadece 2 tane kadın doğum doktoru var. Diğer doktora da başka bir sebepten ötürü gitmiştim ve benimle alaycı bir tavırla konuştu dalga geçer gibi. Yani şuan da çocuk istiyoruz ama içimde kurt var ne yapayım tekrar bu doktorlardan birine gideyim mi