bende de var polip...bildiğim tek şey haplarla geçmiyor bırakınca yine aynı.. soğan kürü deneyenler çok bende denedm 5 gün gecikmelide olsa oldu daha il denememdi ama 3-5 gün içebildim onuda.. bu ay 15 gün denicem bırakmadan bakalım sonuc alabilecekmiyim birde bunu dene istersen
Yazmayı unutmuşum bende denemiştim bir ay kadar sonra bırakmıştım tadından dolayı haplarla geçer sanmıştım. İki tanıdığım o şekilde geçirdi kistlerini bende başlıycam başka çare kalmadı..
malesef tadına bende alışamıyorum 4-5 günden sonra eziyet gibi geliyor ama mecbur...
ben aslan pençesi sipariş ettim gelsin kullanmaya başlayayım olumlu sonuç alırsam sana mutlaka yazarım.Bayanlar merhaba. Bende de aşırı tüylenme problemi var. Çenemde, bıyık bölgesinde, göbeğimin etrafında ve meme uçlarımda. Bununla ilgili özel bir hastaneye başvurdum ve doktorum bir sürü test yaptı. Bende de polikistik over olduğu tespit edildi. Bana vermiş olduğu ilaç ise Aldactone 100 mg. Normalde bu ilacın idrar söktürücü olarak kullanıldığını fakat kıllanma sorununda da etkili olduğunu söyledi. Uzun zamandır kullanmama rağmen pek bir etkisini göremedim. Şunu da belirtmek isterim ki benim de kıllanma tipi aşırı sert ve kalın. Bıyık bölgesi hariç diğer tüm bölgelerim bu şekilde. Artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
Tamam canım çok teşekkür ederim haber bekliyorumben aslan pençesi sipariş ettim gelsin kullanmaya başlayayım olumlu sonuç alırsam sana mutlaka yazarım.
Merhaba arkadaşlar,sırf bu konu için üye oldum çok çok fazla bu konu hakkında iletiler yazılmış fakat sonucunu yazanına pek rastlamadım. Ben 20 yaşındayım ve bekarım. 15-16 yaşımdan beri polikistik over ile yaşıyorum. ilk önce adetlerim tamamiyle kesildi ve çene ve boynumda az az tüylenmelerim oldu. o sırada gittiğim cildiye doktorum hormonal test ve ultrasona girmem gerektiğini bu tüyleirn normal olmadığını söyledi. hormon testlerim normal çıktı fakat sağ yumurtalığımda yaklaşık 3 cm büyüklüğünde kistim ortaya çıktı. Yumurtalığımın uzağında olduğunu herhangi bi sorun teşkil etmediğini söylediler. Kadın doğum uzmanım bana diane 35 ilacını verdi o meşhur hap. kullandım ve o şekilde adet görmeye başladım. 1 yıl boyunca kullandım sadece adetimi düzenledi kistim ve tüylerim geçmedi. doktorum çıkan tüylerin ancak lazerle geçeceğini kistinde kaybolmasada bi tehlike arzetmediğini ameliyatın gerekli olmadığını söyledi. yüzümdeki tüyler için cildiye doktorum(aynı zamanda lazer epilasyon uzamanıydı) lazer uygulandı. yüzümdeki tüyler ayva tüyünden halliceydi. ama şuanda erkek sakalından farkı yok. çook sert çook kalın ve siyahlar. lazerle böyle bi sonuç alınınca direk bıraktım 2 yıldır sir vs şeklinde alıyorum ama bıktımmm. kistimi sürekli kontrol ettiriyorum 5 cm kadar büyüdüğü oldu ama şuan tekrar 3.5 cm ufaldı. tüyler yüzümde tüy değil artık sakal şeklinde duruyor. göbek deliğimin altında ve göğüs uçlarımda da çıktılar. düzgünce lazer yaptırmak istiyorum ama sürekli hormon testlerim normal çıkıyor. lazer yapan kiminle konuştuysam ilaç tedavisiz kist yok olmadan tüylerden kurtulamayacağımı söylüyor. ne yapacağımı şaşırdım. bunlara benzer şeyler yaşayanlar oldu mu ne yaptınız sonuca ulaştınız mmı ??
Bekar misinizMerhabalar bende tüylenme adet gecikmesi problemi yaşıyorum yarın doktora gidecemde nasıl muayene ediyor
EvliyimBekar misiniz
Alttan bakar size bekara karından bakiyorEvliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?