- 28 Kasım 2018
- 20
- 0
- 36
- 30
- Konu Sahibi cokmutsuzz
-
yüz için lazer son derece yanlış bi girişim olmuş. Lazer yüzde tüyleri bitirmez tam tersi artırır. İğneli epilasyona gidin. Sivilceler için de dahiliyeye bi görünün derim. Bazı ilaçlar var biraz ağır ama kökten çözüm diye biliyorum. Arkadaşımın ergen yüzü gibi olan yüzü bebek poposu gibi olmuştu.Arkadaşlar merhaba ben Ankarada yaşıyorum şu an 24 yaşındayım ergenlik dönemimden beri bir çok doktora gittim kimisi polikistik over ım olduğunu söyledi kimi hirtusizm kimisi metabolik sendorumumun olduğunu söyledi yıllarca ilaç kullandım ve net bi fayda elde edemedim en son gittiğim doktor spor yapmam gerektiğini bununla birlikte lazere gitmemin yüzde yüz olmasa da bir faydası olabileceğini söyledi. 2 senedir yüzüm için lazere gidiyorum zaten ama tüylerimde azalma olmadı hatta bazı bölgelerde artma oldu. Çok mutsuzum özgüvenim düşüyor ağda yapsam daha çok çıkıyorne yapacağımı bilmiyorum sırf şurda ANKARADA yüz ve vücut için iyi bir lazer epilasyon merkezi tavsiye eden olur diye hesap açtım nolur yardımcı olur musunuz.
Bende senin gibi sorunlarla boğuştum yıllarca kilolarımdan da tüylenmelerden de Mehmet Akgün'ün kliniğinde kurtuldum.İlaç tedavisi de görüyordum bu süreçte.Benim insülin direncim de var ama şuan daha dengeli yüz için tek tük kalanlar oldu onlar içinde iğneliye gittim.Şuan sıkıntılarımdan kurtulmuş durumdayım.Arkadaşlar merhaba ben Ankarada yaşıyorum şu an 24 yaşındayım ergenlik dönemimden beri bir çok doktora gittim kimisi polikistik over ım olduğunu söyledi kimi hirtusizm kimisi metabolik sendorumumun olduğunu söyledi yıllarca ilaç kullandım ve net bi fayda elde edemedim en son gittiğim doktor spor yapmam gerektiğini bununla birlikte lazere gitmemin yüzde yüz olmasa da bir faydası olabileceğini söyledi. 2 senedir yüzüm için lazere gidiyorum zaten ama tüylerimde azalma olmadı hatta bazı bölgelerde artma oldu. Çok mutsuzum özgüvenim düşüyor ağda yapsam daha çok çıkıyorne yapacağımı bilmiyorum sırf şurda ANKARADA yüz ve vücut için iyi bir lazer epilasyon merkezi tavsiye eden olur diye hesap açtım nolur yardımcı olur musunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?