• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon polikistik over ve tüylenme

cokmutsuzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2018
20
0
36
30
Arkadaşlar merhaba ben Ankarada yaşıyorum şu an 24 yaşındayım ergenlik dönemimden beri bir çok doktora gittim kimisi polikistik over ım olduğunu söyledi kimi hirtusizm kimisi metabolik sendorumumun olduğunu söyledi yıllarca ilaç kullandım ve net bi fayda elde edemedim en son gittiğim doktor spor yapmam gerektiğini bununla birlikte lazere gitmemin yüzde yüz olmasa da bir faydası olabileceğini söyledi. 2 senedir yüzüm için lazere gidiyorum zaten ama tüylerimde azalma olmadı hatta bazı bölgelerde artma oldu. Çok mutsuzum özgüvenim düşüyor ağda yapsam daha çok çıkıyor :KK61:ne yapacağımı bilmiyorum sırf şurda ANKARADA yüz ve vücut için iyi bir lazer epilasyon merkezi tavsiye eden olur diye hesap açtım nolur yardımcı olur musunuz.

Kilo kaç? Şöyle söylim bu pcos da zayıf olsan bile karın bölgesi hafif yağlı olursa testoron salgılıyor, kimi kDın 80 kilo olur hiç kisti tüylenmesi olmaz ama bizde beş kilo fazlalık bile maffedebiliyor...

Polikistikoverdan solayı hirşutizm oluyo

Doğum kontrolle birlikte androjen ilaçları almanız lazım ve spor yapmalısınız

21 yaşın altındaysanız vermezler memekanseri riskini arttırdığı için

Arkadaşlar 54 kiloyum 24 yaşındayım boyum da 165 öyle bi kilo fazlalığım yok aslında ama doktorum ilaç önermedi spor ve katkılı gıdalar yemeyeceksin dedi. Sadece kıl değil sivilcelerim de çıkıyo yani onlara alıştım gibi bişey ama tüyler beni öldürüyor cidden. Ankarada var mı iyi yapan biyer iğneli epilasyonu ya da lazeri yüz için? Gercekten yapan kişi de çok etkiliyormuş diyorlar yani ustalığı vs. Var mı ankarada tavsiye edebileceğiniz bir yer?

Evet canım mutlaka iğneli epilasyonla hallettir yüzü. Diğer bölgeler lazer olabilir. Bnmde çok şiddetliydi pcos um. Sivilceleriim çok olurdu:((( toz halinde suya atılan bir ilaç var pco için inofolic di sanırım. Onu da danış dr una.

Bana doğum kontrol hapı veremiyorlar annemde bir zamanlar meme kanseri hastalığı ortaya çıktığı için. En iyisi iğneliyi araştırıyım ben teşekkür ederim. Peki iğneli için ne kadarlık bir süreç sonucunda fayda gördünüz?

Arkadaşlar merhaba ben Ankarada yaşıyorum şu an 24 yaşındayım ergenlik dönemimden beri bir çok doktora gittim kimisi polikistik over ım olduğunu söyledi kimi hirtusizm kimisi metabolik sendorumumun olduğunu söyledi yıllarca ilaç kullandım ve net bi fayda elde edemedim en son gittiğim doktor spor yapmam gerektiğini bununla birlikte lazere gitmemin yüzde yüz olmasa da bir faydası olabileceğini söyledi. 2 senedir yüzüm için lazere gidiyorum zaten ama tüylerimde azalma olmadı hatta bazı bölgelerde artma oldu. Çok mutsuzum özgüvenim düşüyor ağda yapsam daha çok çıkıyor :KK61:ne yapacağımı bilmiyorum sırf şurda ANKARADA yüz ve vücut için iyi bir lazer epilasyon merkezi tavsiye eden olur diye hesap açtım nolur yardımcı olur musunuz.
yüz için lazer son derece yanlış bi girişim olmuş. Lazer yüzde tüyleri bitirmez tam tersi artırır. İğneli epilasyona gidin. Sivilceler için de dahiliyeye bi görünün derim. Bazı ilaçlar var biraz ağır ama kökten çözüm diye biliyorum. Arkadaşımın ergen yüzü gibi olan yüzü bebek poposu gibi olmuştu.

Ben de katılıyorum, diğer bölgeleri bilemem (ki birçok bölgede bile çoğalmış kıllar gördüm insanlarda) lazer yüze kesinlikle ama kesinlikle yapılmaması gerekiyor.
Resmen para israfı ve ayrıca daha da artıyor.
Kilo milo deniliyor ama 54 kilo fazla değil ki, anlayamadım.
Kesinlikle iğneli epilasyona başlamalısın.
Ankara'da iğneli epilasyon konusu var orada herkes gittiği ve memnun kaldığı ya da kalmadığı yerleri söylüyor. Oradan kendine bir uzman bulabilirsin.
Ama lütfen lazeri bırak.
Yüze yağlı şeyler sürmek ve tabii bu yönde de beslenmek evet artırabiliyor. Ben lisede aşağı yukarı gene normalken üniversitede yüzümdeki tüyler epey artmıştı. En azından iğneliye başlarsan bütün kıl köklerini öldürüp bir daha çıkmamalarını ya da beslenmemeleri sağlayabilirsin.

Bence de yüz için kesinlikle lazer yaptırmamak lazım. Bi arkadaşım yaptırdı onun yüzündeki tüyler bitti ama çok yoğun bir tuylenmesi yoktu zaten onun. Genelde lazer yüzde iyi gelmiyor. Bende lazer epilasyonla ilgili bilgi almak için üye oldum ama şunu söyleyebilirim her önerilen yere güvenmeyin çünkü reklam yapanlar olabiliyor iyice araştırın size lazer kliniği onerenlerin kac mesajı varmış ne zamandır uyeymis bu tarz seylerine dikkat edin ki sonradan mağdur olmayasiniz. Özellikle alex lazer cihazı yüzdeki tüyleri kila ceviriyormus aklınızda olsun yüz için kesinlikle denemeyin. Ve bence ozel hastane gibi en kötü ihtimalle klinik olan içinde doktor bulunan bir yere gidin size yanlış tedavi uygulanmasin

Bende senin gibi sorunlarla boğuştum yıllarca kilolarımdan da tüylenmelerden de Mehmet Akgün'ün kliniğinde kurtuldum.İlaç tedavisi de görüyordum bu süreçte.Benim insülin direncim de var ama şuan daha dengeli yüz için tek tük kalanlar oldu onlar içinde iğneliye gittim.Şuan sıkıntılarımdan kurtulmuş durumdayım.

Back