Sağlık olsun. Allah İn izniyle olur elbet. Dua edip elimizden geleni yapalım gerisini de Allah İn takdirine bırakalım inşallah.Çok teşekkür ederim ilgin icin bu soruna evet var demeyi öyle isterdim öyle isterdim ki sana bunu anlatamam ama nasip kısmet işte malesef yokmuş aksine tsh ‘im yüksek çıktı. Gebe kalmamamin sebebi bu da olabilirmiş hayırlısı buymuş denk bu kez nedenini bilmiyorum ama çok istemiyim aAllah hayırlısını versin sonuçta yıllardır bekleyenler var ama hayit i deneyeceğim insallah
Slm. Hayırlı olsun inşallah işe yararSelam ben başladım 4 gün oldu ayın 18 inde doktora gidecem o zamana kadar içeceğim inşallah ise yarar
Aa çok ilgincmis göğüsten alıntı inşallah güzel şeyler söyler doktor bana da haber verirsin :)Slm. Hayırlı olsun inşallah işe yararben maalesef 6.gün bıraktım. Çünkü göğsümden akıntı gelmeye başladı. Ben de korktumaçıkçası. Yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek
bende bi ara hayıt otunu kullandım ilk önce dövüyor sonra kaynar suda demliyordum ne tuhaf ki ben etkisini görmedim maalesefBen yeni duydum hayit tohumunu gebelik şüphem var yarin çıkacak sonucum( insallah pozitif çıkarda gerek kalmaz lütfen dua et benim icin )
Ona göre kullanacağım internette bir tatlı kaşığını bir bardak suya katip demleme usulü diyor fakat bana birisi de hafifçe ezip direk yesem da etkili olduğunu söyledi direk yiyemiyorsanda yoğurtla karıştır dedi
Adetin 2.günü gel tahlil yapalım dedi sadece. Yumurtlama görünmüyo dediAa çok ilgincmis göğüsten alıntı inşallah güzel şeyler söyler doktor bana da haber verirsin :)
İnşallah hamile kalırsın. Bize de haber ver sonucuMerhaba. Ben de maalesef pcoluyum. Geçenay ilk kez adetim çok gecikince bir umut hayit tohumu kullandım, 2.günde adetim başladı. Adetin 7.günü de sogan kürüne başladım, yarın son gunum. Sogan kurunun 8. Gunu doktora gittiğimde aylar sonra ilk kez yumurtladigimi öğrendim. Her günü değerlendirmeye çalışıyoruz kocamla. Ben umutluyum sogan küründen.
Hayıt otu ne için kullanılıyo bilgi verebılırmsnzCanım ben de pcos var ilk gebeliğimi düşünüyorum. Sogan kuru kullanacaktım ama doktorda dahil herkes bana kullanma dedi ha
ben de de polikistik over canim bence hayit otunu dene bana çevremdeki kimse önermedi sogan kurunu
Kadınların hormon dengesi üzerindeki olumlu etkileri vardır. Hormon dengesizliğinden kaynaklanan kadın hastalıklarını iyileştirir.Hayıt otu ne için kullanılıyo bilgi verebılırmsnz
Inşallah hayırlısı olur biran önce Allah nasip etsinAdetin 2.günü gel tahlil yapalım dedi sadece. Yumurtlama görünmüyo dedi
Neden test yapmıyorsun ben bebiş dusunmedigim halde 2 gün geç gelse şüpheleniyorum gerçi 3 aydır doğru düzgün olamadım ama acaba diye düşünmektense yoksa yoktur demek daha mantıklı geliyorKızlar merhaba ,bende bir pcoszedeyim, 2 yıldır evliyim sadece ilk iki ay korunduk ona rağmen hala bebek yok doktor rahim filmi istedi geçen sene ama bir türlü gitmedim cektirmeye ,adetlerim müthiş duzensiz ve git gide uzuyor iki adetim arasındaki süre, 30 gün-35 güne kadar çıktı , yalnız ben geçen ayın başlarında soğan kürü ve hayit otu çayı yaptım sabah ve aksam içtim, şuan 44 gündür adet olmadım, her zamankinden fazla gecikti ,umutlanamiyorumda , acaba içtiklerimin geciktirici etkisi mı var? Siz de böyle bir etki oldu mu
Hayır tam tersi benim adetim bu ay 1 hafta erken oldu. Bence test yaptırKızlar merhaba ,bende bir pcoszedeyim, 2 yıldır evliyim sadece ilk iki ay korunduk ona rağmen hala bebek yok doktor rahim filmi istedi geçen sene ama bir türlü gitmedim cektirmeye ,adetlerim müthiş duzensiz ve git gide uzuyor iki adetim arasındaki süre, 30 gün-35 güne kadar çıktı , yalnız ben geçen ayın başlarında soğan kürü ve hayit otu çayı yaptım sabah ve aksam içtim, şuan 44 gündür adet olmadım, her zamankinden fazla gecikti ,umutlanamiyorumda , acaba içtiklerimin geciktirici etkisi mı var? Siz de böyle bir etki oldu mu
Neden test yapmıyorsun ben bebiş dusunmedigim halde 2 gün geç gelse şüpheleniyorum gerçi 3 aydır doğru düzgün olamadım ama acaba diye düşünmektense yoksa yoktur demek daha mantıklı geliyor
LHayır tam tersi benim adetim bu ay 1 hafta erken oldu. Bence test yaptır
@poliannaadet oldum malesef canım, yine hüsran yaniHayır tam tersi benim adetim bu ay 1 hafta erken oldu. Bence test yaptır
Merhaba bugün kan testi sonuçlarımı aldım, hamileyim. Darısı isteyen herkesin basinaİnşallah hamile kalırsın. Bize de haber ver sonucu
Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallahMerhaba bugün kan testi sonuçlarımı aldım, hamileyim. Darısı isteyen herkesin basina