Polikistik over ve soğan kürü

Sağlık olsun. Allah İn izniyle olur elbet. Dua edip elimizden geleni yapalım gerisini de Allah İn takdirine bırakalım inşallah.

Selam ben başladım 4 gün oldu ayın 18 inde doktora gidecem o zamana kadar içeceğim inşallah ise yarar

Selam ben başladım 4 gün oldu ayın 18 inde doktora gidecem o zamana kadar içeceğim inşallah ise yarar
Slm. Hayırlı olsun inşallah işe yarar ben maalesef 6.gün bıraktım. Çünkü göğsümden akıntı gelmeye başladı. Ben de korktumaçıkçası. Yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek

Slm. Hayırlı olsun inşallah işe yarar ben maalesef 6.gün bıraktım. Çünkü göğsümden akıntı gelmeye başladı. Ben de korktumaçıkçası. Yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek
Aa çok ilgincmis göğüsten alıntı inşallah güzel şeyler söyler doktor bana da haber verirsin :)

bende bi ara hayıt otunu kullandım ilk önce dövüyor sonra kaynar suda demliyordum ne tuhaf ki ben etkisini görmedim maalesef

Merhaba hanımlar eşim çok arastırdığı icin bundan 1-1 bucuk sene önce bana soğan kürünü yapmam icin ısrar etti bir kac kez yaptım ama icemedim daha sonrasında doktoruma sorduğumda olurda gebe kalırsa düşüğe neden olur demişti korkup içmemiştim doktoru değiştirdikten sonra diğer doktora da sordum o da aynı şeyi söyledi demek istediğim muhakkak kontrollerinizi sağlayan doktora danışın

Merhaba. Ben de maalesef pcoluyum. Geçenay ilk kez adetim çok gecikince bir umut hayit tohumu kullandım, 2.günde adetim başladı. Adetin 7.günü de sogan kürüne başladım, yarın son gunum. Sogan kurunun 8. Gunu doktora gittiğimde aylar sonra ilk kez yumurtladigimi öğrendim. Her günü değerlendirmeye çalışıyoruz kocamla. Ben umutluyum sogan küründen.

İnşallah hamile kalırsın. Bize de haber ver sonucu

Canım ben de pcos var ilk gebeliğimi düşünüyorum. Sogan kuru kullanacaktım ama doktorda dahil herkes bana kullanma dedi ha

ben de de polikistik over canim bence hayit otunu dene bana çevremdeki kimse önermedi sogan kurunu
Hayıt otu ne için kullanılıyo bilgi verebılırmsnz

Hayıt otu ne için kullanılıyo bilgi verebılırmsnz
Kadınların hormon dengesi üzerindeki olumlu etkileri vardır. Hormon dengesizliğinden kaynaklanan kadın hastalıklarını iyileştirir.

Menopozda görülen ter basmalarına, başdönmesine, rahim yolu kuruluğuna, sinir bozukluklarına, isteriye, kabızlığa, hazımsızlığa, osteoporosis’e (kemik içlerinin koflaşarak zayıflamasına neden olan bir hastalık) iyi gelir.

Rahmin ameliyatla alınmasından sonra vücudun dengelenmesine yardımcı olur.

Regl öncesi görülen, reglin başlamasıyla kesilen, alınganlık, kızgınlık, duygusal çöküntü, göğüslerde şişme ve hassasiyet, tatlı yiyeceklere aşırı istek, kabızlık veya ishal, karın şişmesi, başağrısı gibi rahatsızlıkların tedavisinde kullanılır.

Düzensiz regl ve olağandışı rahim oluşumlarının bulunduğu durumlarda kullanılır.

Rahim kistlerinde, yumuşak adele dokusunda oluşan lifsi kistlerin tedavisinde şifa sağlar.

Bazı rahim iltihaplarında kullanılır.

Projesteron ağırlıklı doğum kontrol haplarının kullanımı sonrasında regl döngüsünün düzenlenmesinde şifa sağlar.

Anne sütünü artırır.

Kızlar merhaba ,bende bir pcoszedeyim, 2 yıldır evliyim sadece ilk iki ay korunduk ona rağmen hala bebek yok doktor rahim filmi istedi geçen sene ama bir türlü gitmedim cektirmeye ,adetlerim müthiş duzensiz ve git gide uzuyor iki adetim arasındaki süre, 30 gün-35 güne kadar çıktı , yalnız ben geçen ayın başlarında soğan kürü ve hayit otu çayı yaptım sabah ve aksam içtim, şuan 44 gündür adet olmadım, her zamankinden fazla gecikti ,umutlanamiyorumda , acaba içtiklerimin geciktirici etkisi mı var? Siz de böyle bir etki oldu mu

Neden test yapmıyorsun ben bebiş dusunmedigim halde 2 gün geç gelse şüpheleniyorum gerçi 3 aydır doğru düzgün olamadım ama acaba diye düşünmektense yoksa yoktur demek daha mantıklı geliyor

Hayır tam tersi benim adetim bu ay 1 hafta erken oldu. Bence test yaptır

Neden test yapmıyorsun ben bebiş dusunmedigim halde 2 gün geç gelse şüpheleniyorum gerçi 3 aydır doğru düzgün olamadım ama acaba diye düşünmektense yoksa yoktur demek daha mantıklı geliyor
KuRabiYe negatif sonuç çıkar diye korkuyordum canım, iyikide yapmamışım adet oldum çünkü , adetlerin arasındaki gün sayisi git gide uzuyor 47 gün oldu bu seferde ,bu ay rahim filmi çektirecem ,hep erteledim 2.yıldır deniyoruz tedavisiz olmayacak anlaşıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…