Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konuyu rahim duvarı inceliği diye açmışım ama meğer bende incelik yokmus veya bu ay kullandıgım femaranın böyle bir faydası oldu hem yumurtam büyüdü hem duvar kalınlastı klomen kullandıgımda hep inceydi bu ay 8 mm olmus :)
Bende de pko var Mart 2015den beri deniyoruz hiç hamile kalamadım bu ay klomen kullandım. Günde dört tane bittikten iki gün sonra yumurta yokmuş sonrada doktora gitmedim şimdi adet günümü bekliyorum aşılama için . Nedir bu pkodan çektiğimiz..
Bende de pko var Mart 2015den beri deniyoruz hiç hamile kalamadım bu ay klomen kullandım. Günde dört tane bittikten iki gün sonra yumurta yokmuş sonrada doktora gitmedim şimdi adet günümü bekliyorum aşılama için . Nedir bu pkodan çektiğimiz..
Bizde mart 2015ten beri istiyoruz klomen kullandım defalarca merional kullandım şimdi femara kullandım bittikten 2 gün sonra kontrol erken bence ilaç bittikten 6 gün sonra gittim ben kontrole 19 mm olmustu yeni
Bizde mart 2015ten beri istiyoruz klomen kullandım defalarca merional kullandım şimdi femara kullandım bittikten 2 gün sonra kontrol erken bence ilaç bittikten 6 gün sonra gittim ben kontrole 19 mm olmustu yeni