Yok canim 5 aydır evliyim ilk iki ay 28 günde oldu adet. Ondan sonra da olmadı 3 aydır .iki kere test yaptırdım çıkmadı .doktora gittim neden bu kadar sure olmadı diye tekrar test istedi ona gore söktürücü verecek. Baktı kist falan gözükmüyor dedi ama niye bu kadar uzadı anlamadım. Daha önce de uzardi ama bu kadar degil
Herkese iyi akşamlar. Klomen bende kist yapmıştı. Tedaviye bu ay ara verdik. ama reglimden 10 gün önce kanamam başladı. Hiç böyle bir şey olmamıştı. Sizde kist patlamış olabilir mi?
Klomen kist yapmıyor aslında doktor pco dışında bir kist olup olmadığını kontrol etmişti varsa onu da büyütür dedi bana.pco isen adetlerin düzensiz olması normal ama kistin durumunu öğrenmek için doktora gitmende yarar var bence
Klomen kist yapmıyor aslında doktor pco dışında bir kist olup olmadığını kontrol etmişti varsa onu da büyütür dedi bana.pco isen adetlerin düzensiz olması normal ama kistin durumunu öğrenmek için doktora gitmende yarar var bence
Cevap verdiğin için teşekkür ederim. PKO hastası değilim şükür ki. Bu ay bir yumurtam çatlamayıp büyümeye devam etmiş. Her kadında oluyormuş, regl ile atılıyormuş. Doktor böyle anlatıp içimi rahtlattı ama 10 gün önce regl oldum. Yarın gideceğim canım doktora