- 1 Kasım 2019
- 208
- 48
- 32
- Konu Sahibi melis00000
İyi akşamlar arkadaşlar bir yıldır çocuk istiyorum ama olmuyor polikistik overim aynı zamanda 4cm kistin varmış benim durumumda olup hamile kalan var mı olan varsa lütfen yazsın içim içimi yiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka bir başlıktada görmüştüm sizi dert etmeyin bu kadar herkeste oluyor bu sorunlar uygun tedavi ilaç ve iyi bir doktorla her şey mümkünİyi akşamlar arkadaşlar bir yıldır çocuk istiyorum ama olmuyor polikistik overim aynı zamanda 4cm kistin varmış benim durumumda olup hamile kalan var mı olan varsa lütfen yazsın içim içimi yiyor
Dert ettiğiniz polikistik over ise boşuna dert etmeyin.İyi akşamlar arkadaşlar bir yıldır çocuk istiyorum ama olmuyor polikistik overim aynı zamanda 4cm kistin varmış benim durumumda olup hamile kalan var mı olan varsa lütfen yazsın içim içimi yiyor
Doktor ilaç verdi bir ay kullan sonra adetin ikinci günü gel kist gittiyse klomen ve yumurta çatlatma iğnesi yapacam drdiDert ettiğiniz polikistik over ise boşuna dert etmeyin.
Ben de pko yum. Geçen sene ilk denemede hamile kalmıştım. Bu sene de 4 ay sonra kaldım.
Kist için doktorunuz ne diyor o önemli?
Bir de kilo pko da çok önemliymiş. Formunuzu koruyun. Kilo fazlalığınız varsa mutlaka sağlıklı bir diyet ve spor yapın
Bende tam tersini duymuştum arı sütü bal polen yasak diyePolikistik olup çocuk sahibi olan çok kişi var canınızı sıkmayın. Kist için bi doktorla görüşün tabi birde arı sütü bal polen öneriyorlar bi araştırın isterseniz
Adeti düzensiz bir arkadaş arı sütü bal polen kullanıyordu gebe kalmıştı, ikiz doğurdu hatta. Dediğim gibi siz yine araştırın yanlış yönlendirmek istemem. Allah hayırlısıyla kucağınızı doldursunBende tam tersini duymuştum arı sütü bal polen yasak diye
Merhaba bendede ileri pko var adetiniz sizin düzenlimi? Benimki cok düzensiz 1 seneye yakin adet görmedim simdi ilacla adet oluyorum bizde cocuk düsünüyoruz olmuuyo suan amaDert ettiğiniz polikistik over ise boşuna dert etmeyin.
Ben de pko yum. Geçen sene ilk denemede hamile kalmıştım. Bu sene de 4 ay sonra kaldım.
Kist için doktorunuz ne diyor o önemli?
Bir de kilo pko da çok önemliymiş. Formunuzu koruyun. Kilo fazlalığınız varsa mutlaka sağlıklı bir diyet ve spor yapın
Ben de bu karışıma başlamak istiyorum ama prolaktin yüksekliği sorunum var benim. Acaba daha kötü yapar mı prolaktini yükseltip?Adeti düzensiz bir arkadaş arı sütü bal polen kullanıyordu gebe kalmıştı, ikiz doğurdu hatta. Dediğim gibi siz yine araştırın yanlış yönlendirmek istemem. Allah hayırlısıyla kucağınızı doldursun
Bu konuda hiçbir fikrim yok malesefBen de bu karışıma başlamak istiyorum ama prolaktin yüksekliği sorunum var benim. Acaba daha kötü yapar mı prolaktini yükseltip?
@ElisaaaaMerhaba bendede ileri pko var adetiniz sizin düzenlimi? Benimki cok düzensiz 1 seneye yakin adet görmedim simdi ilacla adet oluyorum bizde cocuk düsünüyoruz olmuuyo suan ama
Anladim allah anali babali büyütsünn saglikla gelsin ilgin icin tesekkürler@Elisaaaa
Merhaba. Benim de adetlerim çok düzensizdi. Ergenliğimden beri şöyle üç dört ay üst üste normal adet gördüğümü hiç hatırlamıyorum. 10 yıllık da evliyim bu yıla kadar hiç hamile kalamamıştım çok uğraşmıştık halbuki. Burda konuyu uzatmayayım. Aşağıda açtığım bir konu var linkini ekledim ordan bakabilirsiniz. İlk defa bu yöntemlerle benim adetim düzene girdi ve hamile kalabildim. Tabi zamanı varmış Rabbim şimdi verdi ama bilseydim yıllar önce uygulardım bu yöntemi. Sayfayı okuyunca ne demek istediğim daha net anlaşılır umarım.
PKO'yu yenmek isteyenler buyrun içeriye!
Başlıktan anlaşılacağı üzere Pko sendromunu yenmek için burdayız. Hayat tarzı değişikliği ile bu sendromu büyük ölçüde kontrol altına almak mümkün. Biz de birbirimize destek olarak bunu başarmak için buluşalım burda :KK68: Bunu başarırsak gerisi kendiliğinden düzelecektir, inanıyoruz...www.kadinlarkulubu.com
Benimde adetim uzun süre olmuyordu yaklaşık iki bucuk ay geçiyordu İbrahim saracın kürlerini kullandım adetim düzeldi ama hala hamile kalamadım sizede öneririmMerhaba bendede ileri pko var adetiniz sizin düzenlimi? Benimki cok düzensiz 1 seneye yakin adet görmedim simdi ilacla adet oluyorum bizde cocuk düsünüyoruz olmuuyo suan ama
Iki bucuk ay neki :) bi sene olmadim üstüne camis gibi kilo aldim veremiyorum hamilede kalamiyorum suan ilac kullaniyorum Doktorum Duphaston verdiBenimde adetim uzun süre olmuyordu yaklaşık iki bucuk ay geçiyordu İbrahim saracın kürlerini kullandım adetim düzeldi ama hala hamile kalamadım sizede öneririm
Siz ilaç kullanıyomusunuz peki ? Bende ayni durumdadyim. Neler yapıyorsunuz yasa nasıl bi yol izliyosunuz. Biriyle konuşmaya gercekden çok ihtycm varMerhaba bendede ileri pko var adetiniz sizin düzenlimi? Benimki cok düzensiz 1 seneye yakin adet görmedim simdi ilacla adet oluyorum bizde cocuk düsünüyoruz olmuuyo suan ama
Ilac kullaniyorum canim yazabilirsn özelden bende ayni durumdayim malesefSiz ilaç kullanıyomusunuz peki ? Bende ayni durumdadyim. Neler yapıyorsunuz yasa nasıl bi yol izliyosunuz. Biriyle konuşmaya gercekden çok ihtycm var
Canım bende aynı durumdayım kesinlikle kürleri kullan malesef pcos yuzunden insülün direnci artıyor onun için kilo alıyoruz aç karnına çörek otu yağı içtim çok iyi geldi yaklaşık 8 kilo verdim diyetsiz sporsuz ve dedğim gibi kürleri kullanIki bucuk ay neki :) bi sene olmadim üstüne camis gibi kilo aldim veremiyorum hamilede kalamiyorum suan ilac kullaniyorum Doktorum Duphaston verdi
Nasil oluyo o cörek otu aci degilmi ya helal olsun sana walla mahf oldum kilodan tulum peyniri gibiyim gitti gencligim ☹ moralim bozuk cok hep hamile haberi aliyorumda bi hamile haberi veremedim sanki bazi kisiler aciyo bana hareketler imalar aglamakli oluyorum cok..Canım bende aynı durumdayım kesinlikle kürleri kullan malesef pcos yuzunden insülün direnci artıyor onun için kilo alıyoruz aç karnına çörek otu yağı içtim çok iyi geldi yaklaşık 8 kilo verdim diyetsiz sporsuz ve dedğim gibi kürleri kullan
Canım bende 68 olmuştum 58 e kadar düştümNasil oluyo o cörek otu aci degilmi ya helal olsun sana walla mahf oldum kilodan tulum peyniri gibiyim gitti gencligim ☹ moralim bozuk cok hep hamile haberi aliyorumda bi hamile haberi veremedim sanki bazi kisiler aciyo bana hareketler imalar aglamakli oluyorum cok..