• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over teşhisi ..

Aynı bende öyle işte bir belirtisi yoksa galiba yumurtalık görünümü öyle oluyor sadece pko gibi

bugün vajınal ultrasonla baktı, duvar kalınlaşmış yumurta 18 mm olmuş gayet sağlıklı dedi, bakalım hayırlısı allahtan

bende pcos tanılı hastayım. adet düzensizliği, erkek tipi kilo alma, ciltte yağlanma, kıllanma herbirşey mevcut
10 aydır bebek istiyoruz.. rabbim yardımcımız olsun.

Kızlar bugün dr gıttım 5 gün klomen sonucumda 21 . günde prolaktin ve progesteronuma baktı sonuc mükemmel dedi. fakat eşimin sperö sayısı azmış ne yapıcaz bilmiyorum ben düzeldim eşim çıktı... :(

Kızlar bugün dr gıttım 5 gün klomen sonucumda 21 . günde prolaktin ve progesteronuma baktı sonuc mükemmel dedi. fakat eşimin sperö sayısı azmış ne yapıcaz bilmiyorum ben düzeldim eşim çıktı... :KK43:
çok takılma canım, keçiboynuzu ve pekmezini falan yedir eşine sprem sayısı sıfır bile olsa düzelme ihtimali varmış

banada polikistik over teşhis kondu ama başka doktora gittim alakam olmadığı çıktı doktor çok önemli,bizde 1 senedir bebek istiyoruz ama nasip olmadı,daha önce düşüğüm oldu.büün testlerim normal cıktı hsg cekildim tüplerim açık,amh hormon testim de yüksek cıktı eşimin sperm sayısının az oldugunu söyledi doktor ama gebe kalmaya engel değil dedi. herhangi bir tedavi yapılmadı şuan beklemedeyiz:KK43:

Back