• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over teşhisi ..

ay eğer doktor moral olsun diye söylemediyse şu an çok sevindim. her doktor böyle güzel şeyler söylemiyor. biraz da kısmet işi kilo yok, hormonlar normal yumurta ilaçla da olsa gelişiyor ama 2 keredir hamile kalamıyorum demek ki zamanı gelmedi başka ne diyebiliriz ki? bazen hiç tedavi görmeden pco lu hamile kalan bile var. İnşaAllah nasibimizde vardır da biran önce olur.
moral olsun diye söylediğini sanmıyorum, 3 aydır deniyorum çünkü, uzun zamandır olsa öyle dedi diye düşünürüm. yada bilmiyorum belkide buna inanmak istiyorum :))) az önce bi konu okudum arkadaşta ta varmış pko ama ilk denemede hamile kalmış, demekki nasipten öte köy yok :)

arkadaşlar bende bundan 6 sene önce pko vardı... 5 aylık bir tedaviyle çok şükür bitti gitti... burdaki forumlarda bazı arkadaşlar yıllardır bu illeti çektiklerini ve geçse de bir süre sonra tekrarladığını yazmışlar... ilgilenen arkadaşlara iyi bir doktor önerebilirim...

moral olsun diye söylediğini sanmıyorum, 3 aydır deniyorum çünkü, uzun zamandır olsa öyle dedi diye düşünürüm. yada bilmiyorum belkide buna inanmak istiyorum :))) az önce bi konu okudum arkadaşta ta varmış pko ama ilk denemede hamile kalmış, demekki nasipten öte köy yok :)
aynen öyle artık sabırla beklicez sıramızı inşallah Rabbim çok bekletmeden nasip eder. mahalle baskısı insanı daha da olumsuz etkiliyor. Allahtan ben kimseye söylemiyorum tedavi görüyorum falan diye de düşünmüyorum henüz diyorum ama inanmayıp üstüme gelenler olmuyo değil :/

arkadaşlar bende bundan 6 sene önce pko vardı... 5 aylık bir tedaviyle çok şükür bitti gitti... burdaki forumlarda bazı arkadaşlar yıllardır bu illeti çektiklerini ve geçse de bir süre sonra tekrarladığını yazmışlar... ilgilenen arkadaşlara iyi bir doktor önerebilirim...
e doktor bu sende ömür boyu var bunu tedavi eden bir şey yok diyor ve başka tv deki doktorlar falan da hep öyle diyorlar =/

aynen öyle artık sabırla beklicez sıramızı inşallah Rabbim çok bekletmeden nasip eder. mahalle baskısı insanı daha da olumsuz etkiliyor. Allahtan ben kimseye söylemiyorum tedavi görüyorum falan diye de düşünmüyorum henüz diyorum ama inanmayıp üstüme gelenler olmuyo değil :/
ben ailelerden ve akrabalardan uzaktayım o sebeple sıkıntım yok :) soranada daha gencim diyorum napim. bilmiyolarki deli gibi uğraşıyorum .)

ben ailelerden ve akrabalardan uzaktayım o sebeple sıkıntım yok :) soranada daha gencim diyorum napim. bilmiyolarki deli gibi uğraşıyorum .)
hahaha aynen ya :) en iyisi öyle yoksa her ay oldu mu oldu mu diye insanı darlıcaklar zaten bizim stresimiz bize yetiyo :(

olur mu canım bu hastalık tedavi edilebilen bir hastalık... en canlı örneği benim
bana doktor aksine polikistik over bi hastalık değildir dedi :/ hiç kafaya takılcak bişi yok ilaç desteğiyle hamile kalınır dedi. yine aklım karıştııı

bana doktor aksine polikistik over bi hastalık değildir dedi :/ hiç kafaya takılcak bişi yok ilaç desteğiyle hamile kalınır dedi. yine aklım karıştııı
yani tedavi olmak dururken neden ilaçla hamile kalasınki

ben muayene oldum zaten gebelik için de tedavi görüyorum. kafama göre de ilacı kullanmam zaten de doktora sorarım bi en azından varsa öyle bişey konuşurum doktorumla
her doktorun her ilaca bakış açısı farklıdır... benimki uygun görür seninki görmez... madem bir doktorun var ve tedavi görüyorsun o zaman devam et bence...

Hanımlar eşleriniz sperm tahlili yaptırdı mı acaba? Bende de sözde pko var öenmli birşey sanıp bundan dolayı hamile kalamadığımı düşünüyordum fakat yaptırdığımız tahlilde eşimin morfolojisi çok düşük çıktı ve tvde bir doktotru dinledim bu arada pko için çok basit bir tedaviyle yumurtlamada olur hamile de kalınır dedi doktor kadınların çok fazla kısmında var dedi hamile kalamayanlar eşlerinin sperm değerlerine baktırsınlar dedi

Hanımlar eşleriniz sperm tahlili yaptırdı mı acaba? Bende de sözde pko var öenmli birşey sanıp bundan dolayı hamile kalamadığımı düşünüyordum fakat yaptırdığımız tahlilde eşimin morfolojisi çok düşük çıktı ve tvde bir doktotru dinledim bu arada pko için çok basit bir tedaviyle yumurtlamada olur hamile de kalınır dedi doktor kadınların çok fazla kısmında var dedi hamile kalamayanlar eşlerinin sperm değerlerine baktırsınlar dedi
evet eşim gitti ürolojiye, ama 1 sene olmadığı için test yapmam dedi, 1 sene deneyin eğer olmazsa ozaman test yaparız demiş.

bende pko luyum,geçen yıl aşılama yaptırdım olmadı,bir yıl ara verdim ..iki ay önce hsg röntgeni çekildi ,tüpler de açık..İkinci kez aşılama değil direk tüp bebek düşünüyorum.

Ancak garipki bu ay soğan kürü yaptım ayrıca trabzonlu bir kadın(teyzemin arkdaşının annesi) böyle bitkilerle bişi yaptı sıcak suyu o bitki karışımlarıyla bir kovaya koyduk biraz ısısı gidince buharında oturdum...ben bilime inanıyorum ancak bu kez alternatif tıpı denedim..26 ocaktan beri regl olmadım.test yapmaya korkuyorum nedense

hormon testlerim normal, pkolu değilmişim, önceki doktor yanlış teşhis koymuş, yumurtam oluşmuş 1-2 güne çatlar dedi doktor

Back