inşaAllah canım.. Geçmiş olsun.. Allah tan kendin hamiş olabilmişsin.. bu bile çok güzel bir durum.. Ümidini kaybetme lütfen.. :)Merhaba kızlar bende pkoluyum bir çok dr gittim fakat hep basştan sağmaydı.Adetim hep düzensiz en son aralık ayında nasıl olduysa allahın işi hamile kaldım oda kimyasal gebelikle sonuçlandı.Gecen ay baska dr gittim.Klomene basladık .5 gün günde 1 defa ve adetinin 21. günü gel dedi yumurta takıbı falan yapmadı sınırlerım iice bozuldu persembe günü gidicem bakalım nolucak.Progestoran ve prolaktin hormonuma bakıcakmış .Hayırlısyla bizde anne olalım...
inşaAllah canım.. Geçmiş olsun.. Allah tan kendin hamiş olabilmişsin.. bu bile çok güzel bir durum.. Ümidini kaybetme lütfen.. :)
bende pko hastasiyim adaetlerim hic olmuyo hap icmesem 9 senelik veliyim hamile kalamiyorum en son ocakta tüp bebek yaptirdik ama tutmadii herseyin hayırlısı bizimde sınavımız buözelde gittiğim doktora dedim ki bende pko varmış, olabilir dedi pkonun hamile kalamama riski %5 bu zaten her kadında olan bi risk dedi. kimi kadın kıvırcık saçlı kimi kadın düz saçlı olur pko da aynen böyle bişi dedi. boşuna canını sıkma pko bi hastalık değil ama illa ısrar ediyosan tekrar yapalım testleri dedi yarın alıcam hayırlısıyla sonuçları
benim adetlerim düzenli ama pkoluymuşum bilemiyorum tabi. allah hepimizin yardımcısı olsunbende pko hastasiyim adaetlerim hic olmuyo hap icmesem 9 senelik veliyim hamile kalamiyorum en son ocakta tüp bebek yaptirdik ama tutmadii herseyin hayırlısı bizimde sınavımız bu
Yok canım.. ben henüz o duyguyu tadamayanlardanım..Orası öyle canım yaa ...Ama her kafadan bir ses cıkıyor insanın morali bozluyor haliyle ...
Sendemi aynı şekildesin
Yok canım.. ben henüz o duyguyu tadamayanlardanım..
Şuan doktor kontrolünde yumurta takibi yapıyoruz.. regl bittikten 3 gün sonra gittim ama yumurtalar daha çok minikti.. belki ileriki günlerde büyür , belki de sonlara doğru büyür bakalım dedi doktor.. Bekliyoruz bakalım..
ay eğer doktor moral olsun diye söylemediyse şu an çok sevindim. her doktor böyle güzel şeyler söylemiyor. biraz da kısmet işi kilo yok, hormonlar normal yumurta ilaçla da olsa gelişiyor ama 2 keredir hamile kalamıyorum demek ki zamanı gelmedi başka ne diyebiliriz ki? bazen hiç tedavi görmeden pco lu hamile kalan bile var. İnşaAllah nasibimizde vardır da biran önce olur.özelde gittiğim doktora dedim ki bende pko varmış, olabilir dedi pkonun hamile kalamama riski %5 bu zaten her kadında olan bi risk dedi. kimi kadın kıvırcık saçlı kimi kadın düz saçlı olur pko da aynen böyle bişi dedi. boşuna canını sıkma pko bi hastalık değil ama illa ısrar ediyosan tekrar yapalım testleri dedi yarın alıcam hayırlısıyla sonuçları
canım sen soğan kürü yaptın mı hiç?işte bende aynısıyım, adetim düzenli, kilo ve kıllanma yok ama pkos varmış. yarın başka bi doktora gidiyorum özele bakalım o ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?