hormonum yumurtamın fazla olmasından fazla çıktı evet ama yani başka hiçbir belirti yok. doktorların ilk sorduğu soru adetin düzenli mi, evet düzenli stresten ve üzüntüden ortadan ikiye de çatlasam maksimum 2-3 gün gecikir. diğer belirtileri saymıyorum bile hiçbiri yok. iki doktor da yumurtan çatlamış ki hamile kalmışsın senin doğal yollarla hamile kalmanda sıkıntı yok dedi gönderdi. iki gebeliğim de ovülasyon testi ile yumurtlamamı takip ederek gerçekleşti. onlar düşük ile sonlandı. ovülasyon testini hamile kalmamak için kullandığım zamanlar oldu ve her zaman hesapladığım günde çift çizgi de gördüm. sadece iki kere hamile kalmak için kullandım onda da hamile kaldım. yumurtlama günlerimi çok sıkı takip ederek korundum 5 yıldır. korunmadığım iki ilişkide de hamile kaldım zaten bile isteye. diğer iki doktor da aşılama önerdi işte benim aklım ondan çok karışık… acaba polikistik over yoktur da doğal yolla hamile kalabilir miyim diye düşünüyorum bir daha o kürtaj masasına yatmak istemiyorum