- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Pko yu tedavi eder mi bilmem ama kotkuteli devlet has. Bade ılgın varms ve herkez cok memnunmus bnde daha qtmedim ama cok oven var bndede yumurta tembeliigi var cok onerdiler eylulun basinda bi gidicem bakalimPolikistik over tedavim için Antalya ya gitmeye karar verdim tecrübe ettiğiniz sonuç aldığınız doktorlar var mi? Eda tunç şimşek sibel kaya sibel malkoç ayla üçkuyu yelda doğan müjde sekercioglu sevgul şahin bu doktorlar. Hakkında bilgisi olan var mi? Ücreti makul ve bayan doktorlar tercihim şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar :) su KK iyi ki var hee :)
Yok canım olmadım daha 4 aydır deniyorum benCanım Antalya hakkında bir bilgim yok ama ben de pcosluyum sen şimdiye kadar hiç tedavi olmadın mı ? Çocuk mu istiyorsun
Duymuş gibiyim adını valla burada devlettekiler pek ilgilenmiyor hep iyi iyi diyorlar öyle gidiyorum bide özele gidicemPko yu tedavi eder mi bilmem ama kotkuteli devlet has. Bade ılgın varms ve herkez cok memnunmus bnde daha qtmedim ama cok oven var bndede yumurta tembeliigi var cok onerdiler eylulun basinda bi gidicem bakalim
Biliyorum canım aynne bende o yüzden gidicem prolaktin yüksekliği ,tuylenme ve kilo sorunu oluştu düzensizlik hic sorma bastan beri varpolikistik over tedavi edilen birşey değildir canım. Eğer bu kistcikler regl düzensizliğine hormon bozukluğuna neden oluyorsa onlar tedavi edilir sadece ki buda sadece doğum kontrol haplarıdır..
Yumurta tembelliği de pko gibi iste ya da ayni seyler de olabilir yumurtaların buyumuyor dolayısıyla catlamiyor adet olamiyorsun hamile kalamiyorsun senin adetlerin düzenli mi canimPko yu tedavi eder mi bilmem ama kotkuteli devlet has. Bade ılgın varms ve herkez cok memnunmus bnde daha qtmedim ama cok oven var bndede yumurta tembeliigi var cok onerdiler eylulun basinda bi gidicem bakalim
Benm adetler duzenli her ay adet olyrm ama tutmuyr iste 2 ay ctlatma iqnesi vuruldum temmzda ara vermstim bakalm bu ay qene deqilde eylulde bu bade hanima qidicem bakalim o ne yapicakYumurta tembelliği de pko gibi iste ya da ayni seyler de olabilir yumurtaların buyumuyor dolayısıyla catlamiyor adet olamiyorsun hamile kalamiyorsun senin adetlerin düzenli mi canim
anladım cnm Rabbim şifa versin en kısa zamsnda sağlıcakla inşallahBenm adetler duzenli her ay adet olyrm ama tutmuyr iste 2 ay ctlatma iqnesi vuruldum temmzda ara vermstim bakalm bu ay qene deqilde eylulde bu bade hanima qidicem bakalim o ne yapicak
İnşallah annesine tutunmuştur bebis sonuçlardan haberdar et canım ne zaman yapicaksin test?Kzlar buqun adet qunumdu olmadm belki yarin olurum ama tuhaf bi sekilde adet belirtim yok nrmalde qoqslerm adettn bi hafta once aqrimaya baslar ama bnde hc aqei szi brsey yok. kasiklarm sadece qeceleri braz aqryor kadar bilemedim
Dun test yaptm ckmadi buqunde cok aqrm var snrm adet olucamm napalm nasip canmİnşallah annesine tutunmuştur bebis sonuçlardan haberdar et canım ne zaman yapicaksin test?
Öyle canım ya inşallah önümüzdeki ay saglikla hayurla olsunDun test yaptm ckmadi buqunde cok aqrm var snrm adet olucamm napalm nasip canm
Aminn canm insallahÖyle canım ya inşallah önümüzdeki ay saglikla hayurla olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?