• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik över tedavisi için Antalya da doktor önerisi olan var miii?

Polikistik over tedavim için Antalya ya gitmeye karar verdim tecrübe ettiğiniz sonuç aldığınız doktorlar var mi? Eda tunç şimşek sibel kaya sibel malkoç ayla üçkuyu yelda doğan müjde sekercioglu sevgul şahin bu doktorlar. Hakkında bilgisi olan var mi? Ücreti makul ve bayan doktorlar tercihim şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar :) su KK iyi ki var hee :)
Arkadasim baris mulayime gitmisti pkolu. Ameliyat etti ve sonraki ay hamile kaldi.

Arkadasim baris mulayime gitmisti pkolu. Ameliyat etti ve sonraki ay hamile kaldi.
önerin için teşkkr ederim canım ancak bayan bir doktor arıyrum ancakpolkistik over ameliyatla düzelen biir durum değil ki arkadaşının başka bir kisti varmıştır belki çkolata endometrium falan

Kzlar birsey sorucam adetimde ters qden bseyler var kahverengi ve kahverengi kucuk kucuk parcalar var daha da enterasani gogus uclarim simsiyah oldu ve basim donup miqdem cok bulaniyo anlamdm szce neden olabilir
hamilelik belirtisi gibi bunlar inşalllah vardır bebiş test yapsana canım

önerin için teşkkr ederim canım ancak bayan bir doktor arıyrum ancakpolkistik over ameliyatla düzelen biir durum değil ki arkadaşının başka bir kisti varmıştır belki çkolata endometrium falan
polikistik over canim overian dirilling yapti

tek ve kesin çözüm önerim SoğanSuyu! kesinlikle deneyin 3 ay içinde pkodan eser kalmıcak bes sene boyunca pkolu olup doğum kontrol hapı kullandım gecmedi hapla nereye kadar dedim ve sabah akşam aç karnına duzenli bir sekilde sogan suyu içtim pkodan eser yok 28 gunde bir adet göruyorum

canım
tek ve kesin çözüm önerim SoğanSuyu! kesinlikle deneyin 3 ay içinde pkodan eser kalmıcak bes sene boyunca pkolu olup doğum kontrol hapı kullandım gecmedi hapla nereye kadar dedim ve sabah akşam aç karnına duzenli bir sekilde sogan suyu içtim pkodan eser yok 28 gunde bir adet göruyorum
üçüncü kez yapıyorum bende ilk ikisinde 9 gün 13 gün yaptım devamı gelmedi bunda gelir inşallah ama doğru soğan mı bilmiyorum iki çeşit soğan var elimde biri kahverengi ama rengi çok açık bdiğeri koyu kahve ama bazılarının içi mor çıkıyor onları yapmıyorum inşallah doğru soğandır.

doğru olanı kahverengi kabuklu içi beyaz olan soğan kabuklarıyla birlikte kaynatıyorsunuz ama ben kahvebulamadgmda herhangi bir renk soğanıda kullandım önemli olna duzenli sabah akşam aç karnına ılık şekersiz içmek

doğru olanı kahverengi kabuklu içi beyaz olan soğan kabuklarıyla birlikte kaynatıyorsunuz ama ben kahvebulamadgmda herhangi bir renk soğanıda kullandım önemli olna duzenli sabah akşam aç karnına ılık şekersiz içmek
Rengi çok açık kahve bazılarının ,bazılarının da içi mor ama onları kullanmadım

Polikistik over tedavim için Antalya ya gitmeye karar verdim tecrübe ettiğiniz sonuç aldığınız doktorlar var mi? Eda tunç şimşek sibel kaya sibel malkoç ayla üçkuyu yelda doğan müjde sekercioglu sevgul şahin bu doktorlar. Hakkında bilgisi olan var mi? Ücreti makul ve bayan doktorlar tercihim şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar :) su KK iyi ki var hee :)
Konu üzerinden bir ay geçmiş ama yinede yazayım belki okursun ben sibel kayaya gitmiştim memnunda kaldm fakat eşim istemediği için bıraktık. Yardımcı olmak isterim bu konuda

Konu üzerinden bir ay geçmiş ama yinede yazayım belki okursun ben sibel kayaya gitmiştim memnunda kaldm fakat eşim istemediği için bıraktık. Yardımcı olmak isterim bu konuda
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin henuz gitmedim O yuzden takipteyim konumu. Siz de ki.pcos icin gittiniz nasil bir tedavi uyguladi ya da uygulayacakti? Birde ücreti ne kadar? Sorularimi cevaplarsaniz cok memnun olurum tekrardan tesekkur ederim.

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin henuz gitmedim O yuzden takipteyim konumu. Siz de ki.pcos icin gittiniz nasil bir tedavi uyguladi ya da uygulayacakti? Birde ücreti ne kadar? Sorularimi cevaplarsaniz cok memnun olurum tekrardan tesekkur ederim.
Benimde adetlerim düzensiz oldugu için yumurtlama problemim vardı dr la konusup birlikte karar verdik tedavide zorlama yapmıyor birazda kendi isteklerimize göre hareket etmiştik ilk defa gonal f iğne kullanıp yumurta çatlatma iğnesiyle yumurtam zamanında gelişip çatlamıştı (yaklasık 6 yumurtAm olmustu) ilişki önermişti ona göre hareket edicektik eşim istemediği için yarım kaldı tedavim ama dr olarak bence cok iyi senin fikirlerini de alıyo rahatca istediğin şekilde muhabbet edebiliyorsun whatsuptanda iletişim kurabiliyorsun memorial hastanesinin tahlillerine cok para alıyorlar muayene ben giderken 110 du sperm tahlili için vok yüksek alıyorlar 300 falandı hsg film cekıldı 500 dü snrm oda kan tahlili de yapılan tahlile göre değişiyor 10 gün içinde ikinci muayene için para alınmıyor. Maddi durumunuz iyiyse öneririm. Umarım faydalı olabilmişimdir. Tahlillerinizi dısarda yaptırıp muayeneye oraya gidebilirsiniz size kalmış artık hayırlı günler ..

Tahlillerimi yaptirip giymeyi düşünüyorm muayene cok cok iyiymis bi kacdoktor bana 200 300 dedi cok faydali oldu bana uyan baskauygun muayene bulamazsam muhtemeln sibel hanıma giderim teşekkürler Rabbim en kisa zamanda size annelik duygusunu yasatsin evlat hasreti cektirmesin ozel degilse esiniz neden vazgecti tadaviden ?

Tahlillerimi yaptirip giymeyi düşünüyorm muayene cok cok iyiymis bi kacdoktor bana 200 300 dedi cok faydali oldu bana uyan baskauygun muayene bulamazsam muhtemeln sibel hanıma giderim teşekkürler Rabbim en kisa zamanda size annelik duygusunu yasatsin evlat hasreti cektirmesin ozel degilse esiniz neden vazgecti tadaviden ?
Amin normal yolla gebe kalabilecegımı düşündüğü için tedavilere karsı geldi hep baska problemlerimizde olunca kaldı bebek işi öyle suan akışına bıraktık nasip artık tabiki num yazayım kartı olması lazımdı

Back