• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over sotunu olanlar beni aydınlatır mısınız????

aynen bende ikna etsem bile çekiniyorum çok kadın doktorda bile kasıyorum kendimi ki erkek doktor düşünemiyorum canım :KK12:bende bugün femaraya basladım bittikde2 gün sonra kontrele gidicem yumurtalıklarıma bakacak sonra iğne verir herhalde:cool:
doktorun adı ne

--

Diğer arkadaşa da yazdım aynısını Araştırma yapmasaydım demek ki karambole gidip yaptırcam sonradan da çocuk olmayınca yine üzüleceğim. Ben bu ignenin psikolojisinden bile yeni çıktım. Bunlar nasıl insanlar ya para için neler yapıyorlar
Ne yazık ki öyle cnm :(

ayyy canım ben yanlışlıkla yine sana sormuşum ya diğer arkadaşa sorcaktım :KK66: kusura bakma 1 yıl olcak işde annemde böyle bir rahatsızlık yok özele gidiyrumm kadın ilk muanede tutturdu hsg hsg bende erken die düşünüyorum öyle çok kararsız kaldım işde
:) olsun. Anne ile alakali değil 7 kuşak genler alıyoruz bu pko.
Hsg bilemiyorum cnm başka Dr görün istersen

--

Canım Merhaba ,

Nasıl bir tedavi gördün bende de aynı durum var ve bi çok şeyi yaptım. Bebek istiyorum bu ay sonunda özel bi doktora gitcem tekrardan.Bana bilgi verebilir msn .
ben evlenmeden öncede hep adet düzensizliğim yüzünden şikayetlerim vardı.gitmediğim doktor kalmamıştı hormon testleri ulatrason falan hepsine her gittiğim doktor bakmıştı ama hiç bişey yok gayet normal diyolardı.evlendikten sonra da tekrar farklı doktorlara gitmeye devam ettim hepsinden aldığım cevap yine aynı oldu.şu an ki kadın doğum dooktorumla tanışana kadar .ona da adet düzensizliği için gitmiştim yumurtalıklarımda kist olduğunu ve aynı zmanda insülin direncim olduğunu ve hemen kilo vermeye başlamazsam şeker hastalığının eşiğinde olduğumu söylemişti.bi diyetisyene başladım ve matofin kullanmaya başladım aynı zamanda ancak diyabet ilacı kullanarak kilo verebileceğimde söylendi ve 71 kilodan 64 e düştüm tabi bu sırada adet düzenleyici ilaçta kullandım ve bu kiloyu kaybedince hemen hamile kalabildim.çok şükür 2 aylık hamileyim şuan yani beni en çok etkileyen kilo vermem oldu .

ben evlenmeden öncede hep adet düzensizliğim yüzünden şikayetlerim vardı.gitmediğim doktor kalmamıştı hormon testleri ulatrason falan hepsine her gittiğim doktor bakmıştı ama hiç bişey yok gayet normal diyolardı.evlendikten sonra da tekrar farklı doktorlara gitmeye devam ettim hepsinden aldığım cevap yine aynı oldu.şu an ki kadın doğum dooktorumla tanışana kadar .ona da adet düzensizliği için gitmiştim yumurtalıklarımda kist olduğunu ve aynı zmanda insülin direncim olduğunu ve hemen kilo vermeye başlamazsam şeker hastalığının eşiğinde olduğumu söylemişti.bi diyetisyene başladım ve matofin kullanmaya başladım aynı zamanda ancak diyabet ilacı kullanarak kilo verebileceğimde söylendi ve 71 kilodan 64 e düştüm tabi bu sırada adet düzenleyici ilaçta kullandım ve bu kiloyu kaybedince hemen hamile kalabildim.çok şükür 2 aylık hamileyim şuan yani beni en çok etkileyen kilo vermem oldu .
Bu tedaviyi hangi doktorla yaptın yeri neresi

moralini sakın bozma inş.rabbim senide bebeğine kavuşturur en yakın zamanda önemli olan iyi bi doktor bulman ve verilen herşeyi dikkatlice uygulaman.eğer kilo problemin varsa özellikle bel çevrende yağlanma daha fazla ise kilo vermeyi deneyebilirsin sende.

Arkadaşlar muane oluyorum bende polikistik over tanısı konuldu fakat int araştırma yaptım bu rahatsızlığı olanlarda kist, adet görememe ,tüylenme gibi sorunlar varmış bende bunlar yok sadece adetim düzensiz geç geliyor kendiliğinden bu şekilde olan varmı :what::what::what::what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim teyzemde var o sıkıntı genç kızlığından beri yıllarca kimyasal yada bitkisel yapmadığı kalmadı. Yıllarca soğan suyu içti o da çok işe yaramadı açıkçası. Düzenli regl olamaz olduğu zaman minnacık gelirdi. Çörek otu hapına başla demiş dr.3 ay en az iç bak demiş. Şimdi düzenli ve kanaması var. Pijamasına falan geçiyor mutluluktan ağlayacak neredeyse garibim 30 yıl olamamış. Bir dene derim ona iyi gelmesse ölümden başka her derde deva yazıyor kuranda başka bir şeye iyi gelir. Geçmiş olsun.

Benim teyzemde var o sıkıntı genç kızlığından beri yıllarca kimyasal yada bitkisel yapmadığı kalmadı. Yıllarca soğan suyu içti o da çok işe yaramadı açıkçası. Düzenli regl olamaz olduğu zaman minnacık gelirdi. Çörek otu hapına başla demiş dr.3 ay en az iç bak demiş. Şimdi düzenli ve kanaması var. Pijamasına falan geçiyor mutluluktan ağlayacak neredeyse garibim 30 yıl olamamış. Bir dene derim ona iyi gelmesse ölümden başka her derde deva yazıyor kuranda başka bir şeye iyi gelir. Geçmiş olsun.
nasıl hazırlanıyor peki kaynatıcakmıyız

nasıl hazırlanıyor peki kaynatıcakmıyız
Eskiden çiğneyin derlerdi ödem falanda attırıyor. Ama çiğnemek işkence gibi önce acı çiğnedikçe tatlı oluyor. Kaynatma falan yok bildiğin ilaç gibi kapsülleri satılıyor. Çiğnemedeki amaç yağının çıkmasıydı adamlar yağının kapsülünü yapmış. Büyük nimet valla.

Arkadaşlar bende gittim akıntı icin alttan muayene etti ve polikistik over olduğumu söyledi o günde tam adetimin 21. Günüydü pregeston testi yaptı 9,8 çıktı yumurtlaman var dedi adetin 3.günü hormon testi yaptım fsh 5.53 lh 6.38 çıktı :KK1: yeni evliyim adet her ay oluyorum

Arkadaşlar bende gittim akıntı icin alttan muayene etti ve polikistik over olduğumu söyledi o günde tam adetimin 21. Günüydü pregeston testi yaptı 9,8 çıktı yumurtlaman var dedi adetin 3.günü hormon testi yaptım fsh 5.53 lh 6.38 çıktı :KK1: yeni evliyim adet her ay oluyorum
cocuk düşünüyormusunuz peki

Arkadaşlar muane oluyorum bende polikistik over tanısı konuldu fakat int araştırma yaptım bu rahatsızlığı olanlarda kist, adet görememe ,tüylenme gibi sorunlar varmış bende bunlar yok sadece adetim düzensiz geç geliyor kendiliğinden bu şekilde olan varmı :what::what::what::what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam arkadaşım bugun bende gittim benimde böle sorunlarım yoktu sadece düzensiz adetti sorunum... kahverengi lekelenme fala.. banada pko dedi.. yarın tahlil vericem ilaçmı verir artık ne bilmiyorum.. 3aylık evliym bbek istyorum.. işallah engel olmaz.. geçmş olsun

Back