- 24 Eylül 2013
- 824
- 416
- 133
Allah Allah sen hsg cektirdinmi peki hormonlara falan bakıldıCnm bende de polikistik over sendromu var. Bebeğim. Olmadığında bu tanımlanmıştır. Sende gene adet gecikmesi oluyormuş bende hiçbir belirti yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah Allah sen hsg cektirdinmi peki hormonlara falan bakıldıCnm bende de polikistik over sendromu var. Bebeğim. Olmadığında bu tanımlanmıştır. Sende gene adet gecikmesi oluyormuş bende hiçbir belirti yok.
Kac çıktı canim prolaktin hormonununkızlar bana da bi doktorr yumurtalar tembel gibi demiştii..başkasına gittimm adetler düzenli ise yumurta tembelliğinden bahsedemeyiz demiştii..bnde beklyorum halaa adetlerim düzenlidirr..ende prl yüksekk...
--meraba bende bu polikistik over yüzünden tedavi gördüm canım bu teşhis konulmuşsa kist vardır zaten ama tüylenme falan herkeste görülmeyebiliyo bende olmadı mesela sadece ara ara çoğalan sivilcelerim oldu ve adet düzensizliğim vardı.aynı zamanda hamile kalamama durumum vardı ama biraz kilo verdikten sonra ve ilaç kullandıktan sonra hamile kalabildim .sen ne aşamadasın bilmiyorum tabi ama yinede çok büyük geçmiş olsun .
--SELAM KIZLAR BUGÜN DOKTORA GİTTİM BANA FEMARA VERDİ ARANIZDA KULLANAN VARMI ? KLOMENDEN DAHA İYİYMİŞ
NASIL YANİ CANIM ? yumurta çatlaması için önce büyüyüp gelişmesi lazım ondan sonra çatlama iğnesi vuruluyor--
Bana klomen gibi ilaçlar vermediler , direk gel yumurtaları çatlatacagız dediler. Ücret almak için yapmış olabilirler mi?
Hayir hiç bir şey çektirmedim ilaç kullanmadım sadece 1 sene gittim geldim adetim in 3. Günleri yumurta takibi yaptırdım.Allah Allah sen hsg cektirdinmi peki hormonlara falan bakıldı
Özel bir hastaneye gidiyorsa evet ücret içi . Çünkü ince 2 3 kez Klomen ile deneniyor hala olmadıksa çatlama iğnesi oda 3 hak di sanirim sonra tüp bebek--
Bana klomen gibi ilaçlar vermediler , direk gel yumurtaları çatlatacagız dediler. Ücret almak için yapmış olabilirler mi?
tatlım tüp bebekden önce aşılama var benmi yanlış anladım bu çatlama iğnesi zaten klomenle yada diğer ilaçlarla birlikde kullanılıyorÖzel bir hastaneye gidiyorsa evet ücret içi . Çünkü ince 2 3 kez Klomen ile deneniyor hala olmadıksa çatlama iğnesi oda 3 hak di sanirim sonra tüp bebek
en azından bir hormonları ölçtür bakalım nasıl çıkacak 1 sene olmuşmuyduHayir hiç bir şey çektirmedim ilaç kullanmadım sadece 1 sene gittim geldim adetim in 3. Günleri yumurta takibi yaptırdım.
Cnm benim oğlum var 29 aylik pko hastasıyım sadece onu söyledimen azından bir hormonları ölçtür bakalım nasıl çıkacak 1 sene olmuşmuydu
Evet son aşama tüp bebek. Önce klomen deniyorlar sonra ignetatlım tüp bebekden önce aşılama var benmi yanlış anladım bu çatlama iğnesi zaten klomenle yada diğer ilaçlarla birlikde kullanılıyor
Cnm benim oğlum var 29 aylik pko hastasıyım sadece onu söyledim
Evet son aşama tüp bebek. Önce klomen deniyorlar sonra igne
Cnm benim Dr çok iyiydi.ben gene bu sitede bi arkadasin ısrarı üzerine Dr gittim 2 yıllık evliyim ve hiç korunmasını halde bebek sahibi olamıyordum. Gittim baktı pko var dedi çok üzüldüm pko lu ların bebek sahi i olma şansı % 10 diye ağladım Dr bana olur ama aklından bebek fikrini at . Bak bunlar benim hastaların bebekleri ve hepsi bebek sahibi oldu dedi sende olacaksın ama sakın ve sabırlı ol. Neyse gittim geldim her adetin 3. Günü yaklaşık 1 sene saniyorum. Sadece yumurta takibi yapıldı. Bana dediki bu ay da eğer haile kalmazsan hsg çekileceğiz korktum o iki ay hast gitmedim ve bana pasif verdi bitkisel anti depresan onu kullandım baktım adet olamıyorum 2 ay oldu öyle gittim Dr ve hamilesin dedi. Bu şekilde oldu.araya giriyorum ama hsg çektirdiniz mi peki siz ? bana çektirme konusunda erken olduğunu söylüyorlarda
Hsg falan gerek yok bana kalırsa. Kaç yıllık evliyim ve kaç yıldır deniyorsum? Gittiğin Dr özel mi?araya giriyorum ama hsg çektirdiniz mi peki siz ? bana çektirme konusunda erken olduğunu söylüyorlarda
Ha birde pko genetik bir hastalık. Aileden geçiyor. Sonradan olan bir rahatsızlık değil.anladım cannım çocuğunuz olmadan öncee varmıydı peki bu hastalık
ayyy canım ben yanlışlıkla yine sana sormuşum ya diğer arkadaşa sorcaktım :) kusura bakma 1 yıl olcak işde annemde böyle bir rahatsızlık yok özele gidiyrumm kadın ilk muanede tutturdu hsg hsg bende erken die düşünüyorum öyle çok kararsız kaldım işdeHa birde pko genetik bir hastalık. Aileden geçiyor. Sonradan olan bir rahatsızlık değil.
Benim halamlarin 3 u pko lu
CANIM İLK 42 çıkmıştı dokstineks ve aslan pencesi içtim 22 ye düşmüştü 2 aydır da 33 çıkıyorr..doktor 33 iken klomen vermiştii çok yüksek değil demişti gecen ay da 33 çıktı bi ilaç verdi adını unuttum şimdi de o da beni mahvetti ıraktım içmeyii bu ayy gene ölçtürecem bakalım ne çıkacak..Kac çıktı canim prolaktin hormonunun
---NASIL YANİ CANIM ? yumurta çatlaması için önce büyüyüp gelişmesi lazım ondan sonra çatlama iğnesi vuruluyor