Polikistik over sotunu olanlar beni aydınlatır mısınız????

Özel bir hastaneye gidiyorsa evet ücret içi . Çünkü ince 2 3 kez Klomen ile deneniyor hala olmadıksa çatlama iğnesi oda 3 hak di sanirim sonra tüp bebek
--

Diğer arkadaşa da yazdım aynısını Araştırma yapmasaydım demek ki karambole gidip yaptırcam sonradan da çocuk olmayınca yine üzüleceğim. Ben bu ignenin psikolojisinden bile yeni çıktım. Bunlar nasıl insanlar ya para için neler yapıyorlar

hormonlarımı ölçtürdüm süt hormonum yüksek çıktı benim oda adet düzenszliği yaparmış takıldığım nokta herkeze pko tanısı koymaları bu hastalığın bir tanımı yokmu acaba
fsh ın lh dan yüksek olmasıyla anlıyorlar heralde bir yerde öyle okumuştum

bnm de 31,70 çıktı dostinex hapından kullanıyorum

canım bi arkadasada direk çatlama iğnesi verdiler çünkü yumurtalıkları gelişmesinde bi problem ykmuş büyüyormuş belki seninde öledir yumurta takibi yaptılar mı ?

canım bi arkadasada direk çatlama iğnesi verdiler çünkü yumurtalıkları gelişmesinde bi problem ykmuş büyüyormuş belki seninde öledir yumurta takibi yaptılar mı ?
--
NASIL YAPILIYOR BİLMİYORUM AMA BİR KERE GİTTİM MUAYENE ETTİ SENDE PCO VAR DEDİ GEBELİK DÜŞÜNÜRSEN FOLİCASİT VERDİ KULLAN DEDİ GEL YUMURTALARINI ÇATLATACAGZ DEDİ O KADAR

--
NASIL YAPILIYOR BİLMİYORUM AMA BİR KERE GİTTİM MUAYENE ETTİ SENDE PCO VAR DEDİ GEBELİK DÜŞÜNÜRSEN FOLİCASİT VERDİ KULLAN DEDİ GEL YUMURTALARINI ÇATLATACAGZ DEDİ O KADAR
hımm sen baska bi doktora git canım folikasit vitamin zaten yumurtalarının catlaması için önce büyümesi lazım hangi şehirdesin ?

aaaa bende
bursadayım dr. Kemal Köroğlu na gitmeyi düşünüyorum bu ay sonunda , çok iyi oldugunu söylediler.
AA BENDE BURSA dan canım nerdesin arkadas olalım seninle...
Bende esentepetıp a gidiyorum demethanıma sen nereye gitmiştin ki

aaaa bende

AA BENDE BURSA dan canım nerdesin arkadas olalım seninle...
Bende esentepetıp a gidiyorum demethanıma sen nereye gitmiştin ki
:) İlk çekirge devlet hastanesine gittim ilgilenmediler ,
daha sonra Yıldırım Doruk Gizem hanıma gittim bahsettiğim gibi iğne yapılacak falan dedi. Çok yogun pek ilgi göremedim şimdi de Mudanya yolunda Esentepe hastanesinin karşısındaki Kemal Köoğluna gitmeyi düşünüyorum. Bi akrabamız bi çok tedavi görmüş çocuk için igneler falan yapmışlar olmamış kemal beye gitmiş sana bu zamana kadar boşuna bu kadar şeyi yapmışlar demiş çocugu olmus daha sonra .

kemal beyi bende duydum canım hatta şevketteydi bi ara sanırım ama benim eşim müsade etmiyoki erkek doktora

kemal beyi bende duydum canım hatta şevketteydi bi ara sanırım ama benim eşim müsade etmiyoki erkek doktora
Bende Akçağlayandayım , bnm eşimde müsade etmiyordu ama annesi önerdi çok iyi doktor falan dedi. Ondan dolayı belkide biraz daha ılımlı. Ama ben nasıl muayene olacagım bilmiyorum hiç düşünmedim işin o tarafını

aynen bende ikna etsem bile çekiniyorum çok kadın doktorda bile kasıyorum kendimi ki erkek doktor düşünemiyorum canım bende bugün femaraya basladım bittikde2 gün sonra kontrele gidicem yumurtalıklarıma bakacak sonra iğne verir herhalde

sigorta geçerli mi orada muayene ücreti ne kadar memnun musun doktorundan

sigorta geçerli mi orada muayene ücreti ne kadar memnun musun doktorundan
geçerli canım muayne ücreti 39 benim eşim bosch da çalışıyo indirimi var 32 lira şimdilik memnunum canımm ama bu ilacdan sonra kalmazsa değiştiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…