Polikistik over - soğan kürü

Teşekkür ederim.bi süredir içiyorum ama adet görmedim henüz.yani ara vererek yaptım iki kez bunu da kiloma bağlıyorum kilo vermeye çlışıyorum biraz verirsem soğan suyuda etki eder inşallah.

Cnm once tarlusalla getir adetini ama.?sora adetin bttikten 2 gun sora bsla.bnde ole icmistim bnimde basta glmemisti

Faydasi
ni gordun mu cok merak ediyorum bende ikinci ayim iciyorum

Senin bebegin dogmustur muhtemelen ama bana okuduklarim umut oldu cok sevindim:))insallah bnmde olur

Faydasi

ni gordun mu cok merak ediyorum bende ikinci ayim iciyorum
Benim pko diye bir rahatsızlığım olduğu için folikuler kistler var her adette atılıp sonrasında tekrar ürüyor ö yüzden faydası olmadı ama miyom polip gibi büyük kistlerde faydasını giren çok kişi var şifa olsun inşaallah sana
.

Senin bebegin dogmustur muhtemelen ama bana okuduklarim umut oldu cok sevindim:))insallah bnmde olur

Doğdu canım benim. Valla özellikle yazdım. İnsanın öyle ihtiyacı oluyor ki bu durumda böyle şeylere. Sende yaşam kalitene dikkat et. Sağlıklı yaşamaya başla esinde tabii.. Allahın izniyle olur canım. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

ben de pkoluyum Bir Kızım var 5 yaşında, deli gibi kardeş istiyor ama olmuyor maalesef. Bu ay soğan kürü uyguluyorum inş. faydalı olur..
Buraya cevp yazali cok olmus ama bende yeni yeni arastirmalar icerisine giriyorum 2 senelik wvliyim benek icin ugrasiyoruz. Sogan suyundan sonra hamile kalabildiniz mi

Merhaba kızlar ben 28 yaşındayım adetlerim hep düzensiz ve 40 günü aşınca gelirdi 50 gün olamayınca dr a gittim ve polikistik over dedi başka dr larada gittim kan tahlili fln pko baba tarlusal verdi 12.gün oldum adetin 2.günü diane doğum kontrol hapı kullanmaya başladım 2 kutu bitti 44draje ve hala olmadım kafama göre tarlusal alıp kullansam olurmu çok panik yaptım

Çok panik yaptım cevap yazarsanız sevinirim

Kafana göre kullanma bence bebek istiyorsan zaten doğum kontrol hapıyla işin olmaz.

Yazın sözlümden ayrıldım baya stresli günler geçirdim kilomda 66.doktor 6 kilo ver dedi hiç veremiyorum sözlümle geri barıştık ama aileö istemiyor bir sürü stres problem bıktım artık sanki yumurtadan kesilmiş tavuk gibi hissediyorm

Böyle kendini kasıp üzülürsen, adet döngün bozulur cnm, ister istemez oluyor benim de düğüne yakın bozulmuştu, sonrasında hep sorun yaşadım. Stres hep var keşke o zamanlar yardım alsaydım diye düşünüyorum. Sen de kendin stresi idare edemiyorsan yardım almayı dene. Çok faydalı olur.

Peki cnm bi sorum olacak sana ben çalışıyorum ve bu yüzden sabahları içme gibi bi durumum yok. Akşam yemeğinden önce birde yatmadan önce icsem nasıl olur ? Yada illa yemekten önce mi olmalı?

AĞRIYI KESİYOR MU Kİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…