MERHABA Arkadaşlar; tam 14 yıllık PKO hastasıyım. ve 14 YIL boyunca Diana35 kullandım. Şuan 26 yaşındayım, 5 aylık evliyim. İlaçların yan etkilerini öğrenince bırakıp kendim bu hastalığı yenmeye karar verdim. Daha önce ilacı bıraktıgımda ilk ay adetim gelir, daha sonraki aylar hiç bir belirti olmazdı. 8 ay boyunca ilaç kullanmadıgım için HİÇ adetim gelmediği olmuştur. Öncelikle kilo verdim. 66 kilodan 57-58 lere düştüm. İnsülin direncim biraz yüksekti bir süre ilaç kullanımıyla ve dikkatli beslenerek insülin direncimi kırdım. Şekeri, yağlı yiyecekleri, kötü hayat tarzını bir kenara bırakıp, spora başladım, yürüyüş yaptım, hiç balık yemeyen ben haftada 2 gün somon yemeye başladım. Omega 3 de almak gerekir. Ve SOĞAN SUYU..... İlaçları bıraktıktan sonra tahmin ettiğim gibi ilk ay adet oldum. 2.ay bekledim ama gelmedi. CİVANPERÇEMİ çayına başladım sabah akşam 1 bardak içtim. Biraz hareketlenmeler başladı ama kanama olmadı. Daha sonra soğan suyu içmeye karar verdim. sabah akşam aç karnına her gün taze olarak uyguladım. 10 gün boyunca. Sonra böbreklerimi yormamak adına bıraktım. Bu süreçte duygu durum karmaşaları, kasıklarımda ağrı, hassasiyet gibi şeyler de yaşadım. Ve civanperçemini tekrar uyguladım 2.gün pembelikler gelmeye başladı. Ve şuan tam anlamıyla oldum. Bu benim için bir MUCİZEydi. çünkü 14 yıl boyunca 1 kere bile ilaçsız adet olmadım. Normalde forumlara yazmayı sevmem ama kendi kendime eğer bu uygulamalardan sonra adet olmayı başarırsam diğer bayanlar da faydalansın diye burdan yazıcam demiştim. İnşallah birilerine faydam dokunur. Çünkü yaşadıklarımız zor şeyler. Buarada tüylenmelerim vardı çenemde. İlaç kullanmadıgımda hemen tekrarlardı saçlarım dökülürdü, sivilce çıkardı. Şimdi kontrol altına aldıgımı düşünüyorum. İnşallah diğer ay da 10 gün kadar bu uygulamaları yapıcam ve tamamen düzene girsin 6 ayda 1 yine soğan suyu içebilirz. Sizlere de bol şans diliyorum. İnanın, uygulayın, kurallarınız olsun, yılmayın.. :) SEVGİLER.....