ozelden yazin bilgi veriyimnasıl oldu o bilgi verebilir misiniz acaba?
günaydın öncelikle, bilgi verebilir misiniz acaba??
Bende de pko var 16 yaşındayken öğrendim ve şu an 27 yaşındayım 8 haftalık hamileyim hiç bir zaman düzenli adet olmadım ben de 2 sene uğraştım bebek için ve olmayınca dr gittim önce yumurtluyor muyum diye takibe başladı kendiliğinden 7 yumurta oluştu ikisi büyüdü ve çatladı gün aşırı ilişkiyle yakaladık sonunda yani pkoluyum diye sakın üzülme gerçekten zamanı var.
Tabi şans da var haklısın.Kendim adet görüyordum fakat 3 ya da 5 ayda cnm ama tarlusal ben de kullanıyordum bazen mecburen.Bnde pkoyum cnm.adet goremiom hemde.anca tarlusalla.sen gorurmuydun gene kendin?sanslisin bu arada sen.baksana kendi kendine olusmus yunurtan ne guzel
Tabi şans da var haklısın.Kendim adet görüyordum fakat 3 ya da 5 ayda cnm ama tarlusal ben de kullanıyordum bazen mecburen.
Dr kontrolünde misin cnm?ne kadar zamandır uğraşıyorsunBende oyle iste cnm.6ay adet olmadigim olmustur.hatta sonrasinda tarlusal ictimde oyle..ins inofolic combi fayda saglar
Dr kontrolünde misin cnm?ne kadar zamandır uğraşıyorsun
Ben de 2 sene bekledim yaşamayan bilmiyor o hayal kırıklıkları üzüntü çok zor evet ama bence daha cok erken sakın üzülme onlarca sene bekleyen ve kavuşanlar var böyle düşün bir de ben dua ederken hiç sadece kendim için istemedim bebek isteyen herkese ver Allahım diye dua ettim aklında olsun.Doktor kontrolundey dim cnm.2.asilamamin uzerinden cok gecmedi
Malesef..regl oldum.1bucuk sene oldu isteyeli;(
Ben de 2 sene bekledim yaşamayan bilmiyor o hayal kırıklıkları üzüntü çok zor evet ama bence daha cok erken sakın üzülme onlarca sene bekleyen ve kavuşanlar var böyle düşün bir de ben dua ederken hiç sadece kendim için istemedim bebek isteyen herkese ver Allahım diye dua ettim aklında olsun.
kizlar pkoluyum daha once de yazmistim. umut olsun diye paylasmak istedim. yakladik iki yildir ikinci cocugumuzu istiyorduk cesitli drlara gittik herbirinin onerisi farkliydi.uzatmicam son gittigimiz dr hsg film onerdi ve sonrasinda 3 ay klomen kullanmami onerdi. olmazsa tup bebek deneriz demisti. gercekten de hsg sonrasi ucuncu ayda klomen kullandim ve suan 7 haftalik gebeyim.
allahim isteyen herkese nadip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?