Canm asilama en son asama zayflamak en iyisi kiloluyaan eger cnku yuzdw 98 olanak veriliyo .benm kuzenm zayflayarak iki cocuk sahbi oldu en onemliaise moral. Ne mutlu bana seni sevindirsem seni.Selam cnm ne mutlu sana.yazini okudum umut oldun banabende aynen senin durumundayim.6ay adet olmadigimi bilirim.hep tedirginim sen gbi.bnde 72 kiloyum cnm cokmu sence?birkere asilama oldum nasib olmadi.ikinciyi olucam nasipse.regli bekliorum.nezaman glcek blmiom.tarlusal iccem gene anliycan.ama senin yazin beni sevindirdi.
Bende pkoluyum canim nasıl verdin kilolalari acaba maşallahEn iyisini yapıyorsun bende pco muyum 1 ekimde doktorum bu kiloyla zor hamile kalırsın diyince sıvadı kolları 95 dim şu an 82 li çok şükür daha da veriyorum Allah şifa versin hepimize
Haftalık kilo verme yarışmasındayım canım kilom 79 lara ulaştı o zamandan bu yana:) buyur gel sen de aramızaBende pkoluyum canim nasıl verdin kilolalari acaba maşallah
Inşallah canım kadınlar kulubu haftalık kilo verme yarışması yaz çıkar sbeden var onu etiketle katılmak istediğini söyle konu sahibi kendisi.Hemen geleyim canım nerede orasi bende o topiğe katılayım belki bende kilo veririmde bebisim ve duzenli adetlerim olur
Hamile olmatabilirsn kimseyi takma kafsna adet gunun gecmden anlyamazsin akinti normal pko lusun sonucta . Moral canm moral bu hastalign caresi allhim utandirmasin insalkah brbisin olcak .Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.3.aydır kullanıyorum.adetime 3 gün var beyaz bir akıntım var hamile olabilir miyim polikistik overim çar ayrıca ne olur yardımcı olun kayınvalidem baskısı o kadar garipki artık
Bende evliliğimden öncede pkoluymuşum ama haberim yoktu ta ki kızım dünyaya gelene kadar.ben asıl adet olamama ve kilo almaya bağlı doktor doktor gezdim en sonunda koşuyolu medipolde muayne oldum hem pko hemde insülin direncim 8.2 çıktı (104 kiloydum) doktor zayıflayamazsan pko gitmez,pko gitmezse zayıflayamazsın dedi. bana ginera isimli doğum kontrol ilacını verdi adetim düzenlensin diye, sonrada endokrinolojiye göndedi. zayıflamam için hem diyet hemde glifor isimli şeker ilacını (günde 2500mg) verdi.gel görelimki ilaç sürekli hamileliktekinden daha beter bir bulantı ve kusma yapıyor.kullanmak mümkün değil sadece spor ve diyetle 5 ayda 104 kilodan anca 97ye düşebildim ama insülin direnci sürekli yedirdiği için çok dayanamıyosun yemeye. tek çözüm yolunun metabolik cerrahi (tüp bide,mide bypassı vb.) olduğunu duydum. malum onuda yaptırmak biraz tuzlu. çok merak ediyorum pkodan kurtulan nasıl kurtuluyor 3 senedir dayanma gücüm kalmadı artık :'(
Canım birşey sormak istiyorum tedavisiz mi hamile kaldın nasıl oldu bende pko yumInşallah canım kadınlar kulubu haftalık kilo verme yarışması yaz çıkar sbeden var onu etiketle katılmak istediğini söyle konu sahibi kendisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?