Merhaba arkadaşlar ben doktora adet gecikmesi ve vücutta aşırı tüylenme nedeniyle gittim ve yumurtalığımda bir sürü küçük küçük kistlerin olduğunu öğrendim. 5 gün önce dr. un yazdığı belara adlı ilacı kullanmaya başladım. Benden başka bu ilacı kullanan var mı ve de memnun musunuz merak ediyorum ? Kisti olan bayanların kilo problemi olduğunu her yerde okuyorum. Benim kilo problemim yok. Hatta boyuma göre kilom az. Ancak beni en çok rahatsız eden konu vücudumdaki aşırı tüylenme. Şuan yaşım 19 ve hayatımda biri yok. Kafamı en çok kurcalayan yarın öbür gün birisi ile tanışır ve evlenmeyi düşünürsem ne yapacağım? Allah'tan yüzümde tüylenme yok ama sırt bölgemde var. Gitgide psikolojim bozuluyor. Evliliği de sırf tüylerim yüzünden istemiyorum. Yazları denize gidemiyorum. Kendimi erkeklerden soyutluyorum. Hepsinin nedeni de bayan olupta erkeksi tüylere sahip olmam. Bu gerçekten çok zor bi durum. Lütfen yardım edin ?
acil şifalar canım tüylenmen olmadığına şükretmelisin gerçekten hiç hoş bişey değil düşünsene erkek gibi tüylerinin olduğunu kiloyu bi şekilde verebilirsin nefsin kuvvetliyse =)
acil şifalar canım tüylenmen olmadığına şükretmelisin gerçekten hiç hoş bişey değil düşünsene erkek gibi tüylerinin olduğunu kiloyu bi şekilde verebilirsin nefsin kuvvetliyse =)
aynı problem bende de var bende de kilo ve sivilce etkisini göstermekteüstelk haziranda düğünüm var. kistler yüzünden kilo alırkenbide doktorun gazabına ugradım ve verdiği ilaç yüzünden 10 kilo aldım. bu hastalıkta nefis fayda etmiyor spor ve diyet bi işe yaramıyor su içsen yarıyor internette de biraz arastırmıstım yazılan yine aynı kistler gitmeden kilo gitmiyor
cnm ozaman hemen soğan suyuna başla kistlerin varsa geçiriyormuş çünkü kistleri, ben diyet yapınca baya zayıflıyorum görünür şekilde tabi sonra tektar alıyorum ama yine de verebiliyorum. bak senin düğününde varmış bence hemen başla soğan suyuna cnm. dr. hangi ilacı verdiki 10 kg. aldın heralde verdiği ilaç kortizonluydu ki baya kilo almışsın sıkarsın dişini hem diyet hem sporla verirsin kilocukları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?