• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polikistik over sendromu

3 yıldır bebk düşüdüm türlü türlü doktorlara gittim sorunum yoktu..şimdi ilk gittiğim doktora gittim hafif polikistik over çıktı bende.ama geeliğe egel değil dedi.solda 2 tane sağda 1 ane 7 ve 9 mm.büyüklüğünde..çok şoktayım..geçtiğimiz yazdan bri 2 3 kere düzensiz adet olmuştum meğerse o zaman başlamş..arkadaşlar bana yardımcı olun..benim gibi olupta bebiş sahibi olan arkadaşlar varsa bana cevap yazsın lütfen

canım Allah yardımcın olsun senin de.. inşallah bebeğin olur yaa...

pko hastasıyım..ilk adet oldugum günden beri yani 6-7 senedir adetim hep düzensiz 3-4 ay olmadıgımı bile biliyorum.çok ihmal ettim.1.5 yıl önce evlendim evlenmeden önce 1.5 sene adet olmadım doktorada 1 sene sonra gittim.düğünüme 2 ay kala hastalandım sonra 1 yıl kadar oldum ama düzensiz 9 ay önce özelde tedaviye başladım gene düzensiz glifor kullanıyorum.kasımda gene kesildi hala tık yok gliforun yanında şimdide duphaston verdi 2 haftadır içiyorum gene tık yok.akıntım varmış gibi oluyor ama oda yok psikolojim bozuldu..vücudum şiş ne olacak böyle bilmiyorum..benimle aynı sorunu yaşıyan ve çözüm bulmuş olan varmı.arkadaşlar...teşekkürler şimdiden.

:) çok teşekkür ederim... 3 yıl önce gittiğimde zayıfla ve öyle gel demişti... bir daha da hiç gitmedim... tabi benim yaptığım tembellik...zayıflamayı istiyordum ama hiç diyet yapmaya başlamak gibi bir niyet geçirmedim içimden... hata yaptım biliyorum... aradan 3 yıl geçti ben daha zayıflamadım... ama çok kısa bir zaman önce başladım diyet yapmaya inşallah vericem kilolarımı... diyetisyenim bana 20 kilo vermen gerekiyor dedi... ama bu 20 kilo uzun bir sürede verilecek biliyorum ve bu yüzden zaman kaybetmeden ilaç tedavisiyle de olsa adet olmayı istiyorum... bu yüzden annemle bu önümüzdeki 10 gün içinde gideceğiz doktora... inşallah zayıflayınca tamamen geçer ama bari zayıflayana kadar ilaçla da olsa adet olmayı istiyorum... inşallah sizde bebek sahibi olursunuz... allah size de verir bir evlat inşallah... ve inşallah sizin de bu rahatsızlığınız geçer... çok kötü birşey... bende yaşadığım için sizi daha iyi anlaıyorum :2::2::2:

--
amin canım benim inşallah hepimize acil şifalar verir rabbim :)

kızlar bende 56 gündür hastalanmıyorum süreklide adet düzensizliğim vardı kan testi yaptırdım bebek yok.. çarşamba doktora gidicem korkuyorum yaa.. kendimi over gibi hissediyorum..yıllardır 2. plana attım kendimi çok pişmanımm

kızlar bende 56 gündür hastalanmıyorum süreklide adet düzensizliğim vardı kan testi yaptırdım bebek yok.. çarşamba doktora gidicem korkuyorum yaa.. kendimi over gibi hissediyorum..yıllardır 2. plana attım kendimi çok pişmanımm

canım bir an önce git doktora.. bak ben de şimdiye kadar 1 defa gittim kilo ver gel dedi aradan 2 yıl geçti daha gitmedim... ama şu an diyetteyim kilolarımdan kurtulayım gidecem kontrole düzelmezse ilaç tedavisiyle olayım bari... bak ben henüz bekarım ama sen evliymişsin allah korusun yarın öbür gün bebek düşünürseniz bir problem çıkmasın karşınıza yaa hemen gitt

pko hastasıyım..ilk adet oldugum günden beri yani 6-7 senedir adetim hep düzensiz 3-4 ay olmadıgımı bile biliyorum.çok ihmal ettim.1.5 yıl önce evlendim evlenmeden önce 1.5 sene adet olmadım doktorada 1 sene sonra gittim.düğünüme 2 ay kala hastalandım sonra 1 yıl kadar oldum ama düzensiz 9 ay önce özelde tedaviye başladım gene düzensiz glifor kullanıyorum.kasımda gene kesildi hala tık yok gliforun yanında şimdide duphaston verdi 2 haftadır içiyorum gene tık yok.akıntım varmış gibi oluyor ama oda yok psikolojim bozuldu..vücudum şiş ne olacak böyle bilmiyorum..benimle aynı sorunu yaşıyan ve çözüm bulmuş olan varmı.arkadaşlar...teşekkürler şimdiden.

canım ben de 1 yıl hiç olmadığımı biliyorum adet... sen de 1,5 yıl olmamışsın... bende ocakta oldum daha da olmadım.... soğan kürünü okudum kistleri yok edecek kadar azaltıyormuş sen de dene onu ben de başlayacağım... içenler genelde olumlu sonuşç almışlar.. formda araştırırsan göreceksindir... benim de bu durum çok moralimi bozuyor... ama senin gibi vücudumda şişlik olmadı hç bugüne kadar.. allah yardımcımız olsun:14:

mrb arkadaşlar ben daha yeni üye oldum nasıl konu açacağımı bilmediğim için buraya yazıyorum.Benim de adetim 11 gün gecikti ki hiç olmazdı doktora gittim pko var bi tane ama küçük adet olduğunda gidecektir dedi adet olmam için de lutenyl isimli bi ilaç verdi fakat eve geldiğimde hastahaneden adet kanamasının son gününde gelen hafif leke gibi bişey gelmişti bu ilaç adet olacaksam durdurabilir mi bir an önce olmak istiyorum acayip gerginim bu nedenle ve o lekeyi görünce boşu boşuna hormon yüklemesi yapmak istemedim ben ne yapmalıyım lütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun

canım bir an önce git doktora.. bak ben de şimdiye kadar 1 defa gittim kilo ver gel dedi aradan 2 yıl geçti daha gitmedim... ama şu an diyetteyim kilolarımdan kurtulayım gidecem kontrole düzelmezse ilaç tedavisiyle olayım bari... bak ben henüz bekarım ama sen evliymişsin allah korusun yarın öbür gün bebek düşünürseniz bir problem çıkmasın karşınıza yaa hemen gitt

Allah yardımcımız olsun cnm yaa yarın test yaptırıcam çarşambada doktora gidicem inş.

arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum.yazılanları sürekli okuyorum.şunu söylemek istiyorum.8 aylık evliyim ve benmde bebişim olmuyor.doktora adet düzensizliği nedeniyle gittiğimde hemen bir beyin MR ı çektirmem söylendi.ve hipofizde 2.5 cm kist çıktı ama korkulacak bişey olmadığını ve iyi huylu olduğunu söyledi.bundan dolayı prolaktinim 60 çıkmıştı.hiçbir tedavi görmedim.bundan dolayı olmuyor bebek demişti dr.geçen hafta başka bir dr a gittim bu sefer de prl değerim normale dönmüştü kendiliğinden.bu dr da bana beyindeki kistle alakalı bişey olmadığını ve pko olduğunu söyledi ve bebek istediğim için öncelikle hormonlarını düzenlemek için DUPHASTON la başlayacağımı söyledi.bitince de yumurta çatlatıcı ilaçlara geçecek.tedavisi kolaymış o yüzden hamile kalma oranı%60 civarında dedi.Allah herkese sağlıklı bebşler nasip etsinnn

arkadaşlar merhaba .bende aranızda yeniyim . hep okuyordum.bu sitede olumlu okuduğum şeyler bana hep moral oluyordu. şimdi moral verme zamanı bana geldi. arkadaşlar 2.5 senelik evliyim ve 1.5 senedirde çocuk istiyorduk. doktorlara gide gele öğrendikki eşimde varikosel var ve bende pko. ama benim adetlerim her ay oluyordu sadece gecikmeli oluyordu. eşim ameliyat oldu ve eşim için ilaç tedavisi başladı. ben sadece 2kere klomen kullandım. ve sonuç eşimin ameliyatından 5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.... hep benim akılımı kurcalıyordu ya çocuğumuz olmazsa diye . ama çok şükür rabbime nasip etti. sizlerde sakın umutsuzluğa kapılmayın. tedbirinizi alın takdir Rabbimin. çok dua edin. emin olun her kapı açılıyor. Rabbim o kadar büyükkü ellerimizi boş çevirmiyor.. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum.yazılanları sürekli okuyorum.şunu söylemek istiyorum.8 aylık evliyim ve benmde bebişim olmuyor.doktora adet düzensizliği nedeniyle gittiğimde hemen bir beyin MR ı çektirmem söylendi.ve hipofizde 2.5 cm kist çıktı ama korkulacak bişey olmadığını ve iyi huylu olduğunu söyledi.bundan dolayı prolaktinim 60 çıkmıştı.hiçbir tedavi görmedim.bundan dolayı olmuyor bebek demişti dr.geçen hafta başka bir dr a gittim bu sefer de prl değerim normale dönmüştü kendiliğinden.bu dr da bana beyindeki kistle alakalı bişey olmadığını ve pko olduğunu söyledi ve bebek istediğim için öncelikle hormonlarını düzenlemek için DUPHASTON la başlayacağımı söyledi.bitince de yumurta çatlatıcı ilaçlara geçecek.tedavisi kolaymış o yüzden hamile kalma oranı%60 civarında dedi.Allah herkese sağlıklı bebşler nasip etsinnn

mrb bende yeni üyeyim ve pco luyum.öncelikle şunu söyleyeyim doktor çok önemli bence.iyi bir doktor pco yu hemen görebilir zaten.ben 1 yıl boyunca tek doktora gittim bana ufak çapta kistlerin var,hamileliğe engel değil sadece geciktirir diye beni oyaladı.sonra başka dr a gittim pco teşhisi koydu ve hemen tedaviye başladı. bende duphastonla başladım sonra 1 ay serephone kullandım ve şimdi iğnelere başladık hayırlısı artık. bu iş sabır gerektiriyor inşallah bir an önce olumlu sonuçlar alırız.Allah yardımcımız olsun

arkadaşlar merhaba .bende aranızda yeniyim . hep okuyordum.bu sitede olumlu okuduğum şeyler bana hep moral oluyordu. şimdi moral verme zamanı bana geldi. arkadaşlar 2.5 senelik evliyim ve 1.5 senedirde çocuk istiyorduk. doktorlara gide gele öğrendikki eşimde varikosel var ve bende pko. ama benim adetlerim her ay oluyordu sadece gecikmeli oluyordu. eşim ameliyat oldu ve eşim için ilaç tedavisi başladı. ben sadece 2kere klomen kullandım. ve sonuç eşimin ameliyatından 5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.... hep benim akılımı kurcalıyordu ya çocuğumuz olmazsa diye . ama çok şükür rabbime nasip etti. sizlerde sakın umutsuzluğa kapılmayın. tedbirinizi alın takdir Rabbimin. çok dua edin. emin olun her kapı açılıyor. Rabbim o kadar büyükkü ellerimizi boş çevirmiyor.. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

hayırlı olsun darısı olmayanlara inşallah. bende pco luyum 1 kutu serephone kullanıp iğneye geçtik hayırlısı artık. sen klomeni kullandığın ay mı hamile kaldın yoksa ara vermişmiydin?

amin inşallah. klomeni kullandıktan sonraki ay hamile kaldım. darısı insallah

senin başına olur.

inşallah Allah bizede ilk ayımızda hayırlısını nasip eder.arkadaşlar ben pko lu olmamın yanında eşimin de canlı sperm sayısı çok düşük,o yüzden eşime ARISÜTÜ POLEN VE BAL KARIŞIMI VERİYORUM.YANISIRA ÇEKİLMİŞ KEÇİ BOYNUZUNU DEMLİYRUM SABAH AKŞAM DA ONDAN İÇİRİYORUM.BENDE HAYIT TOHUMUNU BALA KARIŞTIRIP SABAH AKŞAM BİR KAŞIK YİYORUM..BEN OLACAGINA İNANIYORUM SİZDE İNANIN VE ALLAHA HEP SIĞININ ..

amin inşallah. klomeni kullandıktan sonraki ay hamile kaldım. darısı insallah

senin başına olur.

inşallah Allah bizede ilk ayımızda hayırlısını nasip eder.arkadaşlar ben pko lu olmamın yanında eşimin de canlı sperm sayısı çok düşük,o yüzden eşime ARISÜTÜ POLEN VE BAL KARIŞIMI VERİYORUM.YANISIRA ÇEKİLMİŞ KEÇİ BOYNUZUNU DEMLİYRUM SABAH AKŞAM DA ONDAN İÇİRİYORUM.BENDE HAYIT TOHUMUNU BALA KARIŞTIRIP SABAH AKŞAM BİR KAŞIK YİYORUM..BEN OLACAGINA İNANIYORUM SİZDE İNANIN VE ALLAHA HEP SIĞININ ..

kızlar bendede pco var maalesef klomen kullandım catlatıcı ıgnesını oldum hıc bır ıse yaramadı 1 senedır olmuyor 3 aydır tedavı asamamdayım allahım hepımıze nasıp etsın . ben cok korkuyorum bu hastalıktan omrumun sonuna kadar böle kalıyormu yoksa tedavı olunca gecıyormu acaba arkadaslar Eki Görüntüle 378513

cnm klomen veya benzeri ilaçlardan sonra hamile kalma şansı%45 civarında olıyor.%90 ı tekil gebelik %10 u ise ikiz gebelik oluyor% 1 ise üçüz:))))Kim BİLİR BELKİ ALLAH BİZE DE İKİZ BEBEKLER NASİP EDER.SIKMA CANINI

IZLARR HICC KORKMAYINNN PKO BIR KSIRLIK OLMADIGINDAN HAMILE KALABILIRSINZ HE NASIL OLUR NORMAL KSIILERDEN BIRAZ DAHA GEC KALIRSINZ OKADAR CNKU BNDEDE VAR VE HIC TEDAVISIZ HAMILE KALDIM:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: AMA 7 AY DENEMELERDEN SONRA DUSUNUN ISTE SADECE SABIR ISTEYEN BIR HASTALK OKADAR BNM DR UM HIC COCUGUN OLMAZ GIBI SEYLR HICBI ZAMAN SOLEMEDI BANA EN SON GTTIGIMDE EKIM AYIYDI DEDIKI YA GIT ALLAH ASKINA NISAN A KADAR HAMILE KALMAZSAN GEL SANA ILAC VERIRIRIM BUKADAR ACELE EDIOSAN DEDI ADAMIN DEDIGI CKTI MART AYINDA HAMILE OLDUGUMU OGRENDM SUANDA 5 HAFTALK HAMILEYIM ACELE ETMEYN VE KISTCIKELRIMZ YOKMS GIBI DAVRANIN ONLARA DUSMAN GOZUYLE BAKMAYN :9::9::9::9::9: CNKU BEN BEKARKENDEN BERI ALISTIM ONLARA OGRENDGMDE 17 18 YASLARNDAYDM SUAN 25 YASNDAYM ISTE HESAP EDIN ZARARSZ SEYLR BUNLAR KORMAYINNNNNNNNN:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Back