Polikistik over sendromu

Adetin 3 günü başlanıyor canım 15 gün içiyorsun yumurtlama takip ediyorsan pik görünce bırqk
Merhaba canım seni birkaç kez konularda görmüştüm pko vardı dmi sende de hamileliğine çok sevindim senin için dua etmiştim.. sağ salim kucağına al inşallah

Merhaba canım seni birkaç kez konularda görmüştüm pko vardı dmi sende de hamileliğine çok sevindim senin için dua etmiştim.. sağ salim kucağına al inşallah
Yaaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Evet bende polikistik over var tedaviye başdık ilk seferde oldu şükür

Merhaba kızlar bu soğan kuru kullanmak için önce adet olmak mi LAZIM yoksa adet olmadan önce baslamalimiyiz acil cevap lütfen ?
Benim adetin 3. Günü içiyorum ben .
Ama herkes ayrı konuşuyor

Kimi adetin yedinci günü başlanır on beş gün içilir diyor
Kimi 3. Günü.

Kimi bittikten sonra.

Gerçi siz pkos için mi istiyorsunuz gebelik için mi.

Ben pkos için iciyorum

Bu sürümü bende transfer olacağımda yaşamıştım tarlusal kullanıp 6. Günde adet okuyordum normalde ama o anan 15 gün gectı hala yoktu sonra soğan suyunıctım 4 gün sonra olmustu hep sitresten olmuyoruz

Yaaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Evet bende polikistik over var tedaviye başdık ilk seferde oldu şükür
Rica ederim ❤ yanlış hatırlamıyorsam klomen sende de ise yaramamıştı ya da söyler misin neler yaptın ben 3 kez klomen catlatma iğnesi kullandım olmadı rahim filmi dedi doktor şimdilik c life kullanıyorum inşallah bende en kısa zamanda hamile kalırım

Rahim filmini mutlaka çektir ben çektirdim 1 kez adet oldum ikinci ayımda gene kaldım yani ben klomen değilde femara kullanmıştım en fazla 12 mm var 15 ci gün hiç yoktu o 12 olan büyümemiştir dedim umudumu yitirdim yani kama göre ilişkiye devam ettim rahattım o ay yani umut bağlamadım bebek için girmedim ilişkiye ve süpriz oldu ummadığım zamanda geldi şükür darısı sana tüm isteyen herkese inşallah

Merhaba kızlar bu soğan kuru kullanmak için önce adet olmak mi LAZIM yoksa adet olmadan önce baslamalimiyiz acil cevap lütfen ?
Ben adetin 7ci gunu yapdim. Ama 5 gun yapdim. Bu ay hamile olduğumu ogrendim. Tedavi de goruyordum ama her zamanki tedavilerdi. Belki de sogan suyu vesile oldu. Dene InsaAllah olumlu sonuç alirsin

Bir kac sorum olucaktir sizlere :) Şimdi diyelim ki soğan suyunu adet olmadan önce kulkandim ve hemen adet oldum, ben adetliykende devam edecekmiyim soğan suyuna? Yoksa adet bitincemi devam edicem ? Ve devam ederken yine 15 gun mu devam edicem? Ve en son soru ve bu süreçte hamile olduk diyelim soğan suyu kullanıyoruz ama haberimiz yok bebeğe bir zarari olur mu? Cevaplarsaniz beni çok bilgilendirmiş olursunuz bu konuda şimdiden çok teşekkür ederim :)

Adet olunca bırak 3 günü tekrar başlarsın canım soğan suyu düşüpe sebeb olur gebe olmadığına emin ol ya da bekle bir kaç gün daha

Çok çok sevindim rabbim sağlıkla kavuştursun bende cektircem birkaç ay ara verdim tedaviye sonra rahim filmi bakalım inşallah bize de nasip etsin

Merhaba bende 24 yaşındayim benim de polikistik over sendromum var aralık ayında adetim den sonra bende soğan kuru yaptım soğan kurunun bittiği gün ocakta adet oldum şuan adet olmam gerekirken 2 gün gecikti ayrıca karnında şişlik ve hafif ağrılar var rahime ara ara batma oluyo anlayamadım ne olduğunu yardim ci olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…