- 30 Ocak 2021
- 13
- 1
- 6
- 26
- Konu Sahibi Elif nisa bulut
Soğanı kaynayınca sogumaya birakiyoruz ya ozmn soğanları içinden aliyirmuyuz?Amin inşallah canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soğanı kaynayınca sogumaya birakiyoruz ya ozmn soğanları içinden aliyirmuyuz?Amin inşallah canm
Süzüp soğumaya bırak canımSoğanı kaynayınca sogumaya birakiyoruz ya ozmn soğanları içinden aliyirmuyuz?
Ben de pkoyum reglniz düzenli mi ve ne gibi tedavi uygulandı acaba bilgi verir misiniz??Yaaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Evet bende polikistik over var tedaviye başdık ilk seferde oldu şükür
Çok teşekkür ediyorum valla :)Süzüp soğumaya bırak canım
Adetlerim düzelenli benim insülin direncim vardı onun için ilaç başladım 4 ay kullandım ondan sonra yumurtlama geç olduğu için dr femara verdi ama yinede büyümemişti diye çatlatma iğnesi vermemişti ama usg de gözükmeyen ve çatlayan yumurta olmuş onunla gebe kaldım ve prolaktin seviyem yüksekti onun içinde 2 ay ilaç kullandım insülin direnci için verilen ilaç yumurtlamaya da yardımcı oluyormuşBen de pkoyum reglniz düzenli mi ve ne gibi tedavi uygulandı acaba bilgi verir misiniz??
Rica ederimÇok teşekkür ediyorum valla :)
Cok sevindim benim de prolakton 45 ama doktor ılac vermedi nedense gerek yok dedi insülin direnci için glifor kullanıyorum günde bir defa adetlerim düzensiz malesef ben de önümüzdeki ay sanirm klomen e başlayacağım doktor oyle dedi ama inşallah bana da nasip olur siz günde kaç alıyorsunuz insülin ilacını kaç doz ?Adetlerim düzelenli benim insülin direncim vardı onun için ilaç başladım 4 ay kullandım ondan sonra yumurtlama geç olduğu için dr femara verdi ama yinede büyümemişti diye çatlatma iğnesi vermemişti ama usg de gözükmeyen ve çatlayan yumurta olmuş onunla gebe kaldım ve prolaktin seviyem yüksekti onun içinde 2 ay ilaç kullandım insülin direnci için verilen ilaç yumurtlamaya da yardımcı oluyormuş
850 mg benim kullandığım günde 1 alıyordumCok sevindim benim de prolakton 45 ama doktor ılac vermedi nedense gerek yok dedi insülin direnci için glifor kullanıyorum günde bir defa adetlerim düzensiz malesef ben de önümüzdeki ay sanirm klomen e başlayacağım doktor oyle dedi ama inşallah bana da nasip olur siz günde kaç alıyorsunuz insülin ilacını kaç doz ?
Tesekkur ediyorum inşallah bana da nasip olur850 mg benim kullandığım günde 1 alıyordum
Amin inşallahTesekkur ediyorum inşallah bana da nasip olur
Düzenli ve tadavi yok sadece glifor verdi şuan da 3 gün gecikti soğan küründen sonraBen de pkoyum reglniz düzenli mi ve ne gibi tedavi uygulandı acaba bilgi verir misiniz??
Kizlar benim bir sorum daha olacak pazartesi soğan suyunu kullanmaya başladım ve bugün üçüncü gün ve adetimin basladi ben sogana devam edeyim mi yoksa birakayim mi bitince mi devam edeyim ???Amin inşallah
Amin inşallah
Bırak 3 ya da 4 cü gün başlarsın geri ne yapacağını bilmiyorum çünküKizlar benim bir sorum daha olacak pazartesi soğan suyunu kullanmaya başladım ve bugün üçüncü gün ve adetimin basladi ben sogana devam edeyim mi yoksa birakayim mi bitince mi devam edeyim ???
Ama Boyle daha tam olmadi Boyle yavaş yavaş daha tam başlayınca birakayimmi ?Bırak 3 ya da 4 cü gün başlarsın geri ne yapacağını bilmiyorum çünkü
Şimdi bırak sökülür oAma Boyle daha tam olmadi Boyle yavaş yavaş daha tam başlayınca birakayimmi ?