Pardon tarlusal olacak adet sökücü verdiBen de polikistik overliyim glifor verdi üç ay kullandım bitince doktora gittim adet olamamıştim tarlaysak verdi adet oldum. Klomene başlattı ilk ay kullandım bu ay koronadan dolayı gitmedim o yüzden kullanmadım. Ama bir ayda adet oldum o bile benim için iyi. İlac tedavisi olmadığım icin bu ay soğan suyu içtim peşine incir-havuç kürü üç dört gün. Geçen hafta da ovulasyon testi aldım yumurtlama gününü gördüm bakalım haftaya adet olmam gerekecek bekliyorum. Klomene başladıysan üç dört ay devam et bence baktın olmuyor kürleri dene. Ovulasyon testi almanı öneririm.
Bende de pco var ben de glukofene başladım 10 gündür kullanıyorum yanında inofolic ve femara da kullanıyorum. Takibe gitmiyorum, kendi haline bıraktım bakalım ovğlasyon testiyle bakıyorum yumurtlama var mı diye, bakalım hayırlısı, bugün adetin 11. Günü daha yumurtlama yokBen de polikistik overliyim glifor verdi üç ay kullandım bitince doktora gittim adet olamamıştim tarlaysak verdi adet oldum. Klomene başlattı ilk ay kullandım bu ay koronadan dolayı gitmedim o yüzden kullanmadım. Ama bir ayda adet oldum o bile benim için iyi. İlac tedavisi olmadığım icin bu ay soğan suyu içtim peşine incir-havuç kürü üç dört gün. Geçen hafta da ovulasyon testi aldım yumurtlama gününü gördüm bakalım haftaya adet olmam gerekecek bekliyorum. Klomene başladıysan üç dört ay devam et bence baktın olmuyor kürleri dene. Ovulasyon testi almanı öneririm.
Aynen öylePkolular hamile kalamaz diye birşey yok. Önemli olan Ovulasyon gününü bulmak. Ovulasyon testi ile işler daha kolaylaşıyor...
Ben ilk once glifor kullandim tam 27 gun arayla adet oldum ve adetin 3 gununde gittigimde bana klomen verdi insallah yararini gorurum ve kullanan herkes de saligina kavusur insallahBen de polikistik overliyim glifor verdi üç ay kullandım bitince doktora gittim adet olamamıştim tarlaysak verdi adet oldum. Klomene başlattı ilk ay kullandım bu ay koronadan dolayı gitmedim o yüzden kullanmadım. Ama bir ayda adet oldum o bile benim için iyi. İlac tedavisi olmadığım icin bu ay soğan suyu içtim peşine incir-havuç kürü üç dört gün. Geçen hafta da ovulasyon testi aldım yumurtlama gününü gördüm bakalım haftaya adet olmam gerekecek bekliyorum. Klomene başladıysan üç dört ay devam et bence baktın olmuyor kürleri dene. Ovulasyon testi almanı öneririm.
Allah isteyen herkese nasip eder insallah sizin gibiler polikistik olup ta cocuk sagibi olanlar bize umut oliyorHerkese selampco görünce yazmadan geçemem dedim bende kronik pco luyum regl döngülerim çok dengesiz 40-55-65-85 günler sürdüğünü bilirim ama pco gebe kalmaya engel değil arkadaşlar sakın kafanıza takmayın bende hiç bi sorun yaşamadan kendiliğinden 1 yıl sonuna hamile kalmıştım extra hamile kalmadn bi ay önce soğan kürü yapmıştım bi bu var bide gerçekten her döngüde strese girmekten yorulup aman olursa olsun olmazsa olmasın diye kendimi salmıştım en çok bunun etkisi olduğunu düşünüyorum piskoloji çok önemli gerçekten tabi bu elinde olmuyor insanın bekleyip isterken aldırmamak imkansız gibi sizi çok ama çok iyi anlıyorum ama süreç beni kendiğilinden bu moda getirdi boşverdim son ay sonra olmuş işte Çok şükür şimdi oğlum 4 yaşında rabbim isteyen herkese kolaylıklarla nasip etsin inşallah dualarım anne olmak isteyen herkesle
Bende pco var . İlk klomen tedavim ise yaramadı. Daha sonra doktorumu değiştirdim başka sebeplerden şimdiki doktorum glifor verdi iki ay olucak kullanıyorum ve bugün klomene başladım günde 3 doz alicam inşallah gelişme olur hayırlısı herkes için
Ben adet oldum tekrar gidip eczaneden klomen alsam verirler mi acaba ya da incir kürüne mi başlasam
Bende de pco var ben de glukofene başladım 10 gündür kullanıyorum yanında inofolic ve femara da kullanıyorum. Takibe gitmiyorum, kendi haline bıraktım bakalım ovğlasyon testiyle bakıyorum yumurtlama var mı diye, bakalım hayırlısı, bugün adetin 11. Günü daha yumurtlama yok
Hamile misiniz acaba bendede polistik over var nasıl hamile kaldınız doktorun verdiği glifor ve primolut-n ilacı kullanıyorum aynı zamanda diyet ile destekliyorum lütfen guzel sonuclarınızı paylaşın arkadaşlar umutlanmak istiyorum evladımız olsun istiyoruz 4 yıldırBende de pco var ben de glukofene başladım 10 gündür kullanıyorum yanında inofolic ve femara da kullanıyorum. Takibe gitmiyorum, kendi haline bıraktım bakalım ovğlasyon testiyle bakıyorum yumurtlama var mı diye, bakalım hayırlısı, bugün adetin 11. Günü daha yumurtlama yok
BenHamile misiniz acaba bendede polistik over var nasıl hamile kaldınız doktorun verdiği glifor ve primolut-n ilacı kullanıyorum aynı zamanda diyet ile destekliyorum lütfen guzel sonuclarınızı paylaşın arkadaşlar umutlanmak istiyorum evladımız olsun istiyoruz 4 yıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?