Polikistik over sendromu ve gebelik

Pko su olanlara müjde. Ben de pko luydum. Sürekli gecikmeler adet olamamalar (6 ay olmadığımı bilirim) , doğum kontrol hapı (adet düzenleyici olarak ) ile geçirdiğim yıllardan sonra, Mart ayında aslan pençesi çayı ve hayıt suyu kullandım 1 ay düzenli sonrasında düzenli kullanamadım ama aklıma geldikçe 2 haftada bir falan alıyordum. bugün doktor muayenesinde sen de pko yok kist falan yok dedi doktor, eski ultrasonumu gösterdim inanamadı, pko doğuştan olur ya vardır ya yoktur, tedavisi yok bunun dedi, Bitkisel tedavinin işe yarayacağını kabul etmediği için de diğer doktorların teşhisinden şüphelendi. marttan beri adetim düzene girmeye başladı . 50 -60 günlerden 38-35 lere falan düştü ve son olarak 3 aydır düzenli adet görüyorum ve adet sancılarım yok denecek kadar azaldı. Yumurta gelişiminin falan gayet normal olduğunu söyledi. Muhakkak deneyin derim. Bu sıkıntılarla geçirdiğim günlere yanıyorum şuan.

Arkadaslar merhaba,
Bende 6 ay once felan polikistik over sendromu cikti adet duzene girsin diye dogum kontrol hapi verdiler evlenmeden 1 ay once biraktim cocuk istedigim icin o ay kendiliginden adetim oldu suan 1 aylik evliyim adetim gecikti adetimin gecikmesinden 2 gun sonra gebelik testi yaptim ve ikinci cizgi cok silik cikti dayanamadim iki gun sonra tekrar yaptim sabah o da negatif cikti sizce 1 hafta sonra tekrar denemelimiyim cok istiyoruz esimle birlikte bu durumda olan varmi :KK43:
defalarca yapıpta kendini üzme bence moralman düşüyosun zaten ben de 11 aylık evlıyım kullandım evlendikten sonra bırktım bende denedim 2 3 kez ama sonuç negatif eger kendinden şüpheleniyosan bır kadın doğuma git doktor baksın çünkü o testler bazen doğru sonuçta cıkmıyo olabiliyor canım

Pko su olanlara müjde. Ben de pko luydum. Sürekli gecikmeler adet olamamalar (6 ay olmadığımı bilirim) , doğum kontrol hapı (adet düzenleyici olarak ) ile geçirdiğim yıllardan sonra, Mart ayında aslan pençesi çayı ve hayıt suyu kullandım 1 ay düzenli sonrasında düzenli kullanamadım ama aklıma geldikçe 2 haftada bir falan alıyordum. bugün doktor muayenesinde sen de pko yok kist falan yok dedi doktor, eski ultrasonumu gösterdim inanamadı, pko doğuştan olur ya vardır ya yoktur, tedavisi yok bunun dedi, Bitkisel tedavinin işe yarayacağını kabul etmediği için de diğer doktorların teşhisinden şüphelendi. marttan beri adetim düzene girmeye başladı . 50 -60 günlerden 38-35 lere falan düştü ve son olarak 3 aydır düzenli adet görüyorum ve adet sancılarım yok denecek kadar azaldı. Yumurta gelişiminin falan gayet normal olduğunu söyledi. Muhakkak deneyin derim. Bu sıkıntılarla geçirdiğim günlere yanıyorum şuan.
onları günde nasıl kullanıyodun kac kez?

Adet düzensizliğine ve tüylenmeye karşı;Üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak (150-200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte on dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır ve ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün bir su bardağı içilir. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır. Kürün en uygun içim zamanları sabah kahvaltısından iki saat sonra veya öğleden sonra aç karnına içmektir.

Kızlar merhaba. Ben de pco luyum. 24 yaşındayım. 2 aylık da evliyim. 5aydır adet görmüyorum. Ve kendimi bildim bileli hep adetlerim düzensiz. Bi doktora gideyim artık dimi kızlar bebiş de istiyoruz. Kendiliğinden olma şansı düşük :(

Kızlar merhaba. Ben de pco luyum. 24 yaşındayım. 2 aylık da evliyim. 5aydır adet görmüyorum. Ve kendimi bildim bileli hep adetlerim düzensiz. Bi doktora gideyim artık dimi kızlar bebiş de istiyoruz. Kendiliğinden olma şansı düşük :KK43:
Merhaba, doktora gidin ama Polikistik over derse ilaç kullanmaya hemen başlamayın adet söktürücü falan da kullanmayın. Bu sayfada bahsedilen ürünleri deneyin hem zaten yeni evlisiniz, bi kaç ay içinde bitkisel yollarla tedavi olmuş olursunuz. Ancak başka bir problem varsa ona göre devam edersiniz

Çocuk sahibi olmak mümkün değil mi yok mu bunun tedavisi :KK43:
Canım vallah bende artık senin gibi dusunuorum yani git gel git gel doktor asilama oldum yok ikinci icin korkuyorum bu ay ara verdi doktor yine yumurta takibi yapıcak ama valah bende çok yoruldum artık sinirlerim bozuldu iyice şu polikistik over ne zor mus yumurta tembelliği nasıl geçmeyen bişey mis

Çocuk sahibi olmak mümkün değil mi yok mu bunun tedavisi :KK43:
Çocuk sahibi olmaya engel değil pco ama biraz güçleştiriyor. Bu arada eşlerin durumu da önemli, bi tanıdığım pco için 2 yıl çatlatma iğnesi , aşılama falan uğraştı sonra doktora gittiler ki eşinde de problem var. Tüp bebek yaptılar.

Daha önceki yorumlarımda da yazdım 10 yıl önce pco tanısı kondu bana ve 4-5 farklı doktor gördü bu süreçte. Hayıt suyu ve aslan pençesi çayı kullandım. geçen yeni gittiğim doktor sizde pco yok dedi. Eski ultrasonumu gösterdim inanamadı. Denemeye değer.

Kizlar merhabaa aranıza az önce katıldım hep okurdum mükemmel bir paylaşım sitesi ve yaklaşık 1 haftadır hastahane işlemlerimden sonra karar verdim aranıza katılmayı . bana yardımcı olabilir misiniz ? Tahlil sonuçlarımdan hiç bir şey anlamadım 20 yaşındayım ve nişanlıyım tüylenme problemiyle gittiğimde daha doğrusu bende hep olan fakat beni düğünüm olacağı için yeni rahatsız eden problemim diyelim . Daha önceleride gittiğimde herşey normal deniliyordu . Çok karmaşık bir durum kısacası ve internette okudukca morelim alt üst oluyor çocuğunun olmasını engeller mi ? Düzelir mi bu dengeler ? Ciddi bi bozukluk mu? Doktorum benden hormon bozukluğu için kan tahlili ve emar istedi . Ultrasonla baktığında prokistik over var dendi . adet günlerim hep düzenlidir . Hic sormadi adetlerimi . Beni korkutan Lh değerim prolaktin ve testosteron Kan sonucum çıktı . Görüntüye bakarsanız eğer biraz olsun anlayan varsa lütfen yardım edin . Doktor hiç bir şeyi açıklamadı bir iki ilaç ismi yazıp gönderdi .

Eklentiler

• 20161107_154723.jpg
    20161107_154723.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 52
  • 2016-11-09 19.16.24.jpg
    2016-11-09 19.16.24.jpg
    150,5 KB · Görüntüleme: 58
Kizlar merhabaa aranıza az önce katıldım hep okurdum mükemmel bir paylaşım sitesi ve yaklaşık 1 haftadır hastahane işlemlerimden sonra karar verdim aranıza katılmayı . bana yardımcı olabilir misiniz ? Tahlil sonuçlarımdan hiç bir şey anlamadım 20 yaşındayım ve nişanlıyım tüylenme problemiyle gittiğimde daha doğrusu bende hep olan fakat beni düğünüm olacağı için yeni rahatsız eden problemim diyelim . Daha önceleride gittiğimde herşey normal deniliyordu . Çok karmaşık bir durum kısacası ve internette okudukca morelim alt üst oluyor çocuğunun olmasını engeller mi ? Düzelir mi bu dengeler ? Ciddi bi bozukluk mu? Doktorum benden hormon bozukluğu için kan tahlili ve emar istedi . Ultrasonla baktığında prokistik over var dendi . adet günlerim hep düzenlidir . Hic sormadi adetlerimi . Beni korkutan Lh değerim prolaktin ve testosteron Kan sonucum çıktı . Görüntüye bakarsanız eğer biraz olsun anlayan varsa lütfen yardım edin . Doktor hiç bir şeyi açıklamadı bir iki ilaç ismi yazıp gönderdi .

Canım iki tane degerin yüksek cikmis prolaktin zaten gebe kalmayi engeleyen bişiy ama çok yüksek değil tetesteRon yüksek cikmis baya ilaçları kullan bakalım iyi gelri belki

Aslan pencesi bende mi icsem canım adet kaçıncı gün başladın
Aslan pençesi için saraçoğlunun dediklerine bakın ama ben asıl etkiyi hayıt suyuyla beraber kullanınca yakaladım. İkisini birden kullanın derim. Hayıt suyu sabah akşam aç karna yemekten min 1 saat kadar önce. çeyrek çay bardağı. HAngi gün başladığınız önemli değil.

Aslan pençesi için saraçoğlunun dediklerine bakın ama ben asıl etkiyi hayıt suyuyla beraber kullanınca yakaladım. İkisini birden kullanın derim. Hayıt suyu sabah akşam aç karna yemekten min 1 saat kadar önce. çeyrek çay bardağı. HAngi gün başladığınız önemli değil.
Benim sağ tarafım pko var sol da yok tedavi sırasında da hep solda yumurtam oluyo klomen kullaniorum asilama oldum tutmadı

Back