Polikistik over sendromu ve gebelik

Allah gonlunuze gore versin arkadaslar. Bende pcoluyum.evlendim 2.ayda hamile kaldim.tedavisiz ilacsiz. Teyzem de var pco 4.bebege hamile suan. Kuzenimde de var oda evlendigi gece hamile kaldi. Yani demek istedigim imkansiz diye bisey yok.Allah bebislerle doldursun gobuslerinizi:)

Ben de çok kullandım düzenliyor kistlere de iyi geliyor eritiyor. Rabbim inş sana da hayırlısıyla nasip etsin
hayatımda bırı var ıste sevgılıyız evlenırsek dusunsene çocuk olmaması çok uzucu:(ılac kullanıyorum suan dogum kontrol hapı.çok teşekkür ederım yorumun ıcın

hayatımda bırı var ıste sevgılıyız evlenırsek dusunsene çocuk olmaması çok uzucu:KK43:ılac kullanıyorum suan dogum kontrol hapı.çok teşekkür ederım yorumun ıcın
Ben de nişanlıydim öğrendiğimde eşim hiç sorun etmemişti. Şimdiden bunları düşünme Allah nasip ettiyse Eğer her şekilde olur zaten

Pko teşhisi öyle hemen konulmuyor onun belli belirtileri var. Banada var demişti doktor klomen kullandım ertesi ay hamile kaldım. Ama pko değilmiş düzgün bir doktora gidin bence

Benimde adetim geçiyo her ay böyle 10 gün oldu suan 4.gün test yaptım cikmadi artık gecikmesine istemiyorum ya nezaman kurtulmak bu kısır döngüden 55kg yum. buarada bi doktor zayıfla dedi

Back