Polikistik over sendromu ve gebelik

Canım kilong normal bende 65 kiloyu boyum 170 normal kilom ama sag tarafta pko var tek taraflı yani ama sıkma canini ve kilo verme 55 kilo iyi çünkü pko nun aslında çok kilolu yada Tüylenme olmasa bile oluo bende olduğu gibi dış görünüm gayet normal ama pko var klomen catlama ignesi yada asilama denedin mi hic

Denemedim canim doktor bakiorum ilgilenebilcek bikaç doktora gittim bidaki adetin de gel deyip ılgılnmıyolar. benimde boyum 160 55 kgibi yum.adetim düzensiz 10gun 1 ay geçiyo öyle oluyorum benim iki yumurtalık tada varmış. Adet olunca gidicem doktora

Canım benimde öğleydi

Ama ben catlama ignesinden sonra 32 güne düştü dongüm şimdi asilama yaptırdım sonuç bekliorum rabbim nasip eder ınsalah sagon kuru dene bıçak insana iyi gelio

Soğan kurunun denedim canim .yine gecikio.inşallah hamilesindir.özele mi devleté mi gidiyosun.ben kararsız kaldım araştırma yani gitsem Kliniği olan doktora mi özel Hastaneye mi. sen iğneyi nerde oldun canim.iğneyle tutması daha yuksek mis klomene gore

Canım söyle doktor bana tek tek açıkladı Klomen ilk kullandiriolar çünkü sonra igneye gecilio eğer klomen le yumurta büyümesse ignenin dozu önemli canım bazen çok buyutüyomus ben özel kılınır gittim açıkçası devlet hastaneleri hiç ilgili değil özel hastanelerde artık devletten farkı kalmadı canım benim senin tedavi sürecin ne şuanda bildigim herseyi paylasabilirim

Benim adetim geciyodu biay geçti doktora gittim alttan muayene etti polikistik over var zayıfla dedi sokuyucuyla folik asit verdi gönderdi adet olduktan sonra başka bi hastanede hormon testi yaptırdım tsh yuksek çıktı dahiliyeye git dedi onun tedavisini yapiorum.fsh 7 lh da 14 çıktı bidaki ay gel dedi daha gidemedim.şimdi nereye gitsem die düşünüyorum klinikte hormon testlerini nerde yaptiriyosun ücretleri nekadardi yaptırdığını testlerin bunlarıda merak ediyorum.ben istanbuldayim buarada canim

10. Gün gecikme idrar kan testi negatif
13.gün kahverengi regl miktar reglden daha az
Üstüne görme olabilirmi 5 aydır 30_32_33 en fazla. Bu ay ilginç hamile olabilir miyim

Canın adetin 10 gün mu geçti çıkmaması biraz zor bir ihtimal doktor gittin mi

Cumaya randevu aldım geç döllenme olabilir mi ki diye takılıyo aklima

İstemez olur muyum cokkkkkkkkkkkkk
Canım inşallah hamişsindir belli olmaz sabret bekle bunda da vardır bir hayır şuanki telaşı anlıyorum bende polikistik over var 8 sene oldu bebek istiyoruz doktorlar oyalip durdu maddi durumumuz iyi olmadığı için asilama daha yeni oldum bu ay 7 gunumde yim okadar istiyorum ki bende anlatamam o sevinci paylaşmak inşallah sende bebegine kavusursun

Beni daha çok üzen tatmadiysa esimin bana hamileymişim gibi davranması kayinvalidem kayınpederim hepsi çok istio çok zor bir süreç rabbim yardımcımız olsun insalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…