- 10 Ekim 2016
- 154
- 21
- 18
- 36
Benimde adetim geçiyo her ay böyle 10 gün oldu suan 4.gün test yaptım cikmadi artık gecikmesine istemiyorum ya nezaman kurtulmak bu kısır döngüden 55kg yum. buarada bi doktor zayıfla dedi[/QUOTE
Sizde de mi pco var
Canım kilong normal bende 65 kiloyu boyum 170 normal kilom ama sag tarafta pko var tek taraflı yani ama sıkma canini ve kilo verme 55 kilo iyi çünkü pko nun aslında çok kilolu yada Tüylenme olmasa bile oluo bende olduğu gibi dış görünüm gayet normal ama pko var klomen catlama ignesi yada asilama denedin mi hicSizde de
Canım benimde öğleydiDenemedim canim doktor bakiorum ilgilenebilcek bikaç doktora gittim bidaki adetin de gel deyip ılgılnmıyolar. benimde boyum 160 55 kgibi yum.adetim düzensiz 10gun 1 ay geçiyo öyle oluyorum benim iki yumurtalık tada varmış. Adet olunca gidicem doktora
Canım söyle doktor bana tek tek açıkladı Klomen ilk kullandiriolar çünkü sonra igneye gecilio eğer klomen le yumurta büyümesse ignenin dozu önemli canım bazen çok buyutüyomus ben özel kılınır gittim açıkçası devlet hastaneleri hiç ilgili değil özel hastanelerde artık devletten farkı kalmadı canım benim senin tedavi sürecin ne şuanda bildigim herseyi paylasabilirimSoğan kurunun denedim canim .yine gecikio.inşallah hamilesindir.özele mi devleté mi gidiyosun.ben kararsız kaldım araştırma yani gitsem Kliniği olan doktora mi özel Hastaneye mi. sen iğneyi nerde oldun canim.iğneyle tutması daha yuksek mis klomene gore
Ayy canım ınsalah öğle dir bebek istiosanCumaya randevu aldım geç döllenme olabilir mi ki diye takılıyo aklima
Canım inşallah hamişsindir belli olmaz sabret bekle bunda da vardır bir hayır şuanki telaşı anlıyorum bende polikistik over var 8 sene oldu bebek istiyoruz doktorlar oyalip durdu maddi durumumuz iyi olmadığı için asilama daha yeni oldum bu ay 7 gunumde yim okadar istiyorum ki bende anlatamam o sevinci paylaşmak inşallah sende bebegine kavusursunİstemez olur muyum cokkkkkkkkkkkkk
Yok tatlım asilama olalı 7 gun oldu 14 gün igrenebilosun7 gün gecikti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?