- 22 Şubat 2020
- 34
- -62
- 1
- Konu Sahibi LiveY0urLife
-
öncelikle merhabalar..çocuk olmayabilir cümlesi çok yanlış olmuş..hiçbir problemi olmadığı halde 6ncı 8nci ayında gebe kalanlar var..3 ay daha çok erken..adet düzensizliği ve kilon var mı ? bu yollardan geçmiş biri olarak soruyorum :)Arkadaşlar 3 aydır çocuk yapmaya çalışıyorum olmadi bir türlü. Vajinal mantar yüzünden kadın doğuma gittim. Polikistik OVER de varmış. Doktor bu yüzden cocuk olmayabilir dedi. Adetin 3. Günü gel kan tahlili ver yarın sonuçlar çıkacak dedi. Dün gittim tahlil verdim. Eğer sendrom teşhisi koyulursa 6 ila 1 sene arasi deneyeceksin cocuk yapmayi , eger olmazsa tedaviye baslanacak gibi şeyler söyledi. Bende ilaç tedavisine hemen baslayamazmiyim dedim. Onu ben bilemem cocugu isteme şekline bagli dedi. Tam anlayamadim ne demek istediğini. Doktora kısırlığa yol açar mi diye sordugumda bana hayır dedi ama internette öyle yazmıyor kısır kalma ihtimali var yazıyor kafam karıştı.. Bu hastalık nedir biraz bilgi edindim ama tam anlayamıyorum kafam allak bullak oldu..Çok korkuyorum çocuğum olmazsa diye..Bana yardımcı olurmusunuz lütfen.. Bu durumla karşılaşanlar bilgi verebilir mi? Benim gibi çocuk isteyenlere Rabbim bir an önce versin inşallah Tüm hastalara şifa diliyorum.
Merhabalar. Adet duzensizligimvar 3 , 5 gün erken oluyorum. Boyum 1.67 kilom 65. kilom yok ama biraz fazlaligim var Teşekkürler:)öncelikle merhabalar..çocuk olmayabilir cümlesi çok yanlış olmuş..hiçbir problemi olmadığı halde 6ncı 8nci ayında gebe kalanlar var..3 ay daha çok erken..adet düzensizliği ve kilon var mı ? bu yollardan geçmiş biri olarak soruyorum :)
Ben 21 yaşıma yeni girdim 3 senedir çocuk istiyorum olmadı pco var 35 günde adet oluyorum aralık ayında kimyasal hamilelik geçirdim demek ki hamile kalınabiliyorArkadaşlar 3 aydır çocuk yapmaya çalışıyorum olmadi bir türlü. Vajinal mantar yüzünden kadın doğuma gittim. Polikistik OVER de varmış. Doktor bu yüzden cocuk olmayabilir dedi. Adetin 3. Günü gel kan tahlili ver yarın sonuçlar çıkacak dedi. Dün gittim tahlil verdim. Eğer sendrom teşhisi koyulursa 6 ila 1 sene arasi deneyeceksin cocuk yapmayi , eger olmazsa tedaviye baslanacak gibi şeyler söyledi. Bende ilaç tedavisine hemen baslayamazmiyim dedim. Onu ben bilemem cocugu isteme şekline bagli dedi. Tam anlayamadim ne demek istediğini. Doktora kısırlığa yol açar mi diye sordugumda bana hayır dedi ama internette öyle yazmıyor kısır kalma ihtimali var yazıyor kafam karıştı.. Bu hastalık nedir biraz bilgi edindim ama tam anlayamıyorum kafam allak bullak oldu..Çok korkuyorum çocuğum olmazsa diye..Bana yardımcı olurmusunuz lütfen.. Bu durumla karşılaşanlar bilgi verebilir mi? Benim gibi çocuk isteyenlere Rabbim bir an önce versin inşallah Tüm hastalara şifa diliyorum.
Adet oluyorsan olur inşallah .adet görmeden hamile kalanı bile gördük artık siz düşününBen 21 yaşıma yeni girdim 3 senedir çocuk istiyorum olmadı pco var 35 günde adet oluyorum aralık ayında kimyasal hamilelik geçirdim demek ki hamile kalınabiliyor
Bu ay bende olmadım 37. Gün bugün. 33. Gün kan testim negatif çıktı acaba geç döllenme olabilir mi? Haftaya çıkar mıAdet oluyorsan olur inşallah .adet görmeden hamile kalanı bile gördük artık siz düşünün
Bu gün tekrar kan verin istersenizBu ay bende olmadım 37. Gün bugün. 33. Gün kan testim negatif çıktı acaba geç döllenme olabilir mi? Haftaya çıkar mı
Bugün veremem tatil burada salı günü verebilirimBu gün tekrar kan verin isterseniz
Bekleyin artıkBugün veremem tatil burada salı günü verebilirim
Yok siz yanlış anlamışsınız :) Doktor demedi bana gebeliğe engel değil, kısır olursun diye. Internetten pek çok siteden araştırdım genellikle kısır olma ihtimali var yazmışlar. Ama doktora sorduğumda hayir yok oyle birsey dedi. Bende o yuzden kafam karisti Herkes ayri birsey diyorDoktorunu iyi seç cnm bak böyle olur olmaz seni endişelendirmiş ve yanlış bilgi vermiş.polikstik gebeliğe kesinlikle engel değil ki suan biçok kişide var olan bir şey.tedaviye de Tabiki hemen başla zaman kaybetme çünkü tedaviler bes aydan sonra etkisini gösteriyor genelde .olmayacak diye düşünme sakın.burada neler okuyoruz neler .ne mucizelerle hamile kalanlar var.ciddi bir sıkıntın olmadığı sürece Rabbimin taktiriyle olur inşallah.bnde de polikistik var ve ben bebek düşündükten on ay sonra hamile kaldım .
Aaa nasıl yani hiç mi adet görmüyormuşRabbim bilir.. Benim teyzem hiç adet görmeden gebe kalmış.. Gerisini sen düşün :)
Evet ilaç alırsa adet görüyormuş almazsa görüyormuş. 2 evladı var nasip kısmet işleriAaa nasıl yani hiç mi adet görmüyormuş
ilâçla yumurta catliyordur 15gun sonra da adeti gelir, yumurtama gününde de ilişki olursa kalır hamileEvet ilaç alırsa adet görüyormuş almazsa görüyormuş. 2 evladı var nasip kısmet işleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?