polikistik over sendromu olup zayıf olanlara öneri

Allah gonlune istegine gore versin insallah surec ne kadar zorlu ve uzun olursa olsun stres yapmayip guzel dusunmek cok onemli sahsi fikrim esinizin devlet hastanesinde ayri bir doktora daha gorunmesi cnku ben artik ozel olan hicbir kuruma guvenmiyorum

Devlet hastanesine gittim inferliteye yönlendirdi 2 ay femera deneyip olmazsa aşılama yapıcaz dediler. eşimin testlerinede gayet iyi normal olan sperm 5 milyondan fazla dediler. Aklım çok karışık gerçekten 2 seneyi geçti nedense boşa kürek çekiyormuşuz gibi hissediyorum. Eşimde varikosel olduğu için Morfoloji %2 ileri hareket %32 sayısı 230 milyon. Okuduğum her yerde ve dünya Sağlık örgütünün belirlediği %4 ün altında morfoloji kabul edilmiyor devlet normal diyor ameliyata gerek yok diyor.. Şimdi aşılama tutmazsa ya da sağlıksız bi gebelik olursa bizde bıraktığı yıkımı daha ağır olur diye korkuyorum ne yapsak gerçekten düşünemiyorum artık

Bence universite hastanelerinden birinden saglam guvenilir bir prof dr bulup bu sureci onunla ilerletmeniz daha guvenilir gibi geliyor bana

Çok sağolun bunu da bir deneyim. En azından belki aklımdaki soruları giderebilirim
Kesinlikle. Cunku surekli doktor ve hastane degistirdikce insanin akli karisiyor ici daraliyor herkes ayri bir sey knusuyor. Sahsen ben oyle yaptim. Buldum kendime bir doktor. Aninda teshisi koydu sonra tum tahliller ilac vs derken gebeligimde de kontrolu o yapti dogumu da o yaptirdi. Hatta dogum sonrasi bebegime doktoru bile o buldu. Farkli doktorlara gidip iyi ki aklimi bulandirmamisim

Peki hangi şehirdesiniz hangi hastane ve doktorla ilerlediniz? Ben 2 senedir özellere gittim boşunaydı hepsi genelde bebeği hemen olanlarla hamilelerle ilgileniyolar. Bu durumda olduğumuz için çok üstünde durmuyolardı sanki gelmeyin der gibi.. Asıl doktor olmak istediğinde hamile kalabilene bakmak değil bence sorunu olanların üstünde durmak diye düşünüyorum.. Ama her gittiğim yer direk tüp bebek diyor bunu gerektiren bir durum yokki tamam pcos var eşimde de az da olsa var belki ama düzenli adet görüyorum yumurta oluşuyor çatlıyor demekki normalde bebeğim olabilir. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum

Ben ankaradaydim hacettepede bir doktorun ozel muayenehanesine gitmistim cok memnunum eger ankaradaysan adini verebilirim. Evet cogu doktor ugrasmiyor ya da takip etmiyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…