polikistik over sendromu olup zayıf olanlara öneri

finduk_hatun

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
34
34
8
30
merhaba arkadaşalar,

Doktorum bende polikistik over sendromu olduğunu söyledi fakat ben çok zayıfım izlediğim tüm videolarda pko sendromu olanların öncelikle kilo vermeleri gerektiğini söylüyor. benim gibi olanlar için öneri duyan okuyan yada doğal yöntem bileniniz var mı? soğan kürünü denedim ama olmadı faydası en son caksır kökü suyu içtim 1 ay boyunca o da işe yaramadı. lütfen yardımcı olunnnnn

Ben de çok zayıfım ve bende de yıllardır pco var, glukofen içtim geçen ay yumurtlama oldu ama bu ay 26. Gündeyim hala yumurtlamayı görmedim..

Evet bende pko luyum ve çok zayıfım doktor bana sakın kilo alma alirsan insulin direnci oluşur dedi ve karbonhidratsız diyet önerdi. Sizin asıl problem ne? Adet düzensizliği mi yoksa cocuk falan mi istiyorsunuz? Mesela benim çocuğum olmadi tup bebekle oldu. Ben bu doğal yöntemlere hic inanmıyorum ne yalan diyim. Inofolic combi ve folio 2sini kullanıyordum ama ben zaten düzenli adet görüyordum.
Genelde yürüyüşü öneriyorlar doktor bana da yürüyüş önermişti. Yumurtaların çalışması için herhalde

Canım tüp bebekte hamilelik sürecinde iğne ilaç vs kullanıyor musjn

Canım tüp bebekte hamilelik sürecinde iğne ilaç vs kullanıyor musjn
Yok canim sadece ilk 3 ay kan sulandırıcı iğne ve progestan igne ve fitil kullandım 12.haftada biraktim onlari . Normal her gebenin kullandığı vitaminlere devam ediyorum o kadar

ben çocuk istiyorum 1 senedir deniyoruz ama olmuyor işte adet düzensizliğim olduğundan hep gidiyorum doktor " bu ay da yumurtlama olmamış diyor" çok yoruldum artık bu ay da olmazsa tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorum.

Doktorunu değiştir canım. Dedigin mantıklı tup bebek merkezi ile görüş. Yumurta takibi aşılama bunlar ayrı stres ve yine aynı şekilde hormon kullanacak ilaç iğne ve tutma olasılığı düşük. Esin in spermlerine bakıldı mi?

Ya bence de öyle zaten tedavi adı altında bir sürü ilaç iğne oluyoruz 1 defa yaptırırım biter sonuçta diye düşünüyorum
Evet canım. Hem de geride elinde embriyo falan da kalabilir duruma gore. Hem tutma olasılığı daha yüksek. Ne derler küçük deniz de bogulacagina büyük denizde boğul o hesap. Insallah en kısa zamanda evlat sahibi olursun sende

Selam kizlar bende de pcos var. Dogustanmis oyle dedi doktor. Adetlerim de 40gunde falan oluyor o da ruh halime bagli degisiyor. Bana da yumurtaliklarin cok guclu ve cok fazla dedi bu ne demek noolur biriniz soyleyin kafayi yiyecem klomen diye bir ilac yazdi ama nesir ne degildir sonraki surec ne olur hic bilmiyorum bilen biri bana bir anlatsin hayrina bu arada bir yillik evliyim ve bebis istiyorm fazla ugrasmadan gideym doktora dedm durum bu. Ayrica ben de fazlaca zayifim zaten yeme icmeyle hiic aram yok umutlanmali miyim sizce bu güclu demesinden yoksa bu sacma bisi mi

Canım nasıl hamile kaldın. Bende 2 yıldır istiyorum olmadı bu ay hormon testim pcos çıktı. Ama 2 yıldır hiç böyle çıkmamıştı. Ben baya zayıfım 2 yıldırda o kadar test yapıldı hiçbir sorun yoktu şimdi bu çıktı. Sağ over pcos dedi doktor. Ama ilaç falan vermedi. Bidaki ay tekrar eşim ve benden test istedi aşılama dedi.

Canm benm doktorum ilk basta esimden de benden de tahlil istedi ikimizde de bir problem cikmadi. Bende sadece pcos oldugunu soyledi. Bu nedenle gebelik icin once klomen kullan olmazsa tekrar tekrar 6 ay boyunca klomenle deneyelim dedi. İlk ay klomen kullandim domtorun belrttigi sekilde. Bir de iliskiye girme zamanlarini falan soyledi ben onun dediginin iki kati kostum esimin pesinden cok sukur ikinci ay klomen kullanmama gerek kalmadan gebe oldugumu ogrendim. Sen de doktorunla gorus asilamadan once klomen yontemini denesin gerekli gorurse

Benim eşimde varikosel var sayı iyi ama ileri hareket az gibi. Klomen tedavisi uygulandı kist oluştu doktor devam etmedi. Eşimede özeller ameliyat diyor devlet gerek yok diyor. Arada kaldık. Şimdi o da test vercek. Ameliyat olursa 6 ay bekleme süresi var bakalım doktor ne önercek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…