• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over sendromu olup adet gecikmesiyle hamile kalan varmı??

BlueBerry4268

💞 MAVİŞ 🐈 ve 🐈 MİA 💞
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2021
1.542
2.769
63
24
Merhaba kızlar. Benim polikistik over sendromum var. Geçen sene 25 haftalıkken rahim ağzı yetmezliği ile bebeğimi kaybettim.Doğumdan önce düzensiz olan reglim doğum sonrası düzene girdi. Ve ilk defa bu ay 9. Günüm geçti daha regl olmadım. Ayrıca 2-3 gündür kahverengi leke görüyorum öyle çok değil. İdrara çok çıktım. Halsizlik uyku hali yorgunluk var. Mide bulantılarım ve ekşimesi de oluyor. Karnımın üstüne yatmak istiyorum ama yatamıyorum hemen ağrıyor baş dönmelerimde oluyor. Şüpheliyim.Doktora randevum 15 Haziranda bende bekleyemedim sizlere sormak istedim sadece korkum kahverengi leke sorununu ilk haftalarda ne yoğunlukla ve sıklıkla yaşadınız?? Paylaşırsanız seviniririm..

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Benim polikistik over sendromum var. Geçen sene 5.5 aylıkken rahim ağzı yetmezliği ile bebeğimi kaybettim.Doğumdan önce düzensiz olan reglim doğum sonrası düzene girdi. Ve ilk defa bu ay 9. Günüm geçti daha regl olmadım. Ayrıca 2-3 gündür kahverengi leke görüyorum öyle çok değil. İdrara çok çıktım. Halsizlik uyku hali yorgunluk var. Mide bulantılarım ve ekşimesi de oluyor. Karnımın üstüne yatmak istiyorum ama yatamıyorum hemen ağrıyor baş dönmelerimde oluyor. Şüpheliyim.Doktora randevum 15 Haziranda bende bekleyemedim sizlere sormak istedim sadece korkum kahverengi leke sorununu ilk haftalarda ne yoğunlukla ve sıklıkla yaşadınız?? Paylaşırsanız seviniririm..
belırtılerınız psıkolojıkte olabılır hamılelıkten de kaynaklanabılır tam olarak bılemeyız ıdrar testı alıp yapsanız cıkar gecıkme bayagı olmuş çünkü.Benım kahverengı akıntım her oldugunda gebeyım sandım ama meger adet başlamadan once gelen 1-2 gunluk lekenmelerımmıs gebe oldugum zaman hıc lekelenmem olmadı.Ama başka arkadasta olmustu herkeste farklı🤷‍♀️

belırtılerınız psıkolojıkte olabılır hamılelıkten de kaynaklanabılır tam olarak bılemeyız ıdrar testı alıp yapsanız cıkar gecıkme bayagı olmuş çünkü.Benım kahverengı akıntım her oldugunda gebeyım sandım ama meger adet başlamadan once gelen 1-2 gunluk lekenmelerımmıs gebe oldugum zaman hıc lekelenmem olmadı.Ama başka arkadasta olmustu herkeste farklı🤷‍♀️
Yardımın için çok teşekkürler.. İnşallah hamileyimdir çok istiyorum. 😊

Benim lekelerim olmuştu başlarda doktor progestan vermişti geçmişti. Sonra kalbi durdu bebeğimin ama o ayrı bir konu tabi… İhmal etmeyin test yapın çıkar zaten baya gecikme olmuş. Eğer gebelik varsa doktora söyleyin size progestan verir muhtemelen…

Benim lekelerim olmuştu başlarda doktor progestan vermişti geçmişti. Sonra kalbi durdu bebeğimin ama o ayrı bir konu tabi… İhmal etmeyin test yapın çıkar zaten baya gecikme olmuş. Eğer gebelik varsa doktora söyleyin size progestan verir mmuhtemelen...
İdrar testinde çıkarmı ki yarın yapsam. Sizler kaçıncı gününüzde yapmıştınız? Ben ilk hamileliğimde yapmıştım negatif çıkmıştı ertesi gün kan testi vermeye gittiğimde pozitif çıktmıştı... Pek güvenemedim gitti o testlere...

bende de var pco 5 yıldır ugrasıyorum normal yolla gebe kalamadım inşallah vardır cnm ben tüpp bebek yaptırdıgımda çizikt olsa 1 haftada cıkmıstı istersen bir yaptr ve bize de haber et:)

bende de var pco 5 yıldır ugrasıyorum normal yolla gebe kalamadım inşallah vardır cnm ben tüpp bebek yaptırdıgımda çizikt olsa 1 haftada cıkmıstı istersen bir yaptr ve bize de haber et:)
İlk hamileliğimde duphaston kullanmıştım 4 ay kadar sonra 2 ay bıraktım ilacı birde baktım hamileyim. 21 yaşındayım 19 yaşımın sonlarında gelen mucizemdi benim ama nasip değilmiş kaybettik. Çok dua ediyorum inşallah pozitif çıkar. Cevaplarınızı esirgemediğiniz için hepinize de teşekkür ederim. Haber edicem sonucu 😊

Polikistik overim bende rahim ağzı yetmezliğinden 16 haftalık ikizlerimi erken doğumla kaybettim.. Dogumdan sonra bir süre adetler düzene giriyor sonra tekrar düzen bozuluyor benim öyle olmuştu kahverengi lekeleriniz adetten önce gelen lekelenme de olabilir hamilelikte olabilir idrar testi yapsanız çıkar sonuç..

Polikistik overim bende rahim ağzı yetmezliğinden 16 haftalık ikizlerimi erken doğumla kaybettim.. Dogumdan sonra bir süre adetler düzene giriyor sonra tekrar düzen bozuluyor benim öyle olmuştu kahverengi lekeleriniz adetten önce gelen lekelenme de olabilir hamilelikte olabilir idrar testi yapsanız çıkar sonuç..
İlk hamileliğimde idrar testim negatif çıkmıştı ertesi gün kan testinde pozitif çıktı. Artık önümüzdeki haftayı bekliyeceğim canım teşekkürler yanıtın için. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. 😊

İlk hamileliğimde duphaston kullanmıştım 4 ay kadar sonra 2 ay bıraktım ilacı birde baktım hamileyim. 21 yaşındayım 19 yaşımın sonlarında gelen mucizemdi benim ama nasip değilmiş kaybettik. Çok dua ediyorum inşallah pozitif çıkar. Cevaplarınızı esirgemediğiniz için hepinize de teşekkür ederim. Haber edicem sonucu 😊
ah cnm daha cok gençsin merkaetme elbet olut:)

İdrar testinde çıkarmı ki yarın yapsam. Sizler kaçıncı gününüzde yapmıştınız? Ben ilk hamileliğimde yapmıştım negatif çıkmıştı ertesi gün kan testi vermeye gittiğimde pozitif çıktmıştı... Pek güvenemedim gitti o testlere...
Çıkar şu an bence ihmal etme yap… Sen bilirsin 🤷🏼‍♀️

Pcoda bu kadar uzun sürmez ki başka bir sorun olmadığına emin misin canım

Back