Yaklasik 15 gundur kullaniyorum 1.5 senelik evliyim hic korunmadim almadi cocuk bir aydirda doktora gidiyorumSen nezamandir kullaniyosun canim.nezamandir cocuk dusunuyosun
Banada eczane gunde 1 defa tok karinla icilecek yazmis81 tl 20 tablet var içinde günde 2 adet sabah akşam içiyorum yani ayda 3 paket yapıyor aylık masrafı 243tl
5 senedir flan çocuk için. .Sen nezamandir kullaniyosun canim.nezamandir cocuk dusunuyosun
7 aylik evliyim.Benim ilk evlendigimde bir düsügüm oldu.bidahada olmadi.Yaklasik 15 gundur kullaniyorum 1.5 senelik evliyim hic korunmadim almadi cocuk bir aydirda doktora gidiyorum
Üzulme kuzum..guzel dusun.sabret. hepimiz guzel gunleri bekliyoruz.tüp bebek tedavisi icin ne diyor.bide eşin muayene oldumu5 senedir flan çocuk için. .
Dediğim gibi 2.kutum 20 günlük kapsüller. 2. Kutuya yeni basladim
Kızlar doktordan çıktım 4 yumurta da çok büyümüş dedi. Mm leri sormadım.
Büyük ihtimal asilamaniz iptal olablir dedi sinirim bozuk
Büyük olması iyi bişey değil mi bilmediğim için soruyorum kusuruma bakmayın5 senedir flan çocuk için. .
Dediğim gibi 2.kutum 20 günlük kapsüller. 2. Kutuya yeni basladim
Kızlar doktordan çıktım 4 yumurta da çok büyümüş dedi. Mm leri sormadım.
Büyük ihtimal asilamaniz iptal olablir dedi sinirim bozuk
Benimki aç karnına günde 2 defa doktor tavsiyesi böyleydiBanada eczane gunde 1 defa tok karinla icilecek yazmis
Bende günde 2 defa ac karnina iciyorumBenimki aç karnına günde 2 defa doktor tavsiyesi böyleydi
Sagolun.. tüp bebek için birkaç asilama sonra tüp bebek e geçiriliyor. Tabi kişiye göre değişir. Eşim de oldu tabi bütün evraklar yapıldı. Bakalım ya bekliyorum ne diyecek diye üzüldüm ama catlatma ignesi versin bariÜzulme kuzum..guzel dusun.sabret. hepimiz guzel gunleri bekliyoruz.tüp bebek tedavisi icin ne diyor.bide eşin muayene oldumu
İyi birşey ama 3 ten fazla yumurta büyürse asilama yapmıyorlar devlet te ben istiyorum dedim ısrarla sorayım ne olucak diye dediBüyük olması iyi bişey değil mi bilmediğim için soruyorum kusuruma bakmayın
Hakkinizda hayirlisi olsun kizlar.morel bozmayalim.benimde bazen morelim.bozuluyor.ama dusunmemeye calisiyorum.devlet hastanesinde pek ilgilenmiyorlar.kendinize guzel bi doktor belirleyin ozelde derim.Sagolun.. tüp bebek için birkaç asilama sonra tüp bebek e geçiriliyor. Tabi kişiye göre değişir. Eşim de oldu tabi bütün evraklar yapıldı. Bakalım ya bekliyorum ne diyecek diye üzüldüm ama catlatma ignesi versin bari
Ben çoğul da olsa evet derim dedim ins yaparlar hayirlisiyla
İyi birşey ama 3 ten fazla yumurta büyürse asilama yapmıyorlar devlet te ben istiyorum dedim ısrarla sorayım ne olucak diye dedi
Hmm doktoruma sorayim bi kime sorduysam gunde iki iciyoBenimki aç karnına günde 2 defa doktor tavsiyesi böyleydi
Ah kzum güzel hastane aslında ama 3yumurta dan sonrasına nedense yapmıyor lar asilamaHakkinizda hayirlisi olsun kizlar.morel bozmayalim.benimde bazen morelim.bozuluyor.ama dusunmemeye calisiyorum.devlet hastanesinde pek ilgilenmiyorlar.kendinize guzel bi doktor belirleyin ozelde derim.
Sabah aksam iciyor genelde herkes bi sor bakalimHmm doktoruma sorayim bi kime sorduysam gunde iki iciyo
Hic bir bilgim yok bu konuda canim.Allah gonlune gore versin.bu ay olmazsa bidahaki aya olur.insallahAh kzum güzel hastane aslında ama 3yumurta dan sonrasına nedense yapmıyor lar asilama
Yok canimİnofolic SGK karsılıyormu
75 tl ydi galiba yanlis hatirlamiosam icinde 20 tane varKaça aldınız siz
Canm 2 gun once bende gebelik şüphesiyle gittim ve banada polikstik over dedi hatta kotu huyluya benziyor hamile olamazsin dedi kendimde saglikci oldugum icin israrla beta hcg istedim onun dışında benden 3 tane tahlil istedi kanlar iste pelvik us ler filan tabu bu ultrasona girmem icin idrara sıkışmam gerekiyordu bende giremedim hastanedende memnun kalmadigim icin ertesi günde gitmedim gebelikten tamamen umidim kesilmisti agur bile kaldirmiyordum gebeysem diye bugunde kanepeleri filan heo kaldirip kafa dagitmak icin temizlik yapiyordum dedim e nabizdan bir bakayim birde baktim beta hcg 496 cıkmış yarin icin baska bir doktora randevu aldim simdi tek dusuncem insallah 2 katina cikmistir deger ve herhangi bir sorun yoktur rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallahDoktor önerisiyle inofolic kullanmaya basladim.sizler nasil bir yol izlediniz kizlar?
Saglicakla al kucagina canim.cok sevindimCanm 2 gun once bende gebelik şüphesiyle gittim ve banada polikstik over dedi hatta kotu huyluya benziyor hamile olamazsin dedi kendimde saglikci oldugum icin israrla beta hcg istedim onun dışında benden 3 tane tahlil istedi kanlar iste pelvik us ler filan tabu bu ultrasona girmem icin idrara sıkışmam gerekiyordu bende giremedim hastanedende memnun kalmadigim icin ertesi günde gitmedim gebelikten tamamen umidim kesilmisti agur bile kaldirmiyordum gebeysem diye bugunde kanepeleri filan heo kaldirip kafa dagitmak icin temizlik yapiyordum dedim e nabizdan bir bakayim birde baktim beta hcg 496 cıkmış yarin icin baska bir doktora randevu aldim simdi tek dusuncem insallah 2 katina cikmistir deger ve herhangi bir sorun yoktur rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?