Polikistik over sendromu olanlar

Sen nezamandir kullaniyosun canim.nezamandir cocuk dusunuyosun
5 senedir flan çocuk için. .
Dediğim gibi 2.kutum 20 günlük kapsüller. 2. Kutuya yeni basladim

Kızlar doktordan çıktım 4 yumurta da çok büyümüş dedi. Mm leri sormadım.
Büyük ihtimal asilamaniz iptal olablir dedi sinirim bozuk

Üzulme kuzum..guzel dusun.sabret. hepimiz guzel gunleri bekliyoruz.tüp bebek tedavisi icin ne diyor.bide eşin muayene oldumu

Büyük olması iyi bişey değil mi bilmediğim için soruyorum kusuruma bakmayın

Üzulme kuzum..guzel dusun.sabret. hepimiz guzel gunleri bekliyoruz.tüp bebek tedavisi icin ne diyor.bide eşin muayene oldumu
Sagolun.. tüp bebek için birkaç asilama sonra tüp bebek e geçiriliyor. Tabi kişiye göre değişir. Eşim de oldu tabi bütün evraklar yapıldı. Bakalım ya bekliyorum ne diyecek diye üzüldüm ama catlatma ignesi versin bari
Ben çoğul da olsa evet derim dedim ins yaparlar hayirlisiyla
Büyük olması iyi bişey değil mi bilmediğim için soruyorum kusuruma bakmayın
İyi birşey ama 3 ten fazla yumurta büyürse asilama yapmıyorlar devlet te ben istiyorum dedim ısrarla sorayım ne olucak diye dedi

Hakkinizda hayirlisi olsun kizlar.morel bozmayalim.benimde bazen morelim.bozuluyor.ama dusunmemeye calisiyorum.devlet hastanesinde pek ilgilenmiyorlar.kendinize guzel bi doktor belirleyin ozelde derim.

Hakkinizda hayirlisi olsun kizlar.morel bozmayalim.benimde bazen morelim.bozuluyor.ama dusunmemeye calisiyorum.devlet hastanesinde pek ilgilenmiyorlar.kendinize guzel bi doktor belirleyin ozelde derim.
Ah kzum güzel hastane aslında ama 3yumurta dan sonrasına nedense yapmıyor lar asilama

Kizlar ben adet olamiyordum 1 aydir bu sebepten dolayi.hem inofolic kullanmaya basladim hem 2 kutu tarlusal ictim.rahim duvarim inceldigi icin.dun adet oldum.adetten sonra ovulasyona baslicam.

Doktor önerisiyle inofolic kullanmaya basladim.sizler nasil bir yol izlediniz kizlar?
Canm 2 gun once bende gebelik şüphesiyle gittim ve banada polikstik over dedi hatta kotu huyluya benziyor hamile olamazsin dedi kendimde saglikci oldugum icin israrla beta hcg istedim onun dışında benden 3 tane tahlil istedi kanlar iste pelvik us ler filan tabu bu ultrasona girmem icin idrara sıkışmam gerekiyordu bende giremedim hastanedende memnun kalmadigim icin ertesi günde gitmedim gebelikten tamamen umidim kesilmisti agur bile kaldirmiyordum gebeysem diye bugunde kanepeleri filan heo kaldirip kafa dagitmak icin temizlik yapiyordum dedim e nabizdan bir bakayim birde baktim beta hcg 496 cıkmış yarin icin baska bir doktora randevu aldim simdi tek dusuncem insallah 2 katina cikmistir deger ve herhangi bir sorun yoktur rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah

Saglicakla al kucagina canim.cok sevindimAllah isteyen herkese nasip etsin insallah.mutlaka bilgilendir yarin bizi.guzel bi doktora git ve muayeneni ol❤

Bende ileri seviyede pcos hastasıyım ben hiç Adet olmuyorum bana ilaç ve tedavi görmeden yumutan gelişmez dendi 2.5 senelik evliyim allahım İn bir mucizesi bugün medipol hastanesi ne gitim ve doktorum pelin ergenokon inanamıyorum ne kadar güzel bir yumurta var dedi ben artık herşeyi Allaha bıraktım tedavi de oldum ama olmadı artık 1 ay kadar bekleye bilirsem bekli em inşallah güzel haber alırımda doktorumun çikolasını götürürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…