Bende yaklasik 15 gundur kullaniyorum kasiklarda hafif agri hissediyorum normalmi sende de varmiydiDoktor önerisiyle inofolic kullanmaya basladim.sizler nasil bir yol izlediniz kizlar?
Canim hicbir ağrim olmadi.adet olmadigimda hamileyim sandim doktora gittim ozaman ögrendim.sendeki belirtiler nelerdi agri disindaBende yaklasik 15 gundur kullaniyorum kasiklarda hafif agri hissediyorum normalmi sende de varmiydi
Canim hicbir ağrim olmadi.adet olmadigimda hamileyim sandim doktora gittim ozaman ögrendim.sendeki belirtiler nelerdi agri disinda
Ilaci kullandigimdan belli
Bende baska belirti yok sadece kasiklarimda hareketlilik hissediyorum damar atar gibi atiyo elimi koydugumda sende de varmiydi ya sedece bendemi oluyo acaba piskolojik de olabilecegini dusunuyorum acikcasi
Ne zmndir kullaniyosunİnofolic combi bahsettiginiz galiba bende 2m kutuya başladım hadi hayırlısı
20 kapsül. 2 . Kutum şimdi iste onada yeni basladim ins faydası olurNe zmndir kullaniyosun
İnşallah cnm ya20 kapsül. 2 . Kutum şimdi iste onada yeni basladim ins faydası olur
Maalesefİnofolic SGK karsılıyormu
Kaça aldınız sizMaalesef
81 tl 20 tablet var içinde günde 2 adet sabah akşam içiyorum yani ayda 3 paket yapıyor aylık masrafı 243tlKaça aldınız siz
Valla bilemiyorum canım benimİnşallah cnm yapeki hiç kasiklarda agri felan hissediyomusun
Doktor önerisiyle inofolic kullanmaya basladim.sizler nasil bir yol izlediniz kizlar?
Şubatin 15nden beri kullaniyorumNe zmndir kullaniyosun
Acikcasi hic arastirmadim canim.haftaya bi kontrole gitsemmi diye dusunuyorum.bu inofolic iyi gelmismidir acababanada Duphaston ve matofin verdi canım
Sen nezamandir kullaniyosun canim.nezamandir cocuk dusunuyosunValla bilemiyorum canım benim
Pko olduğum için ağrımı n bir zamanı olmuyor pek ayırt edemiyorum ama olmadı diyebilirim başladığımdan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?