• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over sendromu olanlar

Bende ileri seviyede pcos hastasıyım ben hiç Adet olmuyorum bana ilaç ve tedavi görmeden yumutan gelişmez dendi 2.5 senelik evliyim allahım İn bir mucizesi bugün medipol hastanesi ne gitim ve doktorum pelin ergenokon inanamıyorum ne kadar güzel bir yumurta var dedi ben artık herşeyi Allaha bıraktım tedavi de oldum ama olmadı artık 1 ay kadar bekleye bilirsem bekli em inşallah güzel haber alırımda doktorumun çikolasını götürürüm🥰🥰
Insallah canim.bendede polikistik cikti.ama daha gecen ay ogrendim.ondan once boyle bi skıntim yoktu.adetlerim duzenliydi.simdi inofolic iciyorum duzenli.adetten sonra ovulasyona baslicam.eger bidahaki ay yine adet olmazsam bi doktora gidicem.
Insallah bidahaki ay hamis oluruz🥰🥰❤❤❤

Insallah canim.bendede polikistik cikti.ama daha gecen ay ogrendim.ondan once boyle bi skıntim yoktu.adetlerim duzenliydi.simdi inofolic iciyorum duzenli.adetten sonra ovulasyona baslicam.eger bidahaki ay yine adet olmazsam bi doktora gidicem.
Insallah bidahaki ay hamis oluruz🥰🥰❤❤❤
İnşallah benimki baya büyümüştü ama çatlarım çalmaz mı bilemem rabim hayırlısıyla versin hayırlısı degilse de hayra cevirip versin işalah

İnşallah benimki baya büyümüştü ama çatlarım çalmaz mı bilemem rabim hayırlısıyla versin hayırlısı degilse de hayra cevirip versin işalah
Yokluğunu yasatmasin Allah.gonlumuze gore olsun canim

Merhaba bende de polikist over var glifor kullanıyorum 500 mg ayrıca polysitol kullanıyorum vitamin takviyesi yeni başladım bu ay . Kilom yok oldukça zayıfım hatta adet düzensizliği var bende 5 aydır bebek istiyoruz hayırlısı inşallah herkes için sonuç alırsam yazicam mutlaka en az 3 ay kullanmam gerek

Merhaba bende de polikist over var glifor kullanıyorum 500 mg ayrıca polysitol kullanıyorum vitamin takviyesi yeni başladım bu ay . Kilom yok oldukça zayıfım hatta adet düzensizliği var bende 5 aydır bebek istiyoruz hayırlısı inşallah herkes için sonuç alırsam yazicam mutlaka en az 3 ay kullanmam gerek
Canim gecmis olsun.bende duzenli olarak pembe toz inofolic kullaniyorum.3 kutum bitti.ve ben bu ay yumurtlamayi gordum.ovulasyona basladim adetten sonra..1 nisanda test yapicam.hepimiz icin hayirlisi olsun

Canim gecmis olsun.bende duzenli olarak pembe toz inofolic kullaniyorum.3 kutum bitti.ve ben bu ay yumurtlamayi gordum.ovulasyona basladim adetten sonra..1 nisanda test yapicam.hepimiz icin hayirlisi olsun
Teşekkür ederim canım inşallah bebişin seninledir bizlerede haber ver . Ben yumurtlamayi görüyorum ama yumurtam yeterli büyümüyor sorunum bu sanırım

Teşekkür ederim canım inşallah bebişin seninledir bizlerede haber ver . Ben yumurtlamayi görüyorum ama yumurtam yeterli büyümüyor sorunum bu sanırım
Bende ilaclardan sonra kontrole gidemedim.malum hastaliklardan.ama içim guzel seyler soluyor🙊 kotu dusunmek istemiyorumm.insallah tez zamanda her isteyene Allah nasip eder canim

Kızlar ben en son 11 şubatta adet oldum yani yaklaşık 43 gün oldu.. adet olduğumdan beri hayıt suyu içiyorum hala adet olamadım.. anlamadım gitti

Kızlar ben en son 11 şubatta adet oldum yani yaklaşık 43 gün oldu.. adet olduğumdan beri hayıt suyu içiyorum hala adet olamadım.. anlamadım gitti
Canim ayni durumdaydim.hatta hamilelik sandim.ama malesef degildi.doktor iki kutu tarlusal verdi.duzenli kullandim.ve adet oldum.simdi 1 nisanda olmam gerekiyor.insallah busefer bebek olur.olmazsada adet olur insallah.gercekten cok skntili bir süreç.moreli bozuluyor insanin.

Doktora git dicem.ama malum hastaliklar virusler. Gidip oralarda mikrop kapacagina evde oturmani tavsiye ederim😔

Eklentiler

• B54688EE-3778-4A7B-ABBD-8B6421C3C9FF.jpeg
    B54688EE-3778-4A7B-ABBD-8B6421C3C9FF.jpeg
    68,5 KB · Görüntüleme: 32
Back