Polikistik over sendromu ile başa çıkıp, dileğinde hamile kalabilenler bar mı?

Adet olacakmış gibiydi , 6-7 haftadan sonra göğüslerim sahada çok hassaslaşmıştı...

Umarım hayırlı haberler verirsin
ol

Kızlar hamileyim çok şaşırdım çok mutluyum isteyip dileyen herkese nasip etsin Rabbim

Hayırlısı olsun Canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizim içimde dua et :)

Tekrar hamilemisin peki suan ?

Sadece klomen kullanmıştık bu ay yumurtlama oldu çok şükür yavrucak tutunmuş annesine Cuma günü kalp atımını duyarız inşallah

Klomen ve catlatma ignesiylemi denediniz?ne guzel nasip olmus sana.ins duyarsuniz cnm.bende pkoyum 2 asilama oldum nasip olmadi.senin gbi ilacsiz asla adet goremem bnde.tup bebek yaptik ve transferin 7.gunu bugun

Klomen ve catlatma ignesiylemi denediniz?ne guzel nasip olmus sana.ins duyarsuniz cnm.bende pkoyum 2 asilama oldum nasip olmadi.senin gbi ilacsiz asla adet goremem bnde.tup bebek yaptik ve transferin 7.gunu bugun
İnşallah tutunuyordur Melek. Çatlatma iğnesi yapmadık tek klomen bende çok aşılama yaptırdım olmadı tüp bebek kararı aldığımız ay yaptığım bir araştırma hayatımı değiştirdi. Pco kesinlikle şeker dengesi bozukluğu insülin direnci eşliğinde yumurtalıklara fazla şeker yükleniyor ve yumurtalardan biri gelişip çatlayamıyor. Bunu öğrenince dr Ümit aktaşın diyetini uyguladım ilaçsız adet görmeye başladım. Klomen kullanmadan da yumurtlama oluyordu aslında ama ben yine de kullandım. İnşallah sağlıkla gelişir bebeğin bi sıkıntı olmaz duamdasın

Saol cnm Allah razi olsun.umit aktasin diyeti neydi?ne yedin mesela

Ama adet olamiyordun demi sende ilacsiz?ben 62kiloda bile goremedim adet degisiyor iste
Kesinlikle glifor kullanmadan da adet olamıyordum geçen sene yani vücut alışıyor kullandıklarımıza etki etmemeye başlıyor. En güzeli diyetmiş ama onu da ayarlayabilmek çok zor çaba azim istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…