- 29 Eylül 2016
- 248
- 151
- 103
- 35
- Konu Sahibi herkesgibiyim
-
olUzun bir aradan sonra tekrar merhaba geçen ay klomen kullandım bu ay sekizinde yumurtlama akıntısını gördüm. Beş gündür De göğüslerim çok sızlıyor. Ama büyümediler sadece sızlıyor. Kasıklarımda belimde ağrı var adet olacakmış gibi. Hassiyet olup büyümemesi umudumu kırdı biraz .. Büyümeden mi hassaslaşmıştı sizde
Adet olacakmış gibiydi , 6-7 haftadan sonra göğüslerim sahada çok hassaslaşmıştı...
Umarım hayırlı haberler verirsin
Bugün kasıklarımda adet olacakmış gibi ağrılar başladı. Umutsuz olmak istemiyorum ama kırıldıhaberdar ederim sizi
Kızlar hamileyim çok şaşırdım çok mutluyum isteyip dileyen herkese nasip etsin Rabbimklomenle büyümüş ne güzel bnm tüp bebek tedavisi için kulandığım iğnelerle zor büyümüştü....
bitkisel kür olarak ne kullanıyorsun ? soğan kürü İbrahim saraçoğlunun iyi diye duydum ama hiç cesaret edemedim açıkçası daha kötü olur diye...
aslında bir kadın doğumcuya gitsen , glifor gibi şeker ilaçları veriyorlar sitede faydasını gören birçok kişi okudum...
Allah razı olsunHayırlısı olsun Canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizim içimde dua et :)
Kendimi bildim bileli pco ile yaşıyorum öyle çok kilolu her yerinde kıllanma problemi olan biri de değilim fakat kendi haline bıraktığımda senede bir kez mensturasyon yaşayanlardanım.. Sekiz senelik evliyim.. Aşılamalar denendi tutmadı. Tam tüp bebek yapılacak aydı Ki glifora başladım. Ve kendiliğinden gebe kaldım. Fakat 11+4 de kalp atımı alınmadığı için kürtaj oldum. Hala devam ediyorum glifora fakat bir sene oldu Tekrardan hamile kalamadım . Bu topik biraz dertleşmek gibi oldu ama tecrübelerimizin de yol göstereceğine ve vakti zamanı geldiğinde hepimizin yaavruları olacağına canı gönülden inanıyorum.
Kızlar hamileyim çok şaşırdım çok mutluyum isteyip dileyen herkese nasip etsin Rabbim
Sadece klomen kullanmıştık bu ay yumurtlama oldu çok şükür yavrucak tutunmuş annesineTebrikler.gene kendi kndine mi kaldin yoksa tedavimi gordun?
Sadece klomen kullanmıştık bu ay yumurtlama oldu çok şükür yavrucak tutunmuş annesineCuma günü kalp atımını duyarız inşallah
İnşallah tutunuyordur Melek. Çatlatma iğnesi yapmadık tek klomen bende çok aşılama yaptırdım olmadı tüp bebek kararı aldığımız ay yaptığım bir araştırma hayatımı değiştirdi. Pco kesinlikle şeker dengesi bozukluğu insülin direnci eşliğinde yumurtalıklara fazla şeker yükleniyor ve yumurtalardan biri gelişip çatlayamıyor. Bunu öğrenince dr Ümit aktaşın diyetini uyguladım ilaçsız adet görmeye başladım. Klomen kullanmadan da yumurtlama oluyordu aslında ama ben yine de kullandım. İnşallah sağlıkla gelişir bebeğin bi sıkıntı olmaz duamdasınKlomen ve catlatma ignesiylemi denediniz?ne guzel nasip olmus sana.ins duyarsuniz cnm.bende pkoyum 2 asilama oldum nasip olmadi.senin gbi ilacsiz asla adet goremem bnde.tup bebek yaptik ve transferin 7.gunu bugun
İnşallah tutunuyordur Melek. Çatlatma iğnesi yapmadık tek klomen bende çok aşılama yaptırdım olmadı tüp bebek kararı aldığımız ay yaptığım bir araştırma hayatımı değiştirdi. Pco kesinlikle şeker dengesi bozukluğu insülin direnci eşliğinde yumurtalıklara fazla şeker yükleniyor ve yumurtalardan biri gelişip çatlayamıyor. Bunu öğrenince dr Ümit aktaşın diyetini uyguladım ilaçsız adet görmeye başladım. Klomen kullanmadan da yumurtlama oluyordu aslında ama ben yine de kullandım. İnşallah sağlıkla gelişir bebeğin bi sıkıntı olmaz duamdasın
Hazır gıda ve ekmek yemiyoruz. Glisemik indeksi düşük olan gıdalar tüketmek esas alınıyor. 91 günlük listesi varSaol cnm Allah razi olsun.umit aktasin diyeti neydi?ne yedin mesela
Hazır gıda ve ekmek yemiyoruz. Glisemik indeksi düşük olan gıdalar tüketmek esas alınıyor. 91 günlük listesi var
Birinci ayda gebelik oluştu çok şükür91gun uygulayabildinmi peki
Birinci ayda gebelik oluştu çok şüküro yüzden diyete devam etmedim.
Kilo vermek çok etkili gerçekten normalde kilolu değilim 175 boyum diyete başlamadan 65 kilo idim. 60 kiloya düştüm gebelik oluştuSansli pkolulardansin sen baya
Kilo vermek çok etkili gerçekten normalde kilolu değilim 175 boyum diyete başlamadan 65 kilo idim. 60 kiloya düştüm gebelik oluştu
Kesinlikle glifor kullanmadan da adet olamıyordum geçen sene yani vücut alışıyor kullandıklarımıza etki etmemeye başlıyor. En güzeli diyetmiş ama onu da ayarlayabilmek çok zor çaba azim istiyorAma adet olamiyordun demi sende ilacsiz?ben 62kiloda bile goremedim adet degisiyor iste
Kesinlikle glifor kullanmadan da adet olamıyordum geçen sene yani vücut alışıyor kullandıklarımıza etki etmemeye başlıyor. En güzeli diyetmiş ama onu da ayarlayabilmek çok zor çaba azim istiyor
merhaba; öncelikle çok geçmiş olsun... maalesef pcos çok sıkıntılı bir sendrom... bende aynı senin gibi kendiliğinden adet olamıyordum ... kiloda var... kıllanma hepsi mevcut :) klomenle bile yumurtam gelişmedi o yüzden bu pcosla mücadele edip psikolojimi bozmamak için geçen yıl aralık ayında tüp bebek yaptırdım.
tüp bebekte pcos şansı çok yüksek bir grupta yer alıyor ve ilk tedavimle hamile kaldım çok şükür şansızlıkki 22+3 haftalık erken doğumla kaybettim bebeğimi... Şimdi eylül ayında 2.tedaviye başlıyorum kısmetse..
sen çok şansılısın kendiliğinden 1 kere hamile kalmışsın 2.cisi neden olmasın?
ama sana tavsiyem olmuyorsa stresse sokuyorsa seni direk tüp bebek yaptırmam yaş bizim için önemli bir faktör...
inşlh en kısa en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın :)[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?