Canım test yaptırdım değer 100 çıktı... doktor hamilesin dedi.. 5 gün sonra adet oldum.. jel gibi bir parça kanamayla gitti.. doktor kimyasal gebelikmiş dedi(
Allah o doktorların bin türlü belasını versin.. Bende pcos luyum.. Aynısını banada söyleyenler oldu.. Kesinlikle YALAN.. Önce Allah bilir.. sonrada yumurtlama günlerini takip etmen gerekir.. o günlerde ilişki olmalı her gün mutlaka.. İçini ferah tut.. Allahın izniyle sende anne olacaksın..Merhabalar bende bir pcosluyum. İlk gittiğim doktor bana senin çoçuğun olmayabilir Allah kimine vermez dedi beni gönderdi. Takmadım doktoru sen ne bilcen dedimİkiinci giitiğim doktor canımı çok fena yaktı. Senin çoçuğun olabilirde olmayabilirde dedi. tüplerine bakmamız lazım dedi ve direk Aşılama gerek dedi. dedi de dedi. ağlayarak çıktım odadan o gün kendime gelemedim ağlayıp ağlayıp durdum. 4 ay sonra anca başka bir doktora gitmeyi anca düşünebildim. Hayatımda ilk defa öyle pozitif bir doktor gördüm.. Muayene etti senin birşeyin yok yumurtaman gerçekleşiyor her şey yolunda giderse bu ay hamile kalabilirsiin dedi. Glifor verdi dünden itibaren glifor kullanmaya başladım. Çatlatma iğnesi verecek oldu ki eşim şehir dışında diyince tüm hayallerim gelecek aya kaldı
Ayrıca kendimi bildim bileli 15-16 yaşından beri pcosluyum adetlerim hep senede 2-3 kere düzensizleşiyordu onun dışında hormon değerlerim normal istediğim zaman kilo veriyorum yeter ki boğazımı tutayım...
İlk defa bir doktordan ağlayarak çıkmadım hayatımda gördüğüm en tatlı en bilgilii doktordu egolarından arınmış..
İnşallah Rabbim bizelerde hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.
Ayrıca bence hemen aşılama ve çatlama iğnesine gerek yok.. Bana bunlar yapılmadan gebe kaldım.. Önce aet düzenleyici veriyorlar.. bunlar doğum kontrol değil.. sonrada yumurtlama ilac veriyorlar.. Klomen gibi Femara gibi.. Hangi şehirdesin? Adanada bir doktor önerebilirim.. Adam sadece sorunlu gebeliklere bakıyor.. Ve hamile bırakana kadar senin peşini bırakmıyor.. Kesinlike 1 numara doktor...Allah o doktorların bin türlü belasını versin.. Bende pcos luyum.. Aynısını banada söyleyenler oldu.. Kesinlikle YALAN.. Önce Allah bilir.. sonrada yumurtlama günlerini takip etmen gerekir.. o günlerde ilişki olmalı her gün mutlaka.. İçini ferah tut.. Allahın izniyle sende anne olacaksın..
Ayrıca bence hemen aşılama ve çatlama iğnesine gerek yok.. Bana bunlar yapılmadan gebe kaldım.. Önce aet düzenleyici veriyorlar.. bunlar doğum kontrol değil.. sonrada yumurtlama ilac veriyorlar.. Klomen gibi Femara gibi.. Hangi şehirdesin? Adanada bir doktor önerebilirim.. Adam sadece sorunlu gebeliklere bakıyor.. Ve hamile bırakana kadar senin peşini bırakmıyor.. Kesinlike 1 numara doktor...
Aminn inşşallaah. Kesinlikle Rabbimin ol demesi yeterli.... Hayırlısıyla olamayanlarada nasip eder Allah inşşAllah o doktorların bin türlü belasını versin.. Bende pcos luyum.. Aynısını banada söyleyenler oldu.. Kesinlikle YALAN.. Önce Allah bilir.. sonrada yumurtlama günlerini takip etmen gerekir.. o günlerde ilişki olmalı her gün mutlaka.. İçini ferah tut.. Allahın izniyle sende anne olacaksın..
tatlımm bende geçen ay yaşadım kimyasal gebelik peki kanaman bittikten sonra sende akıntı oldumu hayatımda ilk defa sanırım vajinal enfeksiyon geçiriyorum doktorumada sordum düşüten sonra kullanayımmı die gerek yok tam gebelik sayılmaz dedi bana aklıma gelen başıma geldi sanırım yarın doktora gidicemMerhaba, kimyasal gebelik gecirdiginizi nasil anladiniz anlatirsaniz cok iyi olur cunku bende yasadim ama hala emin degilim oylemiydi diye.bu arada bence testi iki gun sonra tekrar yaptirin suan bu deger cok dusuk gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?