Polikistik over sendromlu olduğumu öğrendim!!

Melikemelike12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2022
4
2
25
İlk adetimden bu yana hep düzensiz adet oluyordum defalarca doktora gittim hep kist olduğunu ya da bir sorun olmadığını söylediler. 1 yıldır evliyim ve polikistik over sendromlu olduğum söylendi. Bebek istiyoruz ve korunma hiç olmadı. Ortalama adet aralığım 57 gün. Yumurtlama dönemim ne zaman anlayamıyorum. Tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi

Ben de pcosluyum. Ovülasyon testi kullanıyorum. Faydasını gördüm. Doktor bana glifor yazmıştı o da çok iyi geldi.

Ovulasyon testi aldım bir haftadan fazla düzenli olarak yaptım ancak hep soluk renkte t çizgisi çıkıyor bu şekilde.

Eklentiler

• 16536771200374246876624896670998.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 121
Bende seninle aynı durumdayım testin bi faydası var mı ve nasıl yapılıyor kriterleri neler

Bu testler de aynı gebelik testi gibi idrar örneği ile yapılıyor. Ben ne zaman yapsam çift çizgi çıkıyor. Adetimden sonraki gün bile öyle oldu. Doktorumla görüştüm testlerin hepsi doğru yanıt vermiyormuş. En doğru sonuç hastaneden yapılan kan testlerinde LH değeri ile ortaya çıkıyormuş.

Bnde pcosum bu testler pcosta işe yaramıyor heralde benimde hep böyle koyu ama yumurtlama olmuyor göstermiyor tabi ama her pcos için aynı seyi söyleyemem yanıt alanlar olmuş canım

Merhaba bende ovu testleriyle cok zaman harcadim ama asla yakalayamadim. İlk kizima klomen tedavisi ile gebe kaldım. Pcoyu ogrendikten 1 yil sonra kadar oldu. 3 yillik evliydim hiç korunmamiştim.
Doktor tedavi onerirse bir an evvel başlayin derim. Kgnuz varsa kg vermeye cabalayin birde

Pkos için en önemlisi kilo vermek. Sağlıklı beslenme mutlaka + spor yapmak en az haftada 3defa. Ispanak haftada bir defa yemeye çalış. Bol su iç. Bu şekilde yumurtaların büyücek inşa Allah

Boyum 168, kilom 55 fazla kilo ya da erkek tipi tüylenme falan olmadı hatta doktorum normalde pcoslularda fazla kilo, erkek tipi tüylenme, sivilce ve adet düzensizliği olduğunu söyledi. Bende sadece adet düzensizliği var.

Pkos için en önemlisi kilo vermek. Sağlıklı beslenme mutlaka + spor yapmak en az haftada 3defa. Ispanak haftada bir defa yemeye çalış. Bol su iç. Bu şekilde yumurtaların büyüc

Boyum 168, kilom 55 fazla kilo ya da erkek tipi tüylenme falan olmadı hatta doktorum normalde pcoslularda fazla kilo, erkek tipi tüylenme, sivilce ve adet düzensizliği olduğunu söyledi. Bende sadece adet düzensizliği var.
Evet kg fazlaliginiz yok o zaman. Bende yumurta catlama sorunu da vardi pco disinda

Ben de polikistik overim ama düzenl adet oluyorm hatta zayıfım ama 3 yıllık evliyim hala bebeğim olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…