Peki sizin başka şikayetleriniz var mıydı bana dediğiniz ilacı da vermedi bekleyelim görelim dediBende her ay adet olurum banada pko var dedi infolic combi verdi doktor ne kadar kilo verirsen o kadar iyi olur dedi 60 kiloyum 58e düştüm şuan şekeri tamamen kestim bakalım 3 ayim denemede bakalim
Canım verdiği ilaç değil folik asit ama yumurta için çok iyi başkada bisey vermedi denemeye devam edin bakalım tüylenme kilo düzensizlik bende yok sadece alttan muyane etti ıste sonra kan testine baktı değerlerine fazla yansimamis dedi insulin direnci içinde sınırda şekeri kesersen hic bisey olmaz dediPeki sizin başka şikayetleriniz var mıydı bana dediğiniz ilacı da vermedi bekleyelim görelim dedi
Sorma bende de öyle doktorlar tek kelime etmiyor dedikleri bekleyelim görelimBende pkoluyum 1 seneyi geçti hiç hamile kalamadım. Devlete gidiyorum randevu tutturdukça ama hepsi farklı bişey istiyor başından savar gibi iki kelime ediyorlar. Bir doktor klomen dedi başkası kilo ver rahim filmi çektir dedi ne yapacağım bende bilmiyorum, çok stresli bir süreç
Doktorlarda bazı ilaçların tanıtım kağıtları oluyor ya brn bikaç kez isteyince bana ordan bi tane verdi . Folidace diye bi folik asit . Bunlarda iyi kötü var mıdır kiCanım verdiği ilaç değil folik asit ama yumurta için çok iyi başkada bisey vermedi denemeye devam edin bakalım tüylenme kilo düzensizlik bende yok sadece alttan muyane etti ıste sonra kan testine baktı değerlerine fazla yansimamis dedi insulin direnci içinde sınırda şekeri kesersen hic bisey olmaz dedi
Doktorlarda bazı ilaçların tanıtım kağıtları oluyor ya brn bikaç kez isteyince bana ordan bi tane verdi . Folidace diye bi folik asit . Bunlarda iyi kötü var mıdır ki
Aylardır folidace yi kullandım hâlâ da kullanıyorum . Ama iyi olanı varsa değiştirebilirim . Birde folidaceyi aç mı alıyosunuz tok muBende eczaneye sorup almıştım en iyisi folidace demişlerdi ama pkolular için inofolic combiyi de öneriyorlar. Onu denemeyi düşünüyorum bir de
Aylardır folidace yi kullandım hâlâ da kullanıyorum . Ama iyi olanı varsa değiştirebilirim . Birde folidaceyi aç mı alıyosunuz tok mu
Infolic combi pko olanlara veriyolar şahsen ben bu ay 3 cü kutuya geçtim 80 tl gibi bi ucreti var içinde de 20 tane kapsul var sahsen ben memnunum bu ay ovulasyondada yumurtlamayı gördüm o yüzden ise yaradığını düşünüyorumDoktorlarda bazı ilaçların tanıtım kağıtları oluyor ya brn bikaç kez isteyince bana ordan bi tane verdi . Folidace diye bi folik asit . Bunlarda iyi kötü var mıdır ki
Peki doktor söylemeden gidip kendim alabiliyor muyum ?Infolic combi pko olanlara veriyolar şahsen ben bu ay 3 cü kutuya geçtim 80 tl gibi bi ucreti var içinde de 20 tane kapsul var sahsen ben memnunum bu ay ovulasyondada yumurtlamayı gördüm o yüzden ise yaradığını düşünüyorum
Anladım canım bende bulantı yapmadı şükürBen tok kullanıyorum, aç karnına içince bulantı yaptı
Aynen Canım bende acaba pkodan dolayı acaba geç yumurtama falan oluyo mu diyo bide çatlıyor mu diye ovulasyon testi aldim adet 17 gun yumurtlama oldugunu gordum bana doktor verdi hamile kalana kadar kullan dedi bende kullaniyorum folik asit yani sonuçta ilaç değil doktorunada sorsan kullan der eminimPeki doktor söylemeden gidip kendim alabiliyor muyum ?
Bir de ovulasyon da gördüm dediniz testte mi yani
Tamam canım teşekkür ederim ilk fırsatta gidio soracağım doktorumaAynen Canım bende acaba pkodan dolayı acaba geç yumurtama falan oluyo mu diyo bide çatlıyor mu diye ovulasyon testi aldim adet 17 gun yumurtlama oldugunu gordum bana doktor verdi hamile kalana kadar kullan dedi bende kullaniyorum folik asit yani sonuçta ilaç değil doktorunada sorsan kullan der eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?